Canon EF 70-200mm f/4L USM

EF 70-200mm f/4L USM

Високопроизводителен вариотелеобектив EF 70-200mm 1:4 L USM осигурява отлично качество на изображението в разнообразни ситуации. Неговата компактна и лека конструкция го прави отличен спътник при пътуване.

Ползи

  • Оптика от серията L
  • Лек и компактен
  • Константен голям максимален отвор на диафрагмата f/4
  • Флуоритно покритие и UD елементи
  • Бърз автофокус
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла диафрагма за меко разфокусиране на фона

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 70-200mm f/4L USM

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота при работа и устойчивост на прах и влага.

Професионални характеристики


Максималният отвор на диафрагмата f/4 е достъпен за всички фокусни разстояния, гарантирайки, че скоростите на затвора няма да се променят при настройката на вариото. Невъртящият се преден елемент улеснява използването на филтри, като например поляризиращи и градиращи филтри.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Аксесоари


Обективът се доставя със сенник и мек калъф.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 70-200mm f/4L USM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.