Canon EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L USM II е бърз обектив, който предоставя изключителни оптични характеристики. Максимална бленда от f/1,2 го прави избора на професионалистите за заснемане без светкавица при ниска осветеност.

Ползи

  • Конструкция и оптика от L серията
  • Голяма бленда f/1,2
  • Бърз, тих автофокус
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла бленда за отлично фоново размазване
  • Подава информация за разстоянието към фотоапарата за системата за светкавици E-TTL II
  • Мека чанта и сенник за обектив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 85mm f/1.2L II USM

Качество на серията L


EF 85mm f/1.2L USM II включва най-високите стандарти на Canon за прецизна оптика. L серията на Canon е водеща серия за професионални обективи, която обединява забележително качество на изображенията с изключителни работни характеристики с прахо- и влагоустойчива конструкция.

Голяма бленда f/1,2


Голямата максимална бленда от f/1,2 осигурява забележителна скорост на снимане при ниска осветеност, без да се налага използването на светкавица. Голямата бленда осигурява прецизно управление на дълбочината на рязкост на полето за заснемане на привлекателни портрети.

Отлично фоново размазване


Кръглата бленда спомага за създаването на приятно, равномерно фоново размазване при изолирането на обекта при широко отворена бленда.

Бърз, тих автофокус


Пръстеновият ултразвуков мотор USM използва вибрации с ултразвукова честота за задвижването на изключително бърз автофокус с почти безшумна работа. Бърз процесор и оптимизирани алгоритми на автофокусиране допринасят още повече за бързината на автофокусиране. Стабилен въртящ момент спира фокусиращата група лещи, за да не се подмине фокуса. Възможно е ръчно електронно нагласяне на фокуса през цялото време, без да е необходимо излизане от режима на автофокусиране.

Покрития Super Spectra


Покрития за обективи Super Spectra и формата на елементите на обектива подтискат ореолите и отблясъците, които по-често се появяват при цифровите фотоапарати поради отраженията от сензора на изображения. Покритията помагат също да се постигне баланс на реалните цветове и да се увеличи контраста за живи изображения, пресъздадени с голяма точност.

Подава информация за разстоянието на E-TTL II


Обективът подава информация обратно на системата за светкавици E-TTL II на фотоапарата, за да се осигури оптимално мерене при светкавица при всякакви условия на снимане.

Аксесоари


Обективът EF 85mm f/1.2L USM II се доставя с цилиндричен сенник за обектив и мека чанта.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 85mm f/1.2L II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.