EOS 80D

С впечатляваща скорост, интуитивно управление и новаторски технологии този многофункционален Wi-Fi DSLR е идеален за изследване на нови области във фотографията и постигане на зашеметяващите резултати, които креативността ви заслужава.

Ползи

 • Бързо реагиращ фотоапарат, за да сте в крак с темпото на действието
 • Снимки и видеоклипове с невероятно добро качество в различни условия
 • Всичко, от което се нуждаете, за да усъвършенствате фотографските си умения
 • Перфектен за креативна видеография
 • Лесно свързване, заснемане и споделяне на вашите снимки и видеоклипове

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS 80D

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EOS 80D, неговите функции и какво може да прави.

Разкрийте творческия си потенциал

Мощен и многофункционален фотоапарат с бърза реакция, с който да дадете воля на креативността си. EOS 80D се отличава при снимане на спортни събития, портрети, пейзажи, улични сцени, пътувания и слабоосветени сцени, както и при запис на видео, благодарение на новаторските технологии, които ви помагат да постигате удивителни резултати във всяка ситуация.

0%
  Whats in the box

  Видеоклип с обща информация

  Бързореагиращ фотоапарат, за да сте в крак с темпото на действието

   

  EOS 80D

  Открийте нови области във фотографията

  Реагирайте инстинктивно на момента и уловете бързодвижещи се спортисти или сцени от дивата природа с лекота – благодарение на висококачествена AF система, серия от снимки с максимална скорост от 7 кадъра в секунда и контроли с възможност за персонализиране.

  EOS 80D

  AF система с 45 точки – всички от кръстовиден тип

  Уловете действие от спортни събития за части от секундата в изображения с много висока рязкост – дори при прожекторно осветление – благодарение на прецизната система за автоматично фокусиране с бърза реакция, която работи и при условия на лоша осветеност до -3EV.  AF система с 45 точки от кръстовиден тип ви дава свобода да избирате AF точка или област според вашата композиция и предлага по-голяма прецизност и управление при по-широки зони на фокусиране за зашеметяващи резултати, независимо от това къде се намира обектът в кадъра.

  Серия от снимки със 7 кадъра в секунда

  Бъдете възможно най-добре подготвени да уловите мига благодарение на серията от снимки на пълна разделителна способност при максимална скорост от 7 кадъра в секунда. Идеален за правене на спонтанни снимки на спортни събития и дивата природа.

  0%
   EOS 80D

   Поддържат се 27 AF точки при f/8

   Можете да заснемате резки изображения със системата за автоматично фокусиране при използване на различни комбинации от обективи и удължители благодарение на 27 AF точки, които поддържат фокусиране при f/8.

   Контроли за управление с възможност за персонализиране

   Насладете се на управление и гъвкавост като на EOS тяло от среден клас благодарение на контроли с възможност за персонализиране, горен LCD панел и Live View дисплей, които ви позволяват да преглеждате лесно настройки и бързо да настройвате фотоапарата според вашите нужди.

   EOS 80D

   Зашеметяващо качество на снимки и видеоклипове при широк обхват на условия

   Заснемайте с качеството, което креативността ви заслужава. EOS 80D заснема зашеметяващи изображения при най-различни условия на осветеност, които изобилстват от детайли, цветове и настроение – и са веднага на разположение за редактиране и показване – благодарение на 24,2-мегапикселовия APS-C CMOS сензор и процесора DIGIC 6.

   EOS 80D

   7560-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

   Насладете се на прецизна и постоянна експонация при най-различни ситуации благодарение на 7560-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията, който засича както инфрачервената, така и видимата светлина.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Естествени снимки при слаба светлина

   Заснемайте невероятни естествени изображения при ниски нива на осветеност – благодарение на голям диапазон на ISO светлочувствителност от ISO 100 – 16 000 (H:25 600), който намалява нуждата от използването на светкавица и предоставя гъвкавостта да се използва по-бърза скорост на затвора.

   Детектор на трептене

   Детекторът на трептене осигурява постоянна експонация и цветове при заснемане на серия от снимки в условия на пулсиращи изкуствени източници на светлина.

   0%

    Всичко необходимо, за да контролирате ситуацията и да развивате вашите фотографски умения

    Интелигентен визьор

    Можете да видите кадъра от край до край, а настройките за заснемане се показват мигновено – благодарение на интелигентния визьор с приблиз. 100% покритие на кадъра. Можете да заснемате по-дискретно с тих режим за заснемане на серия от снимки с 3 кадъра в секунда.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Подвижен LCD екран с Live View

    Открийте креативни ъгли на заснемане и се насладете на интуитивно управление с помощта на 7,7-сантиметровия подвижен сензорен екран Clear View LCD II. Композирайте и снимайте динамични действия от различни гледни точки благодарение на заснемане на серия от снимки с Live View при използване на Dual Pixel CMOS AF с 5 кадъра в секунда.

    Вграден предавател за Speedlite светкавици

    Опознайте креативните възможности за осветяване, като позиционирате светкавиците Сanon Speedlite на разстояние от фотоапарата и ги управлявате чрез вградения предавател за Speedlite на EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS система

    Открийте нови креативни хоризонти с помощта на широката гама EOS EF обективи и аксесоари.

    Перфектен за креативна видеография

    Създавайте професионални видеоклипове с мощния Dual Pixel CMOS AF, който предоставя многофункционална система за автоматично фокусиране за прецизно проследяване и плавни преходи на фокуса.

    Творческо управление на фокуса

    EOS 80D

    Творческо управление на фокуса

    Управлението на чувствителността на Dual Pixel CMOS AF и скоростта на видеото позволява адаптиране на фокусирането според условията на заснемане и създаване на бавен и естествен или динамичен облик на видеоклипа.

    Вижте видео

    Плавно заснемане на 60p видеоклипове

    EOS 80D

    Плавно заснемане на 60p видеоклипове

    Заснемайте кинематографични видеоклипове във Full HD 60p с помощта на Dual Pixel CMOS AF и опцията за серия от плавни динамични сцени или ефекти на забавен кадър.

    Вижте видео

    Творчески ефекти от фотоапарата

    EOS 80D

    Творчески ефекти от фотоапарата

    Постигайте невероятни специални ефекти от камерата с помощта на функции като "Timelapse" видео, която ви позволява да заснемете с лекота серия от снимки за последователни кадри от видеоклипове, които отразяват времеви интервал, както и HDR, който заснема по-голям диапазон от тонове при условия на осветеност с висок контраст, като заснема два последователни кадъра при различни експонации. Използвайте Творчески филтри за заснемане на уникални видеоклипове с ефекти като Стар филм, Драматично черно-бяло, Сън и Миниатюра.

    Вижте видео

    EOS 80D

    EOS 80D

    Звук с професионално качество
    Наслаждавайте се на пълен контрол върху нивото на звука чрез менюто на фотоапарата и записвайте звук с професионално качество с помощта на входовете за слушалки и микрофон.

    Множество файлови формати
    Записвайте във файлови формати MP4 и MOV с разнообразие от кадрови честоти и кодеци за лесно редактиране и съхранение.

    EOS 80D

    Мощна комбинация за видеоклипове

    За постигане на изключително решение за заснемане на видеоклипове комбинирайте EOS 80D с гъвкавия обектив с висока производителност EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM с технологията Nano USM, която осигурява плавно и безшумно фокусиране за видеоклипове и супербърз AF за снимки. Комбинирайте го с опционалния адаптер за голямо увеличение PZ-E1 за прецизно управление на увеличението при заснемане на видеоклипове.

    Управлявайте и споделяйте по безжичен път

    EOS 80D

    Управлявайте и споделяйте по безжичен път

    Правете снимки и видеоклипове безжично от съвместимо смарт устройство с преглед в реално време на действието и управление на настройките. Използвайте безплатното приложение Canon Camera Connect за бързо оценяване и прехвърляне на Jpeg файлове с пълна разделителна способност и MP4 видеоклипове към съвместими смарт устройства за лесно споделяне, когато сте в движение.

    Вижте видео

    Мигновена NFC връзка

    EOS 80D

    Мигновена NFC връзка

    Свързвайте мигновено фотоапарата със съвместими устройства с Android* само с доближаване благодарение на технологията NFC. Свържете се лесно чрез Wi-Fi ключ от други устройства. * При използване със съвместими устройства с Android

    Директно споделяне

    EOS 80D

    Директно споделяне

    Споделяйте директно от фотоапарата в социалните мрежи и облачни услуги като irista, като използвате домашната си Wi-Fi мрежа, или печатайте безжично със съвместим принтер. Споделяне от фотоапарат към фотоапарат също е възможно за съвместими устройства.

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Просто доближете EOS 80D чрез NFC към Connect Station за лесно съхранение на вашите снимки и видео и преглеждайте на екрана на HD телевизор или споделяйте в социалните мрежи или онлайн албуми.

    Софтуер EOS Utility

    EOS 80D

    Софтуер EOS Utility

    Свързвайте се с фотоапарата навсякъде от PC или Mac и се наслаждавайте на лесно прехвърляне на изображения и дистанционно управление чрез предоставения софтуер EOS Utility.

    Приложение Canon Photo Companion

    Приложение Canon Photo Companion

    Най-добрият партньор на всеки разказвач на истории чрез снимки – приложението Photo Companion ви дава достъп до персонализирани и експертни познания и съдържание, когато най-много имате нужда от тях – за да можете наистина да вдъхнете живот на историите си.

    Вижте още

    Изтеглете приложението Canon Photo Companion от itunes
    Изтеглете приложението Canon Photo Companion за android

    Спецификации

    f1_8 – 2_8

    Заснема снимки с чудесно качество и детайлност.

    Икона за CMOS сензор тип 1.0

    Мощен DIGIC процесор за бърза реакция и точни цветове.

    DIGIC 7

    Уловете цялото действие благодарение на максималната честота на серия снимки 7fps

    Full HD 60p

    Фокусирайте и проследявайте обектите си, независимо къде се намират в кадъра

    vari-angle_KF

    Снимайте удобно от високи и ниски ъгли.

    EOS_movie_KF

    Заснема видео с резолюция до 1080p и кадрова честота 60fps.

    Dual Pixel AF

    Насладете се на гладко непрекъснато фокусиране при заснемане на видео и снимки в режим Live View.

    Wi-Fi NFC

    Лесно свързване и споделяне

    inteligent viewfinder

    Вижте информацията за снимане и фокусиране, насложена върху обекта ви, докато снимате

    Awards

    EISA Awards 2016

    Препоръчваме ви