A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Вашият свят в разпечатки: персонализирайте, създавайте, вдъхновявайте!

Съществуват множество начини за творчество вкъщи с помощта на хартия, приложения и принтер на Canon.

Когато искате да реализирате идеите си, имате нужда единствено от гамата хартия за творчески разпечатки на Canon. Висококачествена матова фотохартия или двустранна матова хартия дават професионален облик на поздравителни картички, допълнения към лексикони или проекти за изработка от Creative Park. Гланцираната фотохартия е идеална за отпечатване на любимите ви снимки от социалните мрежи, за да ги поставите на стените си.

Отпечатването на снимките от вашия смартфон не може да бъде по-лесно с помощта на приложението Canon PRINT, а приложението Easy-PhotoPrint Editor е идеално за редактиране на вашите снимки или създаване на колажи, картички и други уникални печатни проекти.

Така че снабдете се с малко хартия, разгледайте тези забавни идеи и се заемете с персонализирането, редактирането и вдъхването на живот на любимите ви снимки.

Творете с Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park е чудесен начин да обедините цялото семейство. Защо да не внесете атмосферата отвън вътре и не изработите колекция от сладки животинчета приятели?

Ако търсите вдъхновение, вижте фантастичния набор от шаблони, налични в Creative Park – безплатен източник на Canon за творчески проекти за разпечатване чрез вашия принтер Canon. Наистина има за всекиго по нещо. Може като за начало да направите 3D гигантска панда, сладък полегнал таралеж или набор от хартиени солнички, изобразяващи Червената шапчица? Просто изберете какво искате да направите, изтеглете шаблона и лесните за следване инструкции, отпечатайте върху препоръчаната хартия и сте готови за часове забавление!

Искате ли по-голямо предизвикателство? Защо да не опитате да създадете миниатюрна версия на забележителност като лондонския Тауър Бридж, динозавър, като тиранозавър или трицератопс или винтидж Mercedes Benz 500K кабриолет? Или ако искате да добавите малко цвят в дома, има шаблони за украса с пеперуди, декоративни гирлянди и дори селекция от цветя и вази, за да можете да отпечатате и създадете хартиен букет.

Накарайте вашия дом да оживее

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Изберете любимите си снимки и отпечатайте върху магнитна фотохартия, за да персонализирате кухнята си с цветен колаж на хладилника си.

Заредете принтера си с магнитна фотохартия и бихте могли да създадете индивидуална изложба за вашия хладилник – и е лесно да пренаредите снимките, когато ви се прииска обновяване. Или защо да не озарите домашния си офис с магнитна дъска за вдъхновение, която да ви помогне да се съсредоточите върху идеите си? Можете да редактирате вашите магнитни разпечатки с приложението Easy-PhotoPrint Editor на Canon, за да създадете незабавна, привличаща вниманието изложба.

Споделете любовта

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Украсете къщата си с отпечатани банери или изработете аксесоари, с които да се забавлявате.

Независимо дали празнувате със съквартиранти и семейството си, или споделяте повод онлайн, всеки може да се присъедини със собственото си парти облекло и аксесоари от Creative Park – пълен с идеи за ръчно изработена украса за партита, а висококачествената матова фотохартия на Canon е идеална за изработка на тематични декорации.

a rope with pegged images with writing on them

Запазете спомена от партито, като отпечатате снимки на приятелите си и ги окачите на стените си. Заредете 5 x 5-инчова квадратна фотохартия Plus Glossy II в принтера си (или 3,5 x 3,5, ако е съвместима с принтера ви) и можете да отпечатате любимите си снимки във формат за Instagram. Тези разпечатки в ретро стил изглеждат страхотно навсякъде, но са идеални за закачане на връв или панделка, за да добавите малко цвят към стена или рафт и да създадете парти атмосфера.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Дори ако не можете да се съберете, за да отпразнувате рожден ден или друг специален ден, можете да споделите любовта, като изпратите персонализирана картичка. Двустранната матова хартия с размер 7 x 10 инча на Canon разполага с предварително направена сгъвка по средата, за да можете да изпращате персонализирани картички в доставените пликове – какъв чудесен начин да покажете на близките си колко ги цените!

Написано от Angela Nicholson

Свързани статии
Printer fun for everyone

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Работата с принтера е забавна за всички

Шест начина, по които вашият принтер PIXMA може да освежи дома ви, семейните ви дейности и устройствата ви.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Открийте стотици безплатни и забавни проекти за работа с хартия

От куклени спектакли до настолни игри, от учебни помагала до занимателни лабиринти – използвайте макетите за разпечатване на Creative Park, за да занимавате и забавлявате децата си.

Printing bespoke cards

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Отпечатване на персонализирани картички

Шест стъпки за създаване на красиви персонализирани поздравителни картички.

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Препоръчани приложения

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники