How to use your Canon camera as webcam!

КОМПЛЕТКИ ЗА ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА CANON

Как да използвате своя фотоапарат Canon като уеб камера!

Поддържането на връзка със семейството, приятелите и колегите ви е по-лесно с нашите комплекти за видеоконференция и поточно предаване на живо. Независимо дали провеждате висококачествени видеосрещи с клиентите си, или предавате поточно геймърски сесии с вашите приятели, нашите първокласни USB комплекти за видеоконференции ще ви помогнат.

USB комплекти за поточно предаване

Нашите USB комплекти за видеоконференции работят с редица избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, създадохме комплекти за видеоконференции с всичко необходимо.

Трябва само да прочетете лесните и прости инструкции по-долу за това как да настроите своите USB комплекти за поточно предаване. Едно последно нещо, което трябва да се отбележи е, че тези комплекти за поточно предаване с фотоапарати Canon работят перфектно с известни платформи за видеоконференции и поточно предаване на живо.

Настройка на USB комплект

EOS M50, EOS M6 Mark II и PowerShot G7 X Mark III заедно с доставените с тях аксесоари са създадени за по-чисти цветове, по-високо качество на изображението и регулируемо фокусно разстояние. За бизнес професионалисти, работещи от вкъщи, приятели, които наваксват, и семейства, които се срещат виртуално, превръщането на вашия EOS или PowerShot фотоапарат в уеб камера за видеоконференции е това, от което се нуждаете, за да поддържате връзка.

Конфигуриране на вашите USB комплекти – Първа стъпка:

Изтеглете софтуера EOS Webcam Utility. Можете да изтеглите този софтуер, като щракнете върху връзките по-долу.
Изтегляне за Windows
Изтегляне за Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Втора стъпка:

Следващата стъпка е да свържете фотоапарата си към електрически контакт. Поставете DC съединителя и свържете захранващия адаптер, след което включете адаптера към електрически контакт. Много от нашите фотоапарати са съвместими със захранващи адаптери, които ще заменят батерията ви. Някои комплекти, като например комплектът за видеоконференции с PowerShot G7 X Mark III, се предлагат с две батерии. Всяка батерия разполага със заряд за до 100 минути работа, така че винаги можете да поддържате връзка – където и да се намирате по света.

Step two:

Трета стъпка:

Включете фотоапарата.

Step three:

Четвърта стъпка:

Поставете фотоапарата в режим „Видео“ и превключете към автоматичен режим. Това ще гарантира, че експонацията ви ще е винаги правилна.

Step four:

Пета стъпка:

Свържете USB кабела към фотоапарата и свържете другия му край към един от USB портовете на компютъра ви.

Step five:

Шеста стъпка:

Монтирайте фотоапарата към статива и го обърнете към себе си.

Step six:

Седма стъпка:

Стартирайте любимото си приложение за видеоконференции и отворете настройките за видео. Щракнете върху EOS Webcam Utility в настройките за видео и сте готови. Софтуерът EOS Webcam Utility не ви позволява да използвате вградения във фотоапарата микрофон, но можете да използвате микрофона на лаптопа или на слушалките, свързани към компютъра, за аудио комуникация.

Step seven:

Комплекти за поточно предаване на Canon

Настройте текущата си уеб камера с новите комплекти за фотоапарати Canon за поточно предаване за подобрено качество на изображението.

Имате нужда от помощ?

USB решенията работят с нашата гама от избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, ние създадохме ръководство за покупка, за да откриете правилния фотоапарат Canon за вас.

Ръководство за покупка

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОДУКТ

Canon PowerShot G7 X Mark III

Идеален за влогъри, поточно предаване реално време, видеоконференции и блогъри. Фотоапарат със свързаност, който заснема превъзходно видео и снимки, които последователите ви ще харесат.

Преглед на детайли

G7X MK III Vlogging

Впечатляващо видео, което ще се хареса на аудиторията

Заснемайте пейзажи в 4K. Заснемайте спортове с висока кадрова честота до 120 fps. Свържете външен микрофон за кристално чист запис на звук за вашите влогове за пътуване. Предавайте поточно в реално време със зашеметяващо качество, докато играете компютърни игри, и надстройте уебкамерата си за бизнес видеоконференции. Възможностите с PowerShot G7 X Mark III са безкрайни.

Прочетете пълната статия тук

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Може да се заинтересувате също и от...

Открийте гамата фотоапарати и софтуер на Canon, които да ви помогнат да останете свързани – където и да сте по света.