Ilvy Njiokiktjien

Обективи за DSLR

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Идеално съчетание – този телеобектив с голям отвор на диафрагмата от серия L с усъвършенствана оптична конструкция е перфектен за творческа портретна фотография.

Canon Camera

Голям отвор на диафрагмата за по-добра работа при всякаква светлина

Големият отвора на диафрагмата f/1.4 позволява прецизно фокусиране и по-високи скорости на затвора дори при слаба светлина. Малката дълбочина на рязкост, постигната чрез максимално широк отвор на диафрагмата, позволява заснемане на красиво боке, като добавя допълнителна дълбочина на портретите.

Прецизен стабилизатор на образа (4 стъпки)

Трудните светлинни условия могат да създадат или развалят добрата снимка. Стабилизаторът на образа (4 стъпки) компенсира заклащането на фотоапарата и дава допълнително предимство на фотографите и видеографите при трудни снимачни условия точно когато това им е необходимо най-много.

Canon Camera

Canon Camera

Бърза реакция, висока скорост и прецизна AF система за изключителна бързо фокусиране

Благодарение на най-новата AF технология обективът реагира бързо и точно, като позволява почти безшумно фокусиране. Ясната скала за фокуса и пълната AF съвместимост с всички EOS системи правят този обектив идеален спътник за фотографи и видеографи.

Издръжлива конструкция, изключителна устойчивост на атмосферни влияния, пълна съвместимост

Издръжлива конструкция, включваща ударопоглъщащ механизъм на предния цилиндър на обектива, осигурява ефективна работа при всякакви условия. Флуорното покритие на предните и задните оптични елементи на обектива защитава срещу прах и влага, а прецизната скала за разстояние позволява извършване на E-TTL изчисления при използване на светкавица.

Canon Camera
Canon Camera

Артистичността среща технологиите

Фотоапаратът е толкова добър, колкото неговия обектив, и всички обективи от серия L са проектирани с технически характеристики на най-високо ниво. Пълната AF съвместимост със сензорите Dual Pixel CMOS AF означава, че този обектив ще предоставя резултати с отлично качество както за снимки, така и за видео.

Спецификации

 • 85mm

  Фокусно разстояние

 • f/1,4

  Максимален отвор на диафрагмата

 • 4 стъпки по-ниска скорост на затвора

  Стабилизатор на образа

 • Пръстеновиден ултразвуков мотор (USM)

  Автоматичен фокус

 • 88,6 x 105,4

  Макс. диаметър x дължина (mm)

 • 950

  Тегло (g)

Вижте какво вижда обективът през очите на разказвачите на истории на Canon

EF 85mm f/1.4L IS USM е универсален и отличен обектив за разнообразни задачи. От красиви и суперрезки портрети до динамични ситуации от живота – вижте защо разказвачите на истории на Canon винаги взимат този обектив със себе си.
Ръце, държащи фотоапарат Canon EOS R и обектив Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.

Аксесоари

Свързани продукти