Проектиран за постигане на най-доброто възможно качество на изображенията от DSLR фотоапарат

Проектиран за постигане на най-доброто възможно качество на изображенията от DSLR фотоапарат, с разделителна способност 50,6 мегапиксела и филтър за потискане на ефекта от нискочестотния филтър, който увеличава максимално рязкостта на сензора на фотоапарата.

0%

  Отпечатвайте изображения с качество на художествени творби до формат A0

  Отпечатвайте изображения със свръхвисока резолюция в голям формат – A0 и повече – с нисък шум, верни тонове на кожата и отлично и точно пресъздаване на цветовете благодарение на двата процесора DIGIC 6 с висока производителност.

  Подобрена яснота

  Филтърът за потискане на ефекта от нискочестотния филтър подобрява яснотата и рязкостта на изображенията с висока резолюция с минимален риск от нежелани смущения и затова EOS 5DS R е добър избор за снимане на открито или в контролирани условия в студио.

  Реагирайте бързо, за да изпреварите действието

  Насладете се на бърза обработка на изображението и светкавична реакция на фотоапарата – въпреки голямото количество данни, заснети от 50,6-мегапикселовия сензор – благодарение на двата процесора DIGIC 6. Можете да уловите цялото действие с уникалната способност за заснемане с резолюция 50,6 MP при 5fps, а поддръжката на USB 3.0 дава възможност за дистанционно заснемане и дистанционно управление на фотоапарата чрез компютър.

  Изключителна рязкост на изображението, когато това е наистина важно

  Усъвършенствано проследяване и разпознаване на обекта

  Технологията "Интелигентно проследяване и разпознаване" (iTR) на EOS използва информация за цветовете и лицата, за да разпознава и проследява лица, докато те се движат в кадъра. Скоростта на реакцията на автоматичния фокус може да бъде персонализирана чрез лесна за използване функция, която настройва чувствителността на проследяването според условията на заснемане и обекта, така че други обекти, които преминават бързо пред фокусирания обект, да не пречат на фокусирането.

  61-точков автофокус с широка зона

  Фокусирайте бързо и прецизно дори при слаба светлина с помощта на 61-точковата AF система. 41 точки за фокусиране от кръстовиден тип, включително пет изключително чувствителни точки от двойно-кръстовиден тип, осигуряват допълнителна точност.

  Избор на AF точка

  Използвайте всички 61 AF точки или ги групирайте в преместваеми зони, покриващи обекти извън центъра на сцената. Можете също така да изберете само една AF точка, чрез която да фокусирате точно определена част от сцената.

  Създаден за вашия начин на работа

  Защита против атмосферни влияния

  Продължавайте да снимате уверено независимо от условията благодарение на устойчивите на атмосферния влияния бутони и лостове за управление, които са защитени от проникване на вода и прах, както и на здравата конструкция от магнезиева сплав.

  Два слота за карти памет

  Слотовете за карти памет CompactFlash и SD дават възможност за автоматично създаване на резервния копия на файловете, докато снимате, лесно споделяне с клиенти и по-голям капацитет за съхранение.

  Препоръчителни обективи

  Уловете живота от нова перспектива с нашите препоръчителни обективи с фиксирано фокусно разстояние и вариообективи. Те включват изключително широки ъгли за невероятни пейзажи и дълги телеобективи, които ви доближават повече с превъзходно качество до спортни събития и дивата природа. Много от тях включват широки бленди за снимане при слаба светлина и механизми за накланяне и изместване, които предлагат невероятно управление на дълбочината на рязкостта.

  Вградените функции на фотоапарата разширяват вашите творчески способности

  Изображения с широк динамичен диапазон

  Запазете детайлността в светлите и тъмните зони с помощта на HDR функцията. Идеална за заснемане на пейзажи и натюрморти, тя комбинира три изображения с различна експонация: стандартна, по-ярка и по-тъмна

  Естествено

  Арт стандартно

  Арт ярки цветове

  Арт наситени цветове

  Арт ембосирано

  Многократна експонация

  Създавайте удивителни изображения във фотоапарата с помощта на режима за многократна експонация, който наслагва изображенията едно върху друго с широк избор от възможности за автоматичен контрол на многократната експонация.

  Full HD EOS видео

  Записвайте Full-HD видео с творческо ръчно управление на образа и звука.

  Функции за снимане с таймер

  Създавайте великолепно ускорено видео с помощта на вградения програмируем таймер за заснемане през зададен интервал. За изключително продължителна експонация затворът може да бъде фиксиран в горна позиция в режим Bulb за предварително зададено време.

  Стил на снимката "Фини детайли"

  Задайте приоритет за градациите и детайлите, заснети от сензора с висока резолюция, с помощта на стила на снимката "Фини детайли", който също така предлага вградени регулируеми параметри за рязкост на снимката, като например праг и изостреност на JPEG файлове, така че да можете да постигнете впечатляващи изображения директно с фотоапарата.

  Редуциран ефект от нискочестотния филтър

  Стандартните конструкции на DSLR фотоапаратите използват нискочестотен филтър, разположен пред сензора на фотоапарата, за да предотвратяват нежелани цифрови смущения, като например ефекта "моаре" и изкривяване на цветовете. Тези филтри омекотяват малко изображението, затова EOS 5DS R използва технология за редуциране на ефекта от нискочестотния филтър с цел постигане на максимална рязкост на изображението. Това води до известен риск от смущения – ето защо EOS 5DS R е подходящ за снимане на открито или в контролирани студийни условия, но за други приложения EOS 5DS може да бъде по-добрият избор.

  Оригинално изображение от EOS 5DS R

  Рязкост – EOS 5DS R в сравнение с EOS 5DS

  Награди на продукти

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Спецификации

  50,6-мегапикселов CMOS сензор с размер APS-C

  50,6 MP CMOS сензор

  Два процесора DIGIC 6

  Два процесора DIGIC 6

  150K-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

  150K-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

  До 5,0 кадъра в секунда

  До 5,0 кадъра в секунда

  Спец-61-точков AF

  61-точков автоматичен фокус

  Снимане с изрязване

  Снимане с изрязване

  USB 3.0

  USB 3.0

  Система за контрол на вибрациите на огледалото

  Система за контрол на вибрациите на огледалото

  Снимане през зададен интервал

  Снимане през зададен интервал

  Вижте пълните спецификации

  Изтегляне на драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства.

  Поддръжка на продуктите

  Може да харесате още...

  Canon Professional Network

  Експертност и задълбоченост: открийте всичко, което трябва да знаете за невероятните 50,6-мегапикселови фотоапарати EOS 5DS и EOS 5DS R.

  EOS 7D Mark II

  Регистрирайте продукта си

  Разкажете ни за себе си и се абонирайте за бюлетина You Connect на Canon – пълен с вдъхновение, новини и съвети.