CANON EOS R5

Свържете се

EOS R5 е един от най-свързаните фотоапарати, които някога сме създавали, с възможност за предаване на файлове с изображения чрез вашето смарт устройство или Wi-Fi мрежа до вашите клиенти, профили в социалните мрежи или дори в облачни акаунти вкъщи чрез услугата ни image.canon.

Свържете се

Суперстабилен, супербърз

EOS R5 може да формира по-бързи, по-стабилни безжични връзки благодарение на вградените двулентови 2,4 GHz и 5 GHz Wi-Fi и поддръжка за 802.11a, b, g, n и 802.11ac стандарти. Постоянно включената Bluetooth връзка с ниска консумация на енергия поддържа фотоапарата свързан към смарт устройства, като позволява да се разглеждат, редактират се и предават изображения на телефони и таблети от местоположението.

Фотоапаратът може да използва Wi-Fi за комуникация със смарт устройства, да качва изображения в облака чрез шлюза image.canon или да изпраща изображения директно чрез FTP.

Приложение Camera Connect

Започнете цифровия си работен процес на път, преди дори да сте се върнали от фотосесията. Стартирайте приложението Canon Camera Connect на вашия смартфон или таблет и EOS R5 ще се свърже автоматично с помощта на Wi-Fi, което ще позволи на потребителите да разглеждат съдържанието на картата с памет на фотоапарата и да прехвърлят изображения за редактиране или да ги споделят с приложението Canon Digital Photo Professional.

Възможно е също да конфигурирате EOS R5 автоматично да прехвърля изображения, така че изображенията да се изпращат автоматично на вашето смарт устройство, докато снимате.

Приложението също така позволява на фотографите да контролират своите фотоапарати EOS R5 безжично – за снимки и видео. Изберете къде да фокусирате, коригирайте експонацията и вижте какво вижда фотоапаратът ви с дистанционно Live View, което позволява безжично снимане от труднодостъпни ъгли.

Canon Camera Connect

Свържете своя фотоапарат Canon към устройство Apple или Android за дистанционно снимане и лесно споделяне на снимки.

image.canon

Новата облачна услуга за фотография на Canon image.canon позволява на потребителите да съхраняват неограничен брой снимки, включително RAW файлове, онлайн за период до 30 дни. След това файловете с изображения могат да бъдат преместени в 10 GB хранилище за постоянно, Google Drive, Creative Cloud на Adobe1 или локално офлайн хранилище.

EOS R5 е първият фотоапарат, който позволява изображенията да се качват автоматично в облака image.canon, така че те да бъдат готови и да ви чакат на вашия синхронизиран настолен компютър/Mac, когато се върнете от фотосесия.

Image.canon

Безпроблемно прехвърляне на изображения и видеоклипове от фотоапарата на Canon на вашите устройства и уеб услуги.

FTP

За професионални фотографи, които имат нужда да доставят снимки директно на клиентите бързо и сигурно от местоположението, EOS R5 предлага вградени FTP и FTPS с помощта на вградената във фотоапарата Wi-Fi. Настройките на FTP могат да бъдат конфигурирани във фотоапарата чрез софтуера EOS Utility и до 10 предварително зададени настройки да бъдат записани за незабавно извикване.

Опционална Wi-Fi ръкохватка WFT-R10 е налична за EOS R5, която също има гигабитова ethernet връзка за кабелна мрежова връзка и добавя MIMO антени за Wi-Fi с по-дълъг обхват с по-малко смущения. Добавено е и сигурно предаване на изображения чрез SFTP.

Когато снимките се оценяват или маркират с гласова бележка, тези метаданни могат да се предават заедно с файловете с изображения – безценна информация за редакторите на снимки и служителите на агенцията.

Свързани статии

  1. Предлага се от средата на 2020 г.