Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

Висококачественият широкоъгълен обектив EF 24mm f/1.4L II USM, благодарение на бързата си бленда с f/1,4 и комбинацията от UD и асферични елементи на обектива, осигурява впечатляващо професионално качество на изображенията.

EF 24mm f1.4L II USM

Ползи

  • Широко фокусно разстояние от 24 мм
  • Бърза бленда с f/1,4
  • Асферични и UD елементи на обектива
  • Покритие със структура под дължината на вълната
  • Ултразвуков мотор USM на фокуса с ръчно нагласяне на фокуса по всяко време
  • Вътрешен плаващ механизъм за фокусиране
  • Уплътнения, устойчиви на всякакви атмосферни условия и прах
  • Здрава конструкция

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Oбектив с бърза бленда от върхов клас


EF 24mm f/1.4L II USM има голяма максимална бленда от f/1,4, която предлага възможности за заснемане на изключителни фотографии при ниска осветеност, и кръгла бленда и малка дълбочина на рязкост на полето за приятно фоново размазване. Фокусното разстояние от 24 мм е идеално за широкоъгълна фотография: това прави обектива подходящ за фотожурналисти, фотографи на пейзажи и тези, които се наслаждават на панорамното снимане.

Асферични и UD елементи


Качеството на изображението е силно подобрено с EF 24mm f/1.4L II USM благодарение на добавянето на две високопрецизни асферични лещи за коригиране на аберациите, включително изкривяването на полето и деформациите. Преодоляна е също и хроматичната аберация, която се среща често при широкоъгълното снимане, с помощта на двете UD лещи, което гарантира оптимално качество на изображението и детайлност от край до край.

Покритие на обектива със структура под дължината на вълната


Създадено специално за цифровата фотография, патентованото покритие на Canon на елементите на обектива спомага да се сведат до минимум отблясъците и ореолите, причинени от вътрешни отражения. Отстранявайки причината, покритието намалява отражението и спомага за създаването на чисти и ясни изображения.

Ултразвуков мотор на фокуса


Почти безшумният ултразвуков мотор на EF 24mm f/1.4L II USM осигурява много бързо автофокусиране с възможност за ръчно нагласяне по всяко време. Вътрешната плаваща система за фокусиране спомага също да се поддържа високото качество на изображението в целия диапазон на фокусното разстояние.

Здрава конструкция


Обективите на Canon са конструирани, за да издържат при обичайното използване в повечето среди за тестване. Уплътнения, устойчиви на всякакви атмосферни условия и прах, осигуряват допълнителна защита. В пакета са включени също сенник за обектив и калъф за носене.

Безоловна оптика


За създаването на целия EF 24mm f/1.4L II USM е използвано екологично, безоловно стъкло

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 24mm f/1.4L II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.