F-715SG

Научни серии – калкулатори

Canon F-715SG

This fast, 14-digit, 2-colour ink ribbon printing calculator offers comprehensive tax, business and currency conversion functions. It has a large 2-colour display and a smart, silver metallic finish.

Ползи

 • Голям 2-редов LCD дисплей

 • 250 функции и характеристики

 • До 16-разрядно вътрешно изчисление

 • Екологичен избор, благодарение на рециклираните материали на Canon, използвани при изработването на долния капак и твърдия капак.

 • Два надеждни източника на захранване: соларна и обикновена батерия

 • Три цветови варианта

Подробни характеристики

 • По-ясни и четливи символи и цифри на големия 2-редов дисплей

  Идеален за обучение, изпити и домашни, свързани с решаване на задачи, научният калкулатор F-715SG е оборудван с голям 2-редов LCD дисплей. Въведените цифри се извеждат на горния ред, а резултатите на долния ред в 10 позиции за число и 2- позиции за експонента. Основните символи на дисплея са с размери 9,6 x 3,96 mm, което прави прочитането на резултатите изключително лесно само с един поглед.

 • Богат набор от 250 функции и характеристики

  Интелигентен във всеки аспект, този научен калкулатор предлага всички основни функции, от които студентите се нуждаят в упражненията по математика и други науки, включително обща математика, тригонометрия, статистика, физика и инженерни науки. За по-сложни задачи F-715SG предлага общо 250 функции и характеристики. Той има капацитет за съхранение в паметта и извикване на до 17 изчисления, така че потребителите да могат спокойно да изследват различни методи и концепции за решаване на задачи. Наред с това, калкулаторът позволява извършване на вътрешни изчисления с 16 разряда за постигане на по-точни резултати.

 • Частично произведен от рециклирани материали на Canon

  715SG е практичен и екологичен избор. Това е така, защото в изработката на долния капак и твърдия капак на калкулатора Canon използва рециклирани пластмасови материали. По този начин отпадните ресурси получават втори живот.

 • Надежден двоен източник на захранване

  Този научен калкулатор работи както със соларна батерия, така и с обикновена сменяема батерия, предлагайки висока надеждност и гарантирана сигурност по време на изпити например. Използвайте соларната батерия, когато околната светлина го позволява, или превключете към обикновената сменяема батерия, когато е необходимо. F-715SG ще ви предупреди, когато зарядът на батерията намалее. Ако калкулаторът не се използва в продължение на 7 минути, функцията за автоматично изключване изключва калкулатора, за да пести заряда на батерията.

 • Три интелигентни цветови варианта

  Практичен и стилен, F-715SG е достъпен в черно и в два бели варианта с пурпурни или сини бутони със стрелки и твърд капак. С тегло само 124 грама, можете да вземете калкулатора със себе си на всякъде. Твърдият плъзгащ се капак предпазва клавиатурата и дисплея от удар и спукване при ежедневна употреба.