Directional Stereo Microphone DM-E1

Заснемайте видеоклипове с превъзходно чист звук с помощта на този насочен стерео микрофон с качеството на Canon, който е с компактна и лека конструкция тип "пушка" и гъвкаво насочено записване.

Ползи

  • Външен насочен стерео микрофон за фотоапарати EOS*
  • Широк честотен диапазон и висока чувствителност за плътен, богат звук
  • Три насочени режима за записване на различни обекти
  • Противоударната стойка и ветробранът намаляват нежелания шум
  • Компактен и лек, удобен за пренасяне

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Външен микрофон тип "пушка"


Насоченият стерео микрофон DM-E1 е с конструкция тип "пушка" и осигурява висококачествен звук на видеоклипа. Той се монтира лесно на Hot Shoe и се свързва в порта 3,5 mm за микрофон на много широка гама съвместими фотоапарати EOS*.

Плътен, реалистичен звук


Уловете плътен и реалистичен звук, като например целия диапазон на дадено музикално изпълнение – от високите честоти на цигулките и флейтите до ниските честоти на контрабасите и бас китарите благодарение на диапазона на запис от 50 Hz до 16 kHz. Чувствителността -42 dB ви дава възможност да запишете дори най-тихите звуци.

Възможности за гъвкаво насочване


Добавете внушителен звуков пейзаж към вашите видеоклипове благодарение на трите режима на насочен запис. Превключвайте без усилия между диаграми на 90° и 120° за висококачествен стерео звук в пространства с различни размери или използвайте режима "пушка" (моно) за ясен запис на обекти, говорещи директно на фотоапарата, без околни смущения.

Висококачествен звук


Запишете ясен, висококачествен звук без нежелан шум благодарение на противоударната стойка, която спомага за избягване на вибрациите от фотоапарата или движението на обектива; включеният в комплекта ветробран намалява значително шума от вятъра на открито, а съотношението S/N (сигнал/шум) 66 dB допринася за по-малко шум от фонови смущения.

Лесно пренасяне


Компактната и лека конструкция улеснява носенето на микрофона навсякъде, където ходите. В съчетание с фотоапарата и обектива се създава спретнато записващо устройство, което ви дава възможност да снимате удобно без статив дълго време. Лека литиева батерия тип "копче" спомага за минимално тегло.

  • *Не се препоръчва използване с EOS-1D Mark IV и EOS 550D, защото те не разполагат с ръчно регулиране на силата на звука на входа за микрофон

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, неговите функции и какво може да прави.

  • Насочен стерео микрофон DM-E1
  • Ветробран за DM-E1
  • Ръководство на потребителя
  • Гаранционна карта