Trinity RF Lenses Range

Обективи RF – Троицата

Трите основни обектива RF от серия L с бърз отвор на диафрагмата и висока производителност със стабилизатор на изображението

Покриват всяка професионална задача

Три обектива RF, покриващи ултраширок, стандартен и телефото диапазон на увеличение, за да заснемете на практика всяка ситуация – от пейзажи, портрети и спортове до интериори, модни фотосесии и градски пейзажи.

The RF trinity on assignment

Използване на троицата RF в задача

Вижте как професионалният фотограф Matthew Joseph прилага своя прочут богат кинематографичен стил при документирането на местен екип по гребане с троицата RF обективи. Вижте видеото, за да научите повече за един ден от живота на фотографа, обективите и гребците.

Гледайте видео

ОВЛАДЕЙТЕ СВЕТЛИНАТА ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Троицата обективи RF F2.8 на Canon. Овладейте всяка история със стабилизация на изображението от 5 стъпки, както и плавно фокусиране с Nano USM в още по-широк фокусен диапазон.

Разкрийте света във всеки детайл с RF15-35mm F2.8L IS USM и открийте нови ъгли и изгледи, за да разкажете своята история. С въвеждането на стабилизацията на изображението от 5 стъпки този професионален ултраширокоъгълен вариообектив постига резки детайли дори при снимане от ръка, както за снимки, така и за видео.

Новият професионален стандарт е RF 24-70mm F2.8L IS USM. Той предлага още повече гъвкавост в професионален вариообектив благодарение на стабилизацията на изображението, Nano USM за плавно видео фокусиране и изключителна оптика с модерно покритие за ясни резултати.
Завършваме троицата професионални обективи с RF70-200mm F2.8L IS USM. Той е малък, но безкомпромисен, той е и най-малкият професионален 70-200mm f/2.8 вариообектив в света, който може да се пренася за всяка задача навсякъде.

RF гнездото има по-бърза комуникационна скорост от обикновения DSLR, така че повече информация може да бъде предадена директно на фотоапарата, което води до оптимизация на обектива в реално време за най-резки портрети, ултрабързо фокусиране и безшумна работа от Nano USM моторите – реално предимство за видео.

Image

Бърз максимален отвор на диафрагмата F2.8

Улавяйте невероятни детайли при слаба светлина благодарение на бързия максимален отвор на диафрагмата F2.8 или бъдете креативни и използвайте дълбочината на полето. Изключителното оптично инженерство и усъвършенстваните покрития на обектива предлагат най-доброто качество на изображението и острота при всеки отвор на диафрагмата.

Image

Стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора

Усъвършенстваният стабилизатор на изображението и високоскоростната RF комуникация означават, че производителността на тези обективи надхвърля най-добрата технология в гамата EF. Предлага стабилизиране от 5 стъпки за заснемане в условия на слаба осветеност или там, където е трудно да държите фотоапарата стабилно.

Image

Nano USM фокусиращ мотор

RF 15-35MM F2.8L IS USM и RF 24-70MM F2.8L IS USM са първите вариообективи с бърз отвор на диафрагмата, които включват технологията Nano USM на Canon. Тази технология използва миниатюрен ултразвуков мотор за линейно задвижване на системата за фокусиране, предоставяйки изключително бързо и безшумно фокусиране, което е идеално за заснемане на видеоклипове и снимки.

Обективи за нова ера

Обективите RF предлагат по-високо качество и скорост с характеристики, оптимизирани за фотоапарата EOS R. Те са бързи и интелигентни с уникални качества, които предлагат нови нива на интуитивен контрол.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЕГА

Image

Свързани статии

Обратно към гамата

Свързани продукти