L-series EF lenses

Обективи RF

Разгледайте гамата от следващо поколение EOS R система от обективи за превъзходна оптика.

Обективи за нова ера

Обективите RF предлагат по-високо качество и скорост с характеристики, оптимизирани за фотоапарата EOS R. Те са бързи и интелигентни с уникални качества, които предлагат нови нива на интуитивен контрол.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Насладете се на лесно и практично заснемане и разгледайте света отблизо с този невероятно гъвкав и лек макрообектив 35mm f/1.8 с хибриден IS.

Открийте още

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Пренесете портретите си в ново измерение с този бърз и интелигентен обектив 50mm от серия L, който предоставя забележителни резултати и красиви разфокусирани акценти.

Открийте още

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Идеален при пътуване и снимане на филми този лек вариообектив 24-105mm f/4 от серия L предлага широк диапазон на увеличение с впечатляваща гъвкавост и стабилизиране на изображението в 5 стъпки.

Открийте още

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Този страхотен вариообектив 28-70mm f/2 от серия L задава нови оптични стандарти с революционно качество на изображенията и невероятна скорост при слаба светлина благодарение на постоянен отвор на диафрагмата f/2.

Открийте още

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Вижте какво ново можете да очаквате при обективите RF

С развиването на системата EOS R, което ще разкрие нови възможности за снимане, можете да откриете шестте пълнокадрови обектива RF, които понастоящем се разработват, за да бъдат пуснати на пазара през 2019 г.

Вижте още

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Открийте EOS R System

Поддържайки почти три десетилетия на непрекъснати иновации в EOS, EOS R System се развива около революционен байонет за обектив, който предлага по-големи творчески възможности и още по-интуитивни начини за улавяне на всеки миг.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Discover Canon EOS R

В ръцете на професионалиститеEOS R бе приет мигновено от широк набор от професионални фотографи и режисьори. Открийте как са го тествали до краен предел, за да сътворят изображения и филми, които са мислили, че не е възможно да бъдат създадени.

Вижте всички статии

Може също да ви заинтересува...