PTZ камери

Canon CR-N300

Тъй като е оборудвана с 4K UHD разделителна способност, 20x оптично увеличение, хибриден автоматичен фокус, множество протоколи за поточно предаване и управление през IP, можете да ангажирате аудиторията си по нови начини.

Спецификации

 • 4k

  4K UHD

  CMOS сензор от тип 1/2,3 за зашеметяващо качество

 • 20x увеличение

  20x оптично увеличение

  От широк ъгъл до варио

 • DIGIC

  Процесор DIGIC DV6

  Гарантира страхотни резултати във всякакви ситуации

 • Поточно предаване

  Поддръжка за голям набор от протоколи за управление и поточно предаване

  RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD и протоколът XC на Canon

  * NDI е търговска марка или регистрирана търговска марка на NewTek, Inc. в Съединените щати и други държави

 • Hybrid cmos

  Хибриден AF

  За бързо и точно фокусиране дори при слаба светлина

 • Оптичен стабилизатор на образа

  Оптичен стабилизатор на образа

  Изключителна стабилност за плавна PTZ работа

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ФЪРМУЕРА ЗА НОВО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА АВТОМАТИЧНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ

CR-N300 вече поддържа приложението за автоматично проследяване. Тази актуализация на фърмуера е необходима за инсталиране на новите функции на приложенията. Приложението се предлага от вашия дилър срещу допълнително заплащане и ще бъде налично по-късно през 2023 г.

ВИДЕО ЗА ПРОДУКТА

Вижте PTZ камерите в действие

Изгледайте видеоклипа, за да разберете как се представят CR-N300 и CR-N500 в продукция.
CR-N300

Основни функции на CR-N300

Тъй като е оборудвана с 4K UHD разделителна способност, 20x оптично увеличение, хибриден автоматичен фокус, множество протоколи за поточно предаване и управление през IP, можете да ангажирате аудиторията си по нови начини.

Бързо сравнение

Размер на сензора

CMOS сензор тип 1 инч

CMOS сензор тип 1/2,3 инча

CMOS сензор тип 1 инч

CMOS сензор тип 1/2,3 инча

Оптично увеличаване

15x оптично увеличение

20x оптично увеличение

15x оптично увеличение (30x усъвършенствано)(1)*

20x оптично увеличение

Система за фокусиране

Dual Pixel CMOS автоматичен фокус

Хибриден автофокус

Dual Pixel CMOS автоматичен фокус

Хибриден автофокус

Максимална изходна разделителна способност

4K UHD 30p

4K UHD 30p

4K UHD 60p

4K UHD 30p

На закрито/на открито

На закрито

На закрито

На открито (устойчивост на вода и прах IP55)

На открито (устойчивост на вода и прах IP65)

Всички данни се базират стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго. Подлежи на промяна без предупреждение.
 1. * 30x усъвършенствано увеличение във FHD

4K изображения с ненадмината рязкост

CMOS сензор тип 1/2,3 и процесор DIGIC DV6 се съчетават, за да предоставят невероятни 4K UHD изображения (до 30p) или изключителни Full HD кадри благодарение на HD обработката чрез предискретизация. Тези технологии осигуряват качество на изображението с превъзходни нива на детайлност, подходящи за всяка продукция.

4K с ненадмината рязкост

20x оптично увеличение за невероятна гъвкавост

Уловете всички детайли, от които се нуждаете, благодарение на усъвършенстваната 4K оптика на Canon, която разполага с гъвкаво 20x оптично увеличение, покриващо широк диапазон на фокусното разстояние от 29,3 – 601 mm(еквивалент на 35 mm), осигурявайки страхотна гъвкавост. Оборудвана със стабилизатор на образа за минимално прекъсване на изображението при движение.

Оптично увеличаване

Поточно предаване и управление през IP, за да трансформирате своите продукции

CR-N300 може да се похвали с широка гама от протоколи за поточно предаване и управление през IP до 4K UHD 30p, позволяващи по-голям контрол за вашите производствени нужди. Разполагайки с основни протоколи, като NDI|HX*, RTMP, RTP/RTSP, RTMPS, SRT, FreeD и протокола XC на Canon, тя ще се побере в повечето нови или вече съществуващи системи, което я прави изключително гъвкава опция.

*NDI е търговска марка или регистрирана търговска марка на NewTek, Inc. в Съединените щати и други държави

Поточно предаване и управление през IP, за да трансформирате своите продукции

Хибриден AF за прецизно фокусиране

CR-N300 съчетава контрастен AF с висока точност с високоскоростен AF с откриване на фазата, осигурявайки бързо и точно фокусиране на обекта дори при условия на слаба светлина.

Снабдена е със специализиран външен сензор, който измерва разстоянието до обекта и сравнява точката на фокусиране с тази, определена от системата на контрастния AF. Тази система на хибриден AF е особено ефективна в ситуации със слаба светлина и осигурява бързо, точно и надеждно автоматично фокусиране с по-голяма точност, отколкото само с контрастен AF.

Хибриден AF

Гъвкава свързаност за вашия работен процес

CR-N300 разполага с цял набор от възможности за връзка, за да осигури максимална гъвкавост в работните процеси. Разполага с HDMI порт, чрез който може да се постигне 4K UHD, 4:2:2 10 бита. Камерата разполага и с 3G-SDI порт, USB порт, 3,5 mm аудио вход и PoE+ LAN порт.

Гъвкава свързаност

Плавен, прецизен контрол

CR-N300 е оборудвана с изключително прецизен задвижващ механизъм, позволяващ движението с панорамиране и накланяне да бъде фино регулирано при променливи скорости, като се използват контролери, като например RC-IP100, приложение за дистанционно управление на камери на Canon или таблет чрез Wi-Fi, за да се улови перфектният кадър.

Предварително зададени настройки за изображения за бързо и лесно използване

CR-N300 е оборудвана с множество предварителни настройки за изображения, които позволяват бързи и лесни настройки на видеото за специфични среди. Потребителят може също да регистрира до 100 предварително зададени позиции на CR-N300, правейки производството просто и лесно.

Контролер за плавно и прецизно управление

Малка и компактна за лесен монтаж

CR-N300 е малка и дискретна с размери от 154 x 178 x 164 mm (Ш x В x Д) и тежи едва 2,2 kg, което я прави идеална за монтиране в среди, където пространството е от особено значение.

Малка и компактна за лесен монтаж

Безпроблемно висококачествено поточно предаване на 4K видео

С безплатен* драйвер за уеб камера можете да се насладите на безпроблемно поточно предаване на видео с до 4K 30p с максимум 5 избрани Canon PTZ камери** чрез лесна Ethernet връзка. Съвместим с повечето платформи и приложения за конферентни разговори, които изискват UVC, този софтуер за Windows OS е виртуален USB драйвер, който позволява лесна интеграция на поточно предаване на видео, което го прави идеален за видеоконференции и онлайн лекции.

* Може да се изисква лиценз на трета страна
** Важи само за CR-N500, CR-N300 и CR-X300

WITB

Какво съдържа комплектът

 • CR-N300 камера

 • Плоча за таван (със закрепващи елементи)

 • Защитно въже

 • Защитно въже между стойката и камерата

 • Захранващ адаптер

 • Дистанционно управление (WL-N01)

 • Батерии

Регистрирайте се за удължена с една година гаранция

Купете някой продукт от избраните ни дистанционни PTZ камери или контролери и можете да се насладите на по-голямо спокойствие с допълнителното ни 1-годишно гаранционно покритие

Свързани продукти

Научете повече за широката гама PTZ продукти за видео продукции и поточно предаване.

 • PTZ камери

  CR-N500

  С 15x оптично увеличение, възможност за заснемане в 4K UHD и Dual Pixel автофокус, CR-N500 позволява да се постигне прецизен контрол и безпроблемно поточно предаване през IP с невероятни резултати.
 • PTZ камери

  CR-N100

  Подвижна 4K PTZ камера с усъвършенстван автоматичен фокус, 20x оптично увеличение и множество IP протоколи с опция за интелигентно автоматично проследяване.
 • PTZ софтуерен контролер

  Приложение за дистанционно управление на камери на Canon

  Безплатно изтегляне на софтуер на Canon за управление и конфигуриране на настройките на до 20 PTZ камери от вашия компютър или таблет.
 • PTZ контролер

  RC-IP100

  Висококачествен контролер с многофункционален джойстик и интуитивен сензорен екран за лесно управление на до 100 свързани камери.
 • PTZ камери

  CR-X500

  Със здрав и устойчив на атмосферни влияния корпус плюс 4K UHD разделителна способност, 15x оптично увеличение, 12G-SDI и Dual Pixel CMOS AF CR-X500 е идеалната PTZ камера за дистанционно производство и наблюдение.
 • Може да се заинтересувате също и от