L-series EF lenses

Обективи RF

Разгледайте гамата от обективи за Canon EOS R и открийте уникалните им възможности.

Обективи за нова ера

Обективите RF предлагат по-високо качество и скорост с характеристики, оптимизирани за фотоапарата EOS R. Те са бързи и интелигентни с уникални качества, които предлагат нови нива на интуитивен контрол.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Насладете се на лесно и практично заснемане и разгледайте света отблизо с този невероятно гъвкав и лек макрообектив 35mm f/1.8 с хибриден IS.

Открийте още

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Пренесете портретите си в ново измерение с този бърз и интелигентен обектив 50mm от серия L, който предоставя забележителни резултати и красиви разфокусирани акценти.

Открийте още

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Идеален при пътуване и снимане на филми този лек вариообектив 24-105mm f/4 от серия L предлага широк диапазон на увеличение с впечатляваща гъвкавост и стабилизиране на изображението в 5 стъпки.

Открийте още

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Този страхотен вариообектив 28-70mm f/2 от серия L задава нови оптични стандарти с революционно качество на изображенията и невероятна скорост при слаба светлина благодарение на постоянен отвор на диафрагмата f/2.

Открийте още

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Открийте EOS R System

Поддържайки почти три десетилетия на непрекъснати иновации в EOS, EOS R System се развива около революционен байонет за обектив, който предлага по-големи творчески възможности и още по-интуитивни начини за улавяне на всеки миг.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Discover Canon EOS R

В ръцете на професионалиститеEOS R бе приет мигновено от широк набор от професионални фотографи и режисьори. Открийте как са го тествали до краен предел, за да сътворят изображения и филми, които са мислили, че не е възможно да бъдат създадени.

Вижте всички статии

Може също да ви заинтересува...