Обективи за EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

За красиви, изящни портрети с остра като бръснач рязкост и превъзходно представяне при слабо осветление RF 85mm F1.2L USM ви предлага богати творчески възможности.

Чудесен обектив за...

 • Портрети

  Използвайте плитък фокус и изключителна острота, за да внесете нови детайли и измерение в портретите благодарение на изключителното оптично инженерство, усъвършенстваните покрития на обектива и технологията за RF гнездо.

 • Улична фотография

  Останете дискретни и запазете контрол на улицата благодарение на бързата система за фокусиране от високопроизводителен мотор USM, който осигурява улавяне на обекта, така че да не изпуснете нито един момент.

 • Слаба светлина

  Продължавайте да снимате много, след като слънцето залезе, благодарение на бързия и широк максимален отвор на диафрагмата f/1.2, който улавя всеки детайл с изключителна острота от край до край.

Canon Camera

Идеалното фокусно разстояние за портрети

RF 85mm F1.2L USM е идеалният къс фокус на телеобектива за изящни портрети, като създава стилни и детайлни резултати с приятна перспектива и без изкривяване.

Бърз и ярък с превъзходна прецизност на оптиката

С бързия отвор на диафрагмата F1.2 обективът се представя превъзходно при слабо осветление, като предлага невероятна острота и свобода за творчество с приятен ефект "боке" и без загуба на качеството на изображенията.

Canon Camera
Canon Camera

Усъвършенствани елементи и покрития на обектива

Обективът използва оптиката Blue Spectrum Refractive (BR), която неутрализира изкривяванията на цветовете, докато асферичен елемент на обектива елиминира сферичните изкривявания, причинени от голям максимален отвор на диафрагмата.

Качество на изработката и уплътнения срещу атмосферни влияния на серия L

Качеството на изработката променя коренно качеството на серия L с уплътненията срещу атмосферни влияния и флуорното покритие на предните и задните елементи за защита срещу вода, прах и надраскване.

Canon Camera

Бърз мотор USM и пръстен за регулиране на обектива

Благодарение на бързата скорост на RF гнездото RF 85mm F1.2L USM улавя бързо обекта, докато пръстенът за регулиране на обектива предоставя допълнителен контрол върху настройките.

Налично през 2-рата половина на 2019 г.

RF 85mm F1.2L USM DS – Уникален високопроизводителен обектив, който предлага комбинация от изключително плавен разфокусиран фонов режим "боке" и невероятно бърз отвор на диафрагмата за създаване на спиращи дъха портрети.

Canon Camera

Спецификации

 • Максимален отвор на диафрагма F1.2

  За работа при слабо осветление и плитка дълбочина на полето

 • Оптика BR

  За върховен контрол над изкривяванията

 • Асферични и UD елементи

  За изключително резки изображения

 • USM мотор

  За гладка, бърза и почти безшумна работа

 • ASC (Покритие Air Sphere)

  За предотвратяване на отблясъци

 • Пръстен за регулиране на обектива

  За допълнителен контрол върху ISO, диафрагма и скорост на затвора

Какво включва комплектът?

 • Обектив RF 85mm F1.2L USM

 • Сенник за обектив ET-89

 • Капачка за обектив E-82II

 • Капачка против прах RF

 • Мека чанта LP1424

Ръце, държащи фотоапарат Canon EOS R и обектив Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

В ръцете на професионалисти

В ръцете на професионалисти: Открийте как работи RF 85mm F1.2L USM при най-различни ситуации на снимане в ръцете на професионалисти от Canon.

 • Творчески портрети с Canon RF 85mm

  Професионалният фотограф Rosie Hardy разкрива историята зад своите първи портретни снимки с Canon EOS R и обектива RF 85mm F1.2L USM.

 • Булчински портрети с обектива RF 85mm F1.2L USM

  Сватбеният фотограф и посланик на Canon Félicia Sisco разказва за булчински портрети в стил editorial с обектив RF 85mm F1.2L USM.

Canon Camera

Аксесоари за обектив

Подобрете вашата перспектива с аксесоари за обектив от Canon. Нашата гама капачки за обективи, калъфи и чанти гарантират, че вашият обектив ще остане защитен между използванията. Предлагаме сенници и филтри за обективи, специално разработени да защитават и подпомагат вашия обектив в различни условия на работа, като например да го предпазват от навлизане на разсеяна светлина или да ви позволяват да получите по-добър близък план на природния свят.

Телеобективи

С телеобектив можете да заснемете спортове, дива природа и събития от разстояние, без да пречите на действието. Разгледайте телеобективите на Canon и вижте къде ще ви отведе творчеството.
Научете повече

Свързани продукти