DSLR фотоапарати

Canon EOS-1D X Mark II

20,2-мегапикселов сензор с пълен размер на кадъра 61-точкова AF система. До 14 fps. ISO до 409 600.

Ползи

 • Уловете обекти с изключително качество на изображението

 • Създайте остри изображения с невероятна AF прецизност

 • Ултрависока скорост и надеждна работа за улавяне на всеки момент

 • Усъвършенствано заснемане на 4K видео вдъхва живот на вашите истории

 • Висока скорост на производство и управление на изображения

Подробни характеристики

 • 20,2-мегапикселов CMOS сензор на Canon с широк динамичен обхват и с ISO светлочувствителност вградени опции като корекции на обектива и усъвършенствана обработка на RAW, както и стил на снимката "Фини детайли" и подобрени настройки за баланс на бялото правят EOS-1D X Mark IIфотоапарат, способен да прави изображения със зашеметяващо качество в момента на натискане на затвора.Усъвършенствано интелигентно фокусиране от AF система с алгоритъм AI Servo AF III+ и подобрена EOS система за интелигентно проследяване и разпознаване (EOS iTR) гарантират бързо и точно фокусиране. Налични са до 61 осветени AF точки дори при f/8, което повишава точността на фокусиране при използване на телеконвертори и дълги обективи.Преминавайки отвъд границите на високоскоростното заснемане, EOS-1D X Mark IIможе да снима с до 14 кад./сек. с пълен AF/AE проследяване на обекта или до 16 кад./сек. при контрол на живо благодарение на скоростта на процесорите DIGIC 6+ и новата система за резервиране на твърдия диск. С носители CFast 2.0™ от следващо поколение фотоапаратът може да създаде серия от до ХХХ некомпресирани 14-битови RAW изображения. Здравият магнезиев корпус и защитената срещу метеорологични въздействия конструкция гарантират, че можете да работите и в най-негостоприемните среди.Силата на 4K резолюцията дава живот на вашите истории. Снимайте вътрешно върху носители CFast 2.0™ с 4K (4096 x 2160) до 60p или Full HD до 120p за творчество с ниска кадрова честота. Фокусирайте лесно и точно със сензорен LCD панел и Dual Pixel CMOS AF, който осигурява невероятно AF проследяване на образа при режими на видео и контрол на живо и работи с всички обективи Canon EF.Вграден GPS, SuperSpeed USB 3.0 и Gigabit свързаност чрез Ethernet или WFT-E8 WiFi адаптер доставят превъзходна гъвкавост на работния процес навсякъде по света. IPTC поддръжка позволява вграждане на надписи в EXIF данните с цел добавяне на точна и надеждна информация.

Обективи

EOS-1D X Mark II разкрива по съвсем нов начин света на EOS. Намерете правилния обектив за вашия стил и изберете аксесоари, проектирани за оптимална работа.

 • Обективи за DSLR

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Широкоъгълен професионален обектив с оптика от серия L и голям отвор на диафрагмата f/1.4, идеален за слаба светлина.
 • Обективи за DSLR

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Широкоъгълен обектив от професионален клас с естествена перспектива, отвор на диафрагмата f/1.4 и добри характеристики за снимане при слаба светлина.
 • Обективи за DSLR

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Професионален свръхширокоъгълен f/2.8 вариообектив от серия L, идеален за слаба светлина и репортажна фотография.
 • Обективи за DSLR

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Професионален вариообектив от серия L за всекидневна употреба, който предлага високо качество на изображението с константен отвор на диафрагмата f/2.8.
 • Обективи за DSLR

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Професионален среден варио-телеобектив с мощен стабилизатор на образа и отвор на диафрагмата f/2.8.
 • Обективи за DSLR

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Професионален вариообектив от серия L за снимки на спорт и природа със стабилизатор на образа и ASC покритие за висока рязкост.