ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Покажете стила си: как да подредите вашето пространство, за да изразите характера си

Дизайнерката Susannah Arul използва принтера Canon SELPHY Square QX10, за да изрази личния си стил, създавайки удивителна домашна декорация. Тук тя споделя съвети, включително как да актуализирате декора си, когато вкусовете ви се променят.
Изображение от горе надолу на принтер Canon SELPHY Square QX10 върху бюро, заобиколен от миниатюрни разпечатки, канцеларски материали, малка лампа, ваза с цветя и растение.

С натоварения живот и все по-малките бюджети може да бъде лесно да пренебрегнем важността на пространството около нас. Независимо дали става въпрос за всекидневна, където прекарваме по-голямата част от вечерите си, спалня, където се отправяме към уютно уединение, или стая в университета, която представлява единственото място, което наистина е наше собствено, средата ни може да окаже голямо влияние върху това да се чувстваме сигурни, у дома, да се чувстваме себе си.

Дизайнерката и създателка на съдържание Susannah Arul е човек, който знае от личен опит колко е важно да можете да оставите своя отпечатък върху едно пространство бързо и рентабилно, без да правите компромис със стила. „Току-що завърших университета, където постоянно се местех, след това се прибрах у дома и след това отново се преместих на друго място, така че постоянно декорирах отново и отново“, обяснява тя.

Susannah има диплома по текстилен дизайн от Nottingham Trent University и в момента работи като графичен дизайнер. Тя създава съдържание за интериорна декорация и начин на живот в платформите на социалните мрежи, където нейните видеоклипове в TikTok имат повече от 1,3 милиона харесвания. Най-новият проект на Susannah за интериорна декорация е създаден с помощта на Canon SELPHY Square QX10. „Този преносим принтер е перфектната възможност да направите пространството си по свой собствен вкус“, казва тя. „Иска ми се да имах такъв принтер, когато бях в университета, за да придам на пространството си усещане за дом и нещо познато.“

SELPHY Square QX10 позволява на Susannah да отпечатва изображения, които са привлекли вниманието ѝ, директно от нейния смартфон чрез приложението Canon SELPHY Photo Layout. Резултатът? Табло на мечтите с артистична визия за предстоящата година, което отразява нейния живот и стил, като същевременно служи за вдъхновение. Тук тя разкрива как можете да направите същото.

Изразяване на вашия стил

Зелен Canon SELPHY Square QX10 отпечатва цветно изображение. На бюрото около него има още няколко разпечатки, както и химикалки, цветя, три цветни кутии и растение в саксия.

Canon SELPHY Square QX10 е с компактни размери – само 14,3 cm на 10,2 cm на 3,1 cm – и се предлага в четири цвята: черен, бял, розов и зелен. Така че той не само помага за създаването на вълнуващ домашен декор, но и самият принтер е достатъчно малък, за да се побере във всяко пространство, и е достатъчно стилен, за да се съчетае с всяка цветова схема.

Susannah описва настоящия си интериор като еклектичен, цветен и максималистичен. „Има много стайни растения, шарки и разпечатки на художествени творби, блестящи диско топки и много предмети, които съм направила или нарисувала сама“, казва тя. „Винаги съм смятала, че е важно да дам всичко от себе си, когато декорирам, за да направя така, че стаите ми да се усещат като мои. Но ако вашият стил е минималистичен, използвайте това, което ви харесва.

„Отпечатах снимки на някои от моите най-щастливи и горди моменти от предходната година и направих с тях колаж на стената, за да ми действат положително“, продължава тя. „Също така разпечатах „естетични“ снимки от Pinterest и от галерията на смартфона ми, които са с красиви цветови палитри и шарки, за да ми помогнат да бъда творчески вдъхновена за работата ми като дизайнерка. Това ми помогна да създам галерия от изображения, която е не само вдъхновяваща за мен, но е и допълнение към естетиката на стаята ми.

„Когато ви осени вдъхновение, действайте възможно най-скоро и просто съберете абсолютно всичко, което ви прави щастливи“, съветва Susannah начинаещите творци и дизайнери. „И когато съчетаете всичко това, пространството ще бъде изпълнено с живот.“

„Ще започнат да изникват цветови палитри и стилове“, добавя Susannah. „След това можете да им придадете материална форма с помощта на принтера Canon SELPHY Square QX10.“

Промяна на нещата

Изображение в близък план на човек, който редактира снимка в приложението Canon SELPHY Photo Layout.

След като го изтеглите, приложението Canon SELPHY Photo Layout е лесно за използване. Можете да персонализирате оформленията и да избирате от шест варианта за насложени мотиви, преди да разпечатате. Нещо повече, то се свързва директно към Canon SELPHY Square QX10 чрез Wi-Fi, което означава, че няма излишни кабели, които претрупват пространството ви.

Човек залепва миниатюрна разпечатка върху кремава стена до цветен плакат. На бюрото пред стената има принтер Canon SELPHY Square QX10 заедно с канцеларски материали и растение в саксия.

Canon SELPHY Square QX10 е чудесен начин да експериментирате и да намерите своя стил, който можете да променяте, когато вкусовете и интересите ви се променят. „Не се придържам към стилове, правила или фън шуй в интериорния дизайн“, казва Susannah. „Просто се обграждам с неща, които обичам и които ми носят радост“.

С натрупването на нови спомени и възникването на нови идеи, Canon SELPHY Square QX10 улеснява промяната на използваните изображения в зависимост от настроението или сезона. Бихте могли да започнете с позитивност и вдъхновение, като Susannah, и потенциално да преминете към енергично лятно усещане, последвано от топло, носталгично съзерцание с наближаването на зимните месеци. Вградената батерия на Canon SELPHY Square QX10 ви позволява да направите до 20 разпечатки с едно зареждане, така че създаването на ваш собствен декор с Canon SELPHY Square QX10 е бърз и рентабилен начин да направите пространството си въздействащо, без да прекарвате много време в обикаляне по магазини и без твърде много финансови инвестиции.

„Харесва ми, че принтерът е толкова лесен за използване и в момента, в който почувствате вдъхновение, можете незабавно да се захванете за работа и да създадете каквото пожелаете“, казва Susannah.

Приложението Canon SELPHY Photo Layout предлага и множество начини за персонализиране на декорациите ви, като например картинки, полета за надписи, текст, насложени мотиви и оформления. Благодарение на SELPHY Square QX10 можете да отпечатвате снимки с полета за надписи за създаване на специална визия, която ще цените. „Използвах текст, за да напиша върху снимките щастливи спомени, и картинки, за да добавя малки драскулки върху изображенията. Също така написах и датата върху няколко снимки“, казва Susannah.

Споделяне на пътешествието

Стена, покрита с артистични плакати, миниатюрни разпечатки на хора, които се забавляват, и вдъхновяващи пощенски картички.

Вдъхновението може да ви осени по всяко време, така че бъдете отворени за нови творчески влияния, съветва Susannah. „Независимо дали запазвате изображения, които виждате в социалните мрежи, произволна пощенска картичка с красив принт, или цветова палитра, която ви вдъхновява“, казва тя.

Комбинацията от принтера Canon SELPHY Square QX10 и приложението Canon SELPHY Photo Layout предлага голям потенциал за използване на съдържанието от социалните мрежи, което беше изключително подходящо за проекта на Susannah. „Мисля, че принтерът е идеалният инструмент за вдъхване на живот на съдържанието от социалните мрежи“, казва тя. „Вместо да събирате вдъхновяващи изображения на виртуално табло, можете да създадете реално такова. След това мога да споделя вдъхновението си с последователите си, а красивите колажи, които създадох в стаята си, означават, че тя изглежда перфектно по всяко време“.

Всеки принтер SELPHY Square QX10 се доставя с пакет квадратна самозалепваща фотохартия Canon XS-20L, която ви позволява лесно да залепвате снимки върху стени, лаптопи или бележници и да ги премахвате също толкова лесно, когато усетите нужда от промяна или ви осени ново вдъхновение, което да споделите с вашите последователи, както направи Susannah в нейния видеоклип в TikTok. „Това, че хартията е самозалепваща, е голямо улеснение и ви позволява да покажете снимките веднага“, въодушевява се тя.

Финалният резултат

Розово огледало, покрито с миниатюрни разпечатки, е опряно на кремава стена, която също е покрита с разпечатки, както и с няколко плаката с ярки цветове.

„Като дизайнер винаги колекционирам дребни неща, които ме вдъхновяват, и този проект беше перфектната възможност за мен да ги събера, отпечатам и изложа на едно място“, казва Susannah.

Зелен принтер Canon SELPHY Square QX10 стои на бюро пред лампа и огледало. Стената отгоре е покрита с цветни плакати и разпечатки.

Canon SELPHY Square QX10 отпечатва ярки изображения с размери 68 x 68 mm върху висококачествена фотохартия с водоустойчив защитен слой и полета за надписи.

„Завършеното произведение вече изглежда като част от интериора – цветовете, отпечатаните изображения и „максималистичният“ дизайн допълват стаята ми перфектно. Харесва ми как служи едновременно като табло на мечтите и като декоративно произведение на изкуството“, казва Susannah. „Избрах пространство, което знаех, че ще използвам всеки ден. Колажът от снимки на стената се разпростира покрай бюрото ми – мястото, където работя като дизайнер и като създател на съдържание в социалните мрежи, а също и където се приготвям сутрин. Снимките са разположени на стената и продължават около огледалото на тоалетката ми – така че, ако не се чувствам особено уверена или мотивирана, вдигам поглед и виждам снимки от предходната година, които са уловили най-гордите ми моменти. Всеки ден, когато седна на бюрото си, независимо какво правя, ще имам вдъхновение“.

Забавното и стилно табло на мечтите на Susannah пасва прекрасно на настоящия ѝ декор и е източник на вдъхновение не само за нея, но и за нейните последователи. И независимо дали сте професионален дизайнер, или някой, който току-що започва и търси лесен начин да изследва своята артистична страна, с възможността да правите промени, когато се появят нови идеи, Canon SELPHY Square QX10 предлага чудесен начин да стимулирате и да покажете незабавно своята креативност.

Kat Halstead

Свързани продукти

Свързани статии