СТАТИЯ

Canon EOS-1D X Mark III: по-бързо от бързината...

Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – посланик на Canon

Някои моменти свършват за един миг: спринтьор, пресичащ линията или орел рибар, борещ се с риба над водата. Няма място за грешка в моменти като този. Част от секундата твърде рано или твърде късно и моментът ще бъде пропуснат – в повечето случаи никога няма да бъде видян отново. Поради тези причини създадохме Canon EOS-1D X Mark III.

Непрекъснато снимане до 20 fps

Canon EOS-1D X Mark III може да записва до 20 пълнокадрови 20,1-мегапикселови изображения всяка секунда, когато снимате в режим Live View, използвайки или своя механичен затвор за вярно заснемане на движение, или електронен затвор за напълно безшумно снимане.

Когато използвате оптичния визьор на фотоапарата, скоростта на непрекъснато снимане е 16 fps – изключително постижение за DSLR фотоапарат и такова, станало възможно благодарение на експертния опит на Canon в областта на машинното инженерство. Моторите с директно задвижване се използват за задвижване на рефлекторното огледало нагоре и надолу, връщайки го в положение на покой бързо, точно и с минимален „отскок на огледалото“.

Затворът на Canon EOS-1D X Mark III е оценен за 500 000 снимки, като предлага нови нива на скорост и надеждност, които ви вдъхват увереност в напрегнати ситуации.

Два слота за карти CFexpress

Canon EOS-1D X Mark III използва CFexpress – следващото поколение съхранение от Compact Flash Association. Тези карти имат значително по-висока скорост на запис, което позволява снимане с 20 fps в режим RAW и JPEG за невероятните 1000 снимки без буфериране, плюс вътрешен 5,5 K Raw видео запис.

След като обърнахме внимание на обратна връзка от професионални фотографи, вече е възможно да запазвате снимки на една карта, а видео кадри на друга.

Canon EOS-1D X Mark III
Canon EOS-1D X Mark III

Виждайте в реално време

Осигурете си конкурентно предимство с превъзходния оптичен визьор на Canon EOS-1D X Mark III с нулево закъснение. Гледайте събития, които се развиват в реално време, като това подобрява времето за реакция и ви позволява да заснемате моменти, преди дори най-бързите електронни визьори да са ги регистрирали.

Силата на DIGIC X

В основата на Canon EOS-1D X Mark III е единичен процесор за изображения DIGIC X – устройство, което има много по-голяма мощност от предишните DIGIC процесори и което позволява на фотоапарата да работи с невероятна скорост. Освен превъзходното качество на изображението дори и в най-взискателните условия, DIGIC X процесорът позволява до 20 fps при непрекъснато снимане с пълен автофокус, автоматична експонация и DLO обработка във фотоапарата.


< Обратно към общия преглед на Canon EOS-1D X Mark III

Свързани статии