Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Професионален 200-400 mm f/4 обектив с вграден 1,4x удължител, който увеличава фокусното разстояние до 280-560 mm. Стабилизатор на образа с 4 стъпки по-ниска скорост на затвора увеличава максимално рязкостта. Инстинктивни контроли подобряват работата.

Ползи

  • Професионален 200-400 mm f/4 вариообектив
  • Вграден 1,4x удължител
  • Стабилизатор на образа, позволяващ използване на до четири стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Устойчива на атмосферни влияния конструкция от магнезиева сплав
  • Бърз USM автоматичен фокус с функция Power Focus за EOS видео
  • Инстинктивни контроли за фокуса за по-добра работа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Характеристики на супертелеобектив с удължител


Професионално 200-400 mm варио с константен максимален отвор на диафрагмата f/4. Вграденият удължител увеличава фокусното разстояние с коефициент 1,4x до 280-560 mm.

Максимална рязкост независимо от условията


Технологията за стабилизиране на образа (IS) позволява използване на до четири стъпки по-ниска скорост на затвора от обикновено, без да се наблюдава размазване на изображението поради заклащане на фотоапарата. На разположение са три IS режима, осигуряващи ефективна работа при панорамно снимане и мигновена стабилизация само в момента на експонацията.

Издръжлива и олекотена конструкция


Използването на магнезиева сплав добавя здравина и издръжливост, но не увеличава теглото. Обективът е уплътнен против прах и влага, а използването на флуоритни покрития гарантира, че оптичните елементи се почистват лесно.

Бързо и интелигентно фокусиране


Наслаждавайте се на бърз и почти безшумен автоматичен фокус благодарение на пръстеновидния ултразвуков мотор. Поемете контрола чрез пръстена за ръчно фокусиране по всяко време и бутоните за стоп на автофокуса и предварително запаметена позиция на фокуса, разположени върху корпуса на обектива. Поддържа се и функцията Power Focus за EOS видео.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.