Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Идеално съчетание – този телеобектив с голям отвор на диафрагмата от серия L с усъвършенствана оптична конструкция е перфектен за творческа портретна фотография.

Заснемайте портрети с превъзходни детайли и живейте за разказа

Този обектив за портрети с голям отвор на диафрагмата осигурява ясни и резки изображения, наситени с контраст и цветове и с резки детайли, идеален за сензори с висока разделителна способност. Покритието Air Sphere (ASC) намалява вътрешните отражения, причиняващи ореоли и отблясъци, а големият отвор на диафрагмата f/1.4 осигурява малка дълбочина на рязкост.

Вижте пълните спецификации

Canon_Side_Without_Cap

Голям отвор на диафрагмата за по-добра работа при всякаква светлина

Големият отвора на диафрагмата f/1.4 позволява прецизно фокусиране и по-високи скорости на затвора дори при слаба светлина. Малката дълбочина на рязкост, постигната чрез максимално широк отвор на диафрагмата, позволява заснемане на красиво боке, като добавя допълнителна дълбочина на портретите.

Large, bright aperture

Прецизен стабилизатор на образа (4 стъпки)

Трудните светлинни условия могат да създадат или развалят добрата снимка. Стабилизаторът на образа (4 стъпки) компенсира заклащането на фотоапарата и дава допълнително предимство на фотографите и видеографите при трудни снимачни условия точно когато това им е необходимо най-много.

Dancing_in_the_rain

Бърза реакция, висока скорост и прецизна AF система за изключителна бързо фокусиране

Благодарение на най-новата AF технология обективът реагира бързо и точно, като позволява почти безшумно фокусиране. Ясната скала за фокуса и пълната AF съвместимост с всички EOS системи правят този обектив идеален спътник за фотографи и видеографи.

Dance_Couple

Издръжлива конструкция, изключителна устойчивост на атмосферни влияния, пълна съвместимост

Издръжлива конструкция, включваща ударопоглъщащ механизъм на предния цилиндър на обектива, осигурява ефективна работа при всякакви условия. Флуорното покритие на предните и задните оптични елементи на обектива защитава срещу прах и влага, а прецизната скала за разстояние позволява извършване на E-TTL изчисления при използване на светкавица.

Angled_Shot

Артистичността среща технологиите

Фотоапаратът е толкова добър, колкото неговия обектив, и всички обективи от серия L са проектирани с технически характеристики на най-високо ниво. Пълната AF съвместимост със сензорите Dual Pixel CMOS AF означава, че този обектив ще предоставя резултати с отлично качество както за снимки, така и за видео.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Спецификации

85mm

Фокусно разстояние

f/1,4

Максимален отвор на диафрагмата

4 стъпки по-ниска скорост на затвора

Стабилизатор на образа

Пръстеновиден ултразвуков мотор (USM)

Автоматичен фокус

88,6 x 105,4

Макс. диаметър x дължина (mm)

950

Тегло (g)

Вижте пълните спецификации

Slant_Without_Cap

Вижте какво вижда обективът през очите на разказвачите на истории на Canon

EF 85mm f/1.4L IS USM е универсален и отличен обектив за разнообразни задачи. От красиви и суперрезки портрети до динамични ситуации от живота – вижте защо разказвачите на истории на Canon винаги взимат този обектив със себе си.

Wide Angle Lens

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.

Научете повече

Awards

Аксесоари

Свързани продукти