How to use your Canon camera as webcam!

КОМПЛЕТКИ ЗА ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА CANON

Как да използвате своя фотоапарат Canon като уеб камера!

Поддържането на връзка със семейството, приятелите и колегите ви е по-лесно с нашите комплекти за видеоконференция и поточно предаване на живо. Независимо дали провеждате висококачествени видеосрещи с клиентите си, или предавате поточно игрални сесии с вашите приятели, нашите първокласни USB комплекти за видеоконференции ще се погрижат за вас.

USB комплекти за поточно предаване

Нашите USB комплекти за видеоконференции работят с редица избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, ние създадохме комплекти за видеоконференции с всичко необходимо.

Трябва само да прочетете лесното и просто подробно ръководство по-долу относно това как да настроите вашите USB комплекти за поточно предаване. Едно последно нещо, което трябва да се отбележи е, че тези комплекти за поточно предаване за фотоапарати Canon работят перфектно с известни платформи за видеоконференции и поточно предаване на живо.

Настройка на USB комплект

EOS M50, EOS M6 Mark II и PowerShot G7 X Mark III заедно с техните комплекти с аксесоари са изградени за по-ясни цветове, по-високо качество на изображението и регулируемо фокусно разстояние. За бизнес професионалисти, работещи от вкъщи, приятели, които наваксват, и семейства, които се срещат виртуално, превръщането на вашия EOS или PowerShot фотоапарат в уеб камера за видеоконференции е това, от което се нуждаете, за да поддържате връзка.

Настройване на вашите USB комплекти стъпка по стъпка – Първа стъпка:

Изтеглете софтуера EOS Webcam Utility. Можете да изтеглите този софтуер, като щракнете върху връзките по-долу.
Изтеглете за Windows
Изтегляне за Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Втора стъпка:

Следващата стъпка е да свържете фотоапарата си към захранващия кабел. Поставете DC съединителя и свържете адаптер за променлив ток, след което включете фотоапарата си към захранващия кабел. Много от нашите фотоапарати са съвместими със захранващи адаптери, които ще заменят батерията ви. Някои фотоапарати, като например комплектът за видеоконференции PowerShot G7 X Mark III, се предлагат с две батерии. Всяка батерия разполага с до 100 минути мощност, така че винаги можете да поддържате връзка – където и да се намирате по света.

Step two:

Трета стъпка:

Включете фотоапарата.

Step three:

Четвърта стъпка:

Поставете фотоапарата в режим на филм и превключете на автоматичен режим. Това ще гарантира, че винаги ще разполагате с правилната експонация.

Step four:

Пета стъпка:

Поставете USB кабела във фотоапарата и свържете другия край към един от USB портовете на компютъра ви.

Step five:

Шеста стъпка:

Поставете фотоапарата върху статива и го наклонете към вас.

Step six:

Седма стъпка:

Отворете любимия си доставчик на видеоконференции и отворете настройките за видео. Щракнете върху EOS Webcam Utility в настройките за видео и сте готови. Софтуерът EOS Webcam Utility не ви позволява да използвате вградения във фотоапарата микрофон, но можете да използвате микрофонът на лаптопа или на слушалките, свързани към компютъра за аудио комуникация.

Step seven:

Комплекти за поточно предаване на Canon

Настройте текущата си уеб камера с новите комплекти за фотоапарати Canon за поточно предаване за подобрено качество на изображението.

Имате нужда от помощ?

USB решенията работят с нашата гама от избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, ние създадохме ръководство за покупка, за да откриете правилния фотоапарат Canon за вас.

Ръководство за покупка

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533

Може да се заинтересувате също и от...

Открийте гамата фотоапарати и софтуер на Canon, които да ви помогнат да останете свързани – където и да сте по света.