Hero Image

4K фотоапарати Canon

Открийте силата и разнообразието на фотоапаратите от 4K гамата на Canon.

Какво е 4K?

Повече детайли, повече място, за да разкажете историята си. Използвайки най-съвременните CMOS сензори на Canon, 4K видеото улавя спомените ви по по-ярък от всякога начин. Възползвайте се от четири пъти по-голяма резолюция от тази на Full HD изображение, за да уловите най-фините детайли от спомените си и да си осигурите допълнителна гъвкавост, когато редактирате своите истории. 4K UHD видео е мощна и гъвкава следваща стъпка в разказването на истории.

4K и Full HD

4K видеото – известно още като 4K UHD – предлага 4 пъти по-висока резолюция от тази на 1080p Full HD видео при 3840 x 2160 пиксела или на някои фотоапарати DCI 4095 x 2160 пиксела. Това означава, че с 4K резолюция можете да уловите поразителни детайли в сравнение с Full HD видео, които почти можете да докоснете.

4K and Full HD

Относно Canon 4K

Лесната употреба и компактност на Canon PowerShot SX740 го правят идеален за заснемане на семейни спомени. Забавната гъвкавост на безогледалния Canon M50 и нашата широка гама обективи го правят идеален за видео блогове. Мощността и скоростта на EOS R5 го правят перфектно допълнение към комплекта с оборудване на всеки кинотворец. Фотоапаратите Canon, които записват в 4K, могат също да записват и във Full HD – така можете да изберете правилната резолюция за всеки творчески проект. във Full HD – така можете да изберете правилната резолюция за всеки творчески проект.

4K and Full HD

Разкажете най-добрата си история

С 4K можете да се радвате на творческата свобода чрез изрязване да приближавате и панорамирате или свободно да изрязвате до 200% и пак да постигате Full HD резолюция, което е идеално за видеоентусиасти, заснемащи филми и творчески кадри.

Tell your best story

Съображения при избор на 4K

4K видеото записва изображение с повече данни, така че за същото време на запис ще ви трябват по-големи карти памет с високи скорости на трансфер и по-бърза интернет връзка за предаване на поточно видео. Съхранението на допълнителни данни при запис в 4K може да изисква по-голям твърд диск, при запис в 4K също се препоръчва да имате по-мощен компютър, за да гарантирате безпроблемно редактиране. Full HD ви дава по-малки размери на файловете, идеални за лесно прехвърляне и поточно предаване на онлайн съдържание.

Considerations when chossing 4K

Най-популярните ни 4K продукти

Правилният фотоапарат за правилната задача: Разгледайте най-популярните 4K фотоапарати от нашата гама.

Имате нужда от помощ при избор на фотоапарат?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

Ръце, които държат фотоапарат на Canon

Може да се заинтересувате също и от...

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега