Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY

Компактни фотопринтери

Създавайте и разпечатвайте красиви дълготрайни снимки от своя смартфон, цифров фотоапарат, SD карти и много повече – с лесен за използване компактен фотопринтер SELPHY.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.

Featured article1

Принтери

Fast lab quality

Бързи разпечатки с качество на фотолаборатория

Демонстрираните функции са достъпни и с други принтери SELPHY с Wi-Fi комуникация и приложение Canon PRINT.

Гледайте видео

Печат от смарт устройство

Изберете SELPHY CPCP1300 – най-добрият фотопринтер от гамата SELPHY за печат от смартфони. Той предлага бързо и лесно безжично отпечатване от смартфони и таблети с Android и iOS – директно или чрез приложението Canon PRINT.

Smart Device Printing

Налична е гама от SELPHY носители за отпечатване на различни проекти. От разпечатки с формат "Пощенска картичка" до квадратни стикери, които са идеални за печат от смартфони, има решение за печат на снимки за всеки.

ID photos

Снимки за лични документи

Създавайте и отпечатвайте снимки за лични документи за лична и професионална употреба с ID Photo Print. Избирайте от широко разпространени стандартни формати или задайте формат по избор. Отпечатвайте множество снимки за лични документи в еднакви или различни формати на един лист, за да пестите хартия.

Square Prints

Квадратни разпечатки

Идеални за декорации и творчески проекти, използващи снимки от популярни приложения за смартфони и компактни фотоапарати.

Credit Cards

Формат "кредитна карта"

Форматът "кредитна карта" е идеален за по-малки фоторамки и за снимки, които държите в портфейла или в дамската си чанта.

Mini Stickers

Мини стикери

Използвайте министикерите за забавление и за творчески проекти и декорации.

Комплекти от мастило и хартия

Комплектите от мастило и хартия за SELPHY съдържат точното количество мастило и хартия за броя снимки, които искате да отпечатате, така че можете винаги да замените мастилото и хартията с една лесна стъпка. Отпечатването върху носители от серията KC изисква използване на касета за хартия с формат "Кредитна карта", която се продава отделно.

Достъпни и фиксирани цени за една разпечатка

Pixel to Print

От пиксел до разпечатка

SELPHY ви позволява да разпечатвате в различни формати, да комбинирате няколко снимки на една страница с Layout Print или да създавате красиви колажи с цветни ефекти с помощта на Shuffle Layout. За най-добри резултати използвайте "Автоматична оптимизация на изображението" за автоматично подобряване качеството на разпечатките.

Оптимизация на изображението

Image Optimize разпознава и коригира несъвършенства в изображенията, настройвайки яркостта и цвета на лицата и намалявайки нежелания шум, като по този начин осигурява изключителна чистота и богатство на разпечатките.

Оптимизиране на сивото

Image optimize
Dye Sub

Термосублимация

Термосублимационната технология осигурява разпечатки с качество на фотолаборатория, които ще издържат до 100 години, когато се съхраняват в албум. Специалното защитно покритие гарантира, че всяка разпечатка е напълно суха и устойчива на вода, пръстови отпечатъци и надрасквания.

100 годиниТермосублимация

Отпечатвайте навсякъде и от всяко устройство

Където и да са запаметени снимките ви, можете лесно да ги отпечатате чрез SELPHY. Отпечатвайте снимки директно от своето смарт устройство, фотоапарат, карти памет, USB памети или компютър. Използвайте функцията Party Shuffle на приложението Canon PRINT за безжично създаване на уникални колажи с помощта на изображения от няколко смартфона.

Print Anywhere

Лесен за носене – където и да отивате

SELPHY е толкова малък и компактен, че можете лесно да го вземете със себе си на почивка и семейни посещения или партита, така че да можете веднага да разпечатате и споделите красиви спомени.

Easy to Carry

Поддръжка

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега

iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други държави. AirPrint™ и логото AirPrint са запазени марки на Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ и Picasa™ са регистрирани запазени марки на Google Inc.

Windows® и логото Windows са запазени марки на групата компании на Microsoft