Canon EF 85mm f/1.8 USM

EF 85mm f/1.8 USM

Късото фокусно разстояние на телеобектива в комбинация с големия максимален отвор на диафрагмата и бързия автофокус превръщат EF 85mm f/1,8 USM в идеален инструмент за всеки портретен фотограф.

Ползи

  • Голям максимален отвор на диафрагмата f/1,8
  • Къс/среден телеобектив
  • USM мотор за AF с възможност за ръчно фокусиране по всяко време
  • 85 cm най-близко разстояние на фокусиране
  • Филтър 58 mm
  • Покритията Super Spectra намаляват отблясъците

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 85mm f/1.8 USM

Практичен и преносим телеобектив


EF 85mm f/1,8 USM осигурява резки и ясни изображения при всички отвори на диафрагмата. Практически кръглата диафрагма придава на областите извън фокус по-меко, дори по-чувствено усещане, и позволява на обектите, които са на фокус, да се откроят на разфокусирания фон. Обективът се характеризира с невъртящ се при фокусиране преден елемент, което позволява използването на специални филтри (например поляризиращи и градиращи филтри).

Голям отвор на диафрагмата f/1,8


Големият максимален отвор на диафрагмата f/1,8 позволява на фотографите да снимат без статив в условия на слаба светлина, както и да ограничават дълбочината на рязкост за създаване на художествени ефекти.

Компресирана перспектива при портретната фотография


Късото фокусно разстояние на телеобектива леко компресира перспективата, намалявайки размера на изпъкналите части на лицето за постигане на отличен резултат.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Интеграция с E-TTL II измерване на експонацията


Обективът предава информация за разстоянието обратно към E-TTL II системата за контрол на светкавици на EOS фотоапарата, за да се осигури оптимално измерване на експонацията.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 85mm f/1.8 USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.