DSLR фотоапарати

Canon EOS 5DS R

50,6 мегапикселов модел, сроден на EOS 5DS. С технология за потискане на ефекта от нискочестотния филтър за заснемане на изключително резки детайли.

Ползи

 • Върхова за DSLR фотоапаратите яснота и резолюция

 • Реагирайте бързо, за да изпреварите действието

 • Изключителна рязкост на изображението, когато това е наистина важно

 • Създаден за вашия начин на работа

 • Вградените функции на фотоапарата разширяват вашите творчески способности

Подробни характеристики

 • Вижте повече детайли и нови нива на качеството на изображенията

  Заснемете изключителни детайли50,6-мегапикселовият пълнокадров CMOS сензор е способен да записва изключителни нива на детайлност. Свръхвисоката резолюция дава възможност за значително изрязване и въпреки това осигурява изумително качество на изображенията. Дори вградените режими на снимане с изрязване 1,3x и 1,6x създават съответно 30,5 и 19,6-мегапикселови файлове.Подобрена яснота Нискочестотният филтър подобрява яснотата и рязкостта на изображенията с висока резолюция с минимален риск от нежелани смущения и затова EOS 5DS R е добър избор за снимане на открито или в контролирани условия в студио. Отпечатвайте изображения с изящно качество до формат A0 Отпечатвайте изображения със свръхвисока резолюция в голям формат – A0 и повече – с нисък шум, верни тонове на кожата и отлично и точно пресъздаване на цветовете благодарение на двата процесора DIGIC 6 с висока производителност.Намалени вибрации на огледалото за максимална рязкостEOS 5DS R използва системата за контрол на вибрациите на огледалото на Canon, за да намали вибрациите, причинени от движенията на вътрешните компоненти на фотоапарата, които могат да нарушат рязкостта на изображението и да намалят разделителната способност. Използват се ексцентрици, които движат огледалото нагоре и надолу с по-добър контрол, като по този начин предотвратяват внезапното спиране на огледалото и потискат вибрациите и шума от освобождаването на затвора.

 • Реагирайте бързо, за да изпреварите действието

  Насладете се на бърза обработка на изображението и светкавична реакция на фотоапарата – въпреки голямото количество данни, заснети от 50,6-мегапикселовия сензор – благодарение на двата процесора DIGIC 6. Можете да уловите цялото действие с уникалната способност за заснемане с резолюция 50,6 мегапиксела при 5fps, а поддръжката на USB 3.0 дава възможност за високопроизводително и високоскоростно дистанционно заснемане и дистанционно управление на фотоапарата.

 • Изключителна рязкост на изображението, когато това е наистина важно

  61-точков автофокус с широка зонаФокусирайте бързо и прецизно дори при слаба светлина с помощта на 61-точковата AF система. 41 точки за фокусиране от кръстовиден тип, включително пет изключително чувствителни точки от двойно-кръстовиден тип, осигуряват допълнителна точност. Усъвършенствано проследяване и разпознаване на обекта Технологията "Интелигентно проследяване и разпознаване" (iTR) на EOS използва информация за цветовете и лицата, за да разпознава и проследява лица, докато те се движат в кадъра. Скоростта на реакцията на автоматичния фокус може да бъде персонализирана чрез лесна за използване функция, която настройва чувствителността на проследяването според условията на заснемане и обекта, така че други обекти, които преминават бързо пред фокусирания обект, да не пречат на фокусирането.Избор на AF точкаИзползвайте всички 61 AF точки или ги групирайте в преместваеми зони, покриващи обекти извън центъра на сцената. Можете също така да изберете само една AF точка, чрез която да фокусирате точно определена част от сцената.

 • Създаден за вашия начин на работа

  Персонализируеми контроли Персонализирайте настройките на фотоапарата за текущата си задача и запаметете любимите си функции за бъдеща употреба.Интелигентен визьор II Насладете се на ярко изображение с приблизително 100 процента покритие с насложени индикации, които могат да се персонализират. Кадрите с изрязване 1,6x и 1,3x могат да бъдат маскирани във визьора и заснети като JPEG файлове.Екран с възможност за персонализиране Променяйте свободно вида, големината и позицията на символите на потребителския екран за бърз контрол на фотоапарата така, че лесно да намирате любимите си настройки.Защита против атмосферни влиянияПродължавайте да снимате уверено независимо от условията благодарение на устойчивите на атмосферния влияния бутони и лостове за управление, които са защитени от проникване на вода и прах, както и на здравата конструкция от магнезиева сплав.Два слота за карти паметСлотовете за карти памет CompactFlash и SD дават възможност за автоматично създаване на резервния копия на файловете, докато снимате, лесно споделяне с клиенти и по-голям капацитет за съхранение.

 • Вградените функции на фотоапарата разширяват вашите творчески способности

  Изображения с широк динамичен диапазон Запазете детайлността в светлите и тъмните зони с помощта на HDR функцията. Идеална за заснемане на пейзажи и натюрморти, тя комбинира три изображения с различна експонация: стандартна, по-ярка и по-тъмна.Многократна експонацияСъздавайте удивителни изображения във фотоапарата с помощта на режима за многократна експонация, който наслагва изображенията едно върху друго с широк избор от възможности за автоматичен контрол на многократната експонация. Full HD EOS видеоЗаписвайте Full-HD видео с творческо ръчно управление на образа и звука.Стил на снимката "Фини детайли" Задайте приоритет за градациите и детайлите, заснети от сензора с висока резолюция, с помощта на стила на снимката "Фини детайли", който също така предлага вградени регулируеми параметри за рязкост на снимката, като например праг и изостреност на JPEG файлове, така че да можете да постигнете впечатляващи изображения директно с фотоапарата. Функции за снимане с таймерСъздавайте великолепно ускорено видео с помощта на вградения програмируем таймер за заснемане през зададен интервал. За изключително продължителна експонация затворът може да бъде фиксиран в горна позиция в режим Bulb за предварително зададено време.

Спецификации

 • 50,6 MP CMOS сензор

 • Два процесора DIGIC 6

 • 150k + IR metering sensor

 • До 5,0 кадъра в секунда

 • 61-точков автоматичен фокус

 • 1,3x, 1,6x, 1:1 снимане с изрязване

 • USB 3.0

 • Система за контрол на вибрациите на огледалото

 • Снимане през зададен интервал