EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Компактен, опростен и универсален – фотоапарат, който е част от живота Ви

Вижте новия модел

Discover the EOS 200D

Запознайте се с EOS 200D

Сега е по-лесно от всякога да се заснемат превъзходни снимки и видео

Гледайте видео

Дизайн, който няма нужда от обяснения

С интуитивно управление и сензорен екран, като имате чувството, че сякаш използвате смартфона си, EOS 200D е лесен за използване още от самото начало. Снимайте с ярък оптичен визьор, за да видите света такъв, какъвто е в действителност, или с подвижен сензорен екран, който се върти, за да Ви улесни при снимане от необичайни пгледни точки.

Вижте пълните спецификации на Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Снимки, на които ще се наслаждавате с години

Правете 24,2-мегапикселови снимки, които са богати на детайли и цветове и които изглеждат фантастично направо от фотоапарата – идеални за големи разпечатки, фотоалбуми и онлайн галерии и великолепни, за да разказвате истории със снимките си. EOS 200D разполага с процесор DIGIC 7, така че може прави снимки в условията на слаба осветеност, и с Dual Pixel CMOS AF за най-бързото в света фокусиране в режим Live View.*

Снимайте с малка дълбочина на рязкост

Големият APS-C сензор на EOS 200D прави безпроблемно снимането с малка дълбочина на рязкост – идеално за портрети. Запазете лицата кристално ясни на красиво размазан фон. Това е подход, използван от професионалните фотографи навсякъде по света.

По-лесно преносим. Повече снимки. На повече места

EOS 200D е най-лекият в света DSLR фотоапарат с подвижен екран,¹ предназначен да се носи, без да Ви натоварва, така че да можете да се наслаждавате на DSLR фотографията на повече места. Вземете го на почивка, на партита и тържества или просто на разходка, когато ви обхване творческо настроение.

More portable. More photos. In more places

Как ще снимате?

Макар и че обичате да използвате фотоапарат, EOS 200D предлага същото бързо фокусиране и незабавна реакция при снимане. Снимайте с помощта на оптичен визьор без закъснение, който показва света такъв, какъвто е в действителност, или да композирате с помощта на подобен на смартфон подвижен дисплей и да се наслаждавате на най-бързия в света Live View AF.*

How will you shoot?
Movies made easy too

И лесен запис на видео

С Dual Pixel CMOS AF за непрекъснато фокусиране безпроблемно се заснемат Full HD видеоклипове със страхотно качество.

Гледайте видео

Урок по майсторска фотография

Потребителският интерфейс с указания на EOS 200D Ви помага при избора на правилните настройки за ефекта, който искате да създадете. Това е все едно, че имате на разположение свой собствен учител по фотография, който е винаги до Вас.

A lesson in great photography

В сътрудничество с Вашите интелигентни устройства

Разглеждайте, редактирайте и споделяйте снимки от EOS 200D на Вашия смартфон или таблет² – а и е лесно да го направите. Винаги включена Bluetooth® връзка с ниска консумация Ви дава възможност за достъп до фотоапарата дори ако е в чантата.

In partnership with your smart devices

Приложение Canon Photo Companion

Най-добрият партньор на всеки разказвач на истории чрез снимки – приложението Photo Companion ви дава достъп до персонализирани и експертни познания и съдържание, когато най-много имате нужда от тях – за да можете наистина да вдъхнете живот на историите си.

Открийте още

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Добре дошли в семейството на EOS

Както Вашата потребност от творчество нараства, така и системата ни от фотоапарати, аксесоари и 80+ обективи задоволява нуждите Ви.

Научете повече

Спецификации

24.2 megapixel

24,2 мегапиксела

Резолюция

5fps

5 fps

Серия от снимки

Max ISO 25,600

Макс. ISO 25 600

Разширява се до ISO 51 200

EOS Movies

EOS видео

Full HD при 60p

Optical viewfinder

Оптичен визьор

С 9-точков автофокус

DIGIC 7

DIGIC 7

Обработващ процесор

Live View

Live View

С технология Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Безжична връзка

Bluetooth®, NFC и Wi-Fi

Вижте пълните спецификации

Key Feature
What’s in the box

Какво включва комплектът

Тяло на цифров фотоапарат EOS 200D

Сенник на окуляра EF

Защитна капачка за тялото R-F-3

Широк ремък EW-400D

Зарядно устройство за батерии LP-E17 (с капак на батерията)

Батерия LP-E17E

Захранващ кабел

Препоръчителни обективи

Съвместими аксесоари

Свързани продукти

* 250D (черен/сребрист) е най-лекият от всички в света цифрови еднолещови рефлексни фотоапарати с датчик за размер APS-C и има подвижен LCD монитор. Включително батерията и картата памет според насоките на CIPA. От 9 април 2019 г. (извършено от Canon).

Свързани приложения

* Измежду цифровите фотоапарати със сменяеми обективи със сензори с размер APS-C и AF с измерване на фазовата разлика във фокусната равнина към 14 февруари 2017 г. въз основа на проучване на Canon.

Измерването е проведено съобразно указанията на CIPA и вътрешен метод за измерване с монтиран обектив EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM, настроен на 55 mm, използване на "1-точков AF" с избрана централна точка, режим "AF при единичен кадър", режим Live View и заснемане чрез спусъка. Използвани ръчни режими, EV12 (ISO 100 при стайна температура).

¹ Най-лекият DSLR със сензор APS-C с подвижен екран. Твърдението се отнася за черния модел: прибл. 453 g спрямо стандарта за изпитване на CIPA. От 28 юни 2017 г. въз основа на проучване, извършено от Canon, Inc.

² Работа с операционна система iOS 8.4 или Android 5.0, или по-нова версия. Приложението Canon Camera Connect е достъпно на Apple App Store или Google Play.

Винаги включената връзка между интелигентното устройство и фотоапарата чрез Bluetooth® изисква първоначална настройка с приложението Canon Camera Connect. Стабилността на Bluetooth® връзката зависи от модела на интелигентното устройството и от други фактори на околната среда. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth® SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им собственици. Изисква Bluetooth® версия 4 или по-нова, iOS 8.4 и Android 5.0 или по-нова.

Awards