EOS 5DS

Революция в резолюцията

Съчетайте бързата и инстинктивна работа с DSLR с резолюция 50,6 мегапиксела и заснемайте всеки момент с изключителни детайли. EOS 5DS ще преобрази вашето виждане за света.

Вижте повече детайли и нови нива на качеството на изображенията

Заснемете изключителни детайли

50,6-мегапикселовият пълнокадров CMOS сензор е способен да заснеме изключителни детайли. Свръхвисоката резолюция дава възможност за значително изрязване и въпреки това осигурява изумително качество на изображенията. Дори вградените режими на снимане с изрязване 1,3x и 1,6x създават съответно 30,5 и 19,6-мегапикселови файлове.

0%

  Използвайте плъзгача, за да увеличите.

  Отпечатвайте художествени творби

  Отпечатвайте изображения с качество на художествени творби до формат A0

  Отпечатвайте изображения със свръхвисока резолюция в голям формат – A0 и повече – с нисък шум, верни тонове на кожата и отлично и точно пресъздаване на цветовете благодарение на двата процесора DIGIC 6 с висока производителност.

  Пейзаж

  Намалени вибрации на огледалото за максимална рязкост

  EOS 5DS използва системата за контрол на вибрациите на огледалото на Canon, за да намали вибрациите, причинени от движенията на вътрешните компоненти на фотоапарата, които могат да нарушат рязкостта на изображението и да намалят разделителната способност. Използват се ексцентрици, които движат огледалото нагоре и надолу с по-добър контрол, като по този начин предотвратяват внезапното спиране на огледалото и потискат вибрациите и шума от освобождаването на затвора.

  Вижте видео

  Реагирайте бързо, за да изпреварите действието

  5fps.jpg

  Насладете се на бърза обработка на изображението и светкавична реакция на фотоапарата – въпреки голямото количество данни, заснети от 50,6-мегапикселовия сензор – благодарение на двата процесора DIGIC 6. Можете да уловите цялото действие с уникалната способност за заснемане с резолюция 50,6 MP при 5fps, а поддръжката на USB 3.0 дава възможност за дистанционно заснемане и дистанционно управление на фотоапарата чрез компютър.

  Изключителна рязкост на изображението, когато това е наистина важно

  Adv_Subject_track

  Усъвършенствано проследяване и разпознаване на обекта

  Технологията "Интелигентно проследяване и разпознаване" (iTR) на EOS използва информация за цветовете и лицата, за да разпознава и проследява лица, докато те се движат в кадъра. Скоростта на реакцията на автоматичния фокус може да бъде персонализирана чрез лесна за използване функция, която настройва чувствителността на проследяването според условията на заснемане и обекта, така че други обекти, които преминават бързо пред фокусирания обект, да не пречат на фокусирането.

  AF_point_select

  61-точков автофокус с широка зона

  Фокусирайте бързо и прецизно дори при слаба светлина с помощта на 61-точковата AF система. 41 точки за фокусиране от кръстовиден тип, включително пет изключително чувствителни точки от двойно-кръстовиден тип, осигуряват допълнителна точност.

  Избор на AF точка

  Използвайте всички 61 AF точки или ги групирайте в преместваеми зони, покриващи обекти извън центъра на сцената. Можете също така да изберете само една AF точка, чрез която да фокусирате точно определена част от сцената.

  AF_point_select

  Създаден за вашия начин на работа

  Weather_sealing

  Защита против атмосферни влияния

  Продължавайте да снимате уверено независимо от условията благодарение на устойчивите на атмосферния влияния бутони и лостове за управление, които са защитени от проникване на вода и прах, както и на здравата конструкция от магнезиева сплав.

  Два слота за карти памет

  Слотовете за карти памет CompactFlash и SD дават възможност за автоматично създаване на резервния копия на файловете, докато снимате, лесно споделяне с клиенти и по-голям капацитет за съхранение.

  Dual_card_slot

  Препоръчителни обективи

  Уловете живота от нова перспектива с нашите препоръчителни обективи с фиксирано фокусно разстояние и вариообективи. Те включват изключително широки ъгли за невероятни пейзажи и дълги телеобективи, които ви доближават повече с превъзходно качество до спортни събития и дивата природа. Много от тях включват широки бленди за снимане при слаба светлина и механизми за накланяне и изместване, които предлагат невероятно управление на дълбочината на рязкостта.

  Вградените функции на фотоапарата разширяват вашите творчески способности

  Изображения с широк динамичен диапазон

  Запазете детайлността в светлите и тъмните зони с помощта на HDR функцията. Идеална за заснемане на пейзажи и натюрморти, тя комбинира три изображения с различна експонация: стандартна, по-ярка и по-тъмна

  Multi_exposure

  Многократна експонация

  Създавайте удивителни изображения във фотоапарата с помощта на режима за многократна експонация, който наслагва изображенията едно върху друго с широк избор от възможности за автоматичен контрол на многократната експонация.

  Full_HD_Movie

  Full HD EOS видео

  Записвайте Full-HD видео с творческо ръчно управление на образа и звука.

  Функции за снимане с таймер

  Създавайте великолепно ускорено видео с помощта на вградения програмируем таймер за заснемане през зададен интервал. За изключително продължителна експонация затворът може да бъде фиксиран в горна позиция в режим Bulb за предварително зададено време.

  Таймер Възпроизведете видео
  Fine_detail.jpgt

  Стил на снимката "Фини детайли"

  Задайте приоритет за градациите и детайлите, заснети от сензора с висока резолюция, с помощта на стила на снимката "Фини детайли", който също така предлага вградени регулируеми параметри за рязкост на снимката, като например праг и изостреност на JPEG файлове, така че да можете да постигнете впечатляващи изображения директно с фотоапарата.

  Редуциран ефект от нискочестотния филтър

  Стандартните конструкции на DSLR фотоапаратите използват нискочестотен филтър, разположен пред сензора на фотоапарата, за да предотвратяват нежелани цифрови смущения, като например ефекта "моаре" и изкривяване на цветовете. Тези филтри омекотяват малко изображението, затова EOS 5DS R използва технология за редуциране на ефекта от нискочестотния филтър с цел постигане на максимална рязкост на изображението. Това води до известен риск от смущения – ето защо EOS 5DS R е подходящ за снимане на открито или в контролирани студийни условия, но за други приложения EOS 5DS може да бъде по-добрият избор.

  Награди на продукти

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Спецификации

  50,6-мегапикселов CMOS сензор с размер APS-C

  50,6 MP CMOS сензор

  Два процесора DIGIC 6

  Два процесора DIGIC 6

  150K-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

  150K-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

  До 5,0 кадъра в секунда

  До 5,0 кадъра в секунда

  Спец-61-точков AF

  61-точков автоматичен фокус

  Снимане с изрязване

  Снимане с изрязване

  USB 3.0

  USB 3.0

  Система за контрол на вибрациите на огледалото

  Система за контрол на вибрациите на огледалото

  Снимане през зададен интервал

  Снимане през зададен интервал

  Вижте пълните спецификации

  Изтегляне на драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства.

  Поддръжка на продуктите

  Препоръчваме ви

  Обективи и светкавици

  Аксесоари