Mini Print app
alt text goes here

Canon

Приложение Mini Print

Придайте персонален ефект на снимките си с Canon Zoemini и Canon Zoemini S2.

Изтегляне за iOS

Изтегляне за Android

Вдъхнете живот на снимките си

С ексклузивен достъп до атрактивни и творчески функции и възможности за директно използване на всичките ви снимки от социалните медии приложението Mini Print е перфектният партньор за уникални, готови за споделяне и персонализирани разпечатки чрез принтерите Canon Zoemini и Canon Zoemini S2.

Снимайте и творете

Усмихнете се, снимайте и уловете онзи перфектен момент с приложението Mini Print или влезте във файловете си със снимки в профилите си във Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox или iCloud, за да отпечатате снимките си за подарък. Всяка самозалепваща се снимка 2 x 3" се отпечатва чрез технологията ZINK™ за снимки, устойчиви на петна, късане и вода, готови за моментално споделяне.

Capture and create

Перфектни снимки

Придайте характер на снимките си с функциите за допълнително оформление на приложението Mini Print. Изпробвайте рамки, изберете филтър или добавете импровизирани рисунки и текст за по-оригинален ефект. За по-нетрадиционни селфита пробвайте ефектите за камерата в реално време и добавена реалност за готова за подарък отпечатана снимка с допълнителна изненада.

Picture-perfect

Творчески колекции

Тренирайте творческите си умения и комбинирайте любимите си снимки в колаж чрез функцията за интелигентен колаж на приложението или използвайте функцията за печат на части, за да направите залепящ се плакат, съставен от четири или девет по-малки стикера.

Creative collections

Подгответе се за снимката

Наслаждавайте се на повече творчески контрол чрез приложението Mini Print за вашия Canon Zoemini S2. За селфита с перфектна поза или забавна групова снимка използвайте функцията за самоснимачка или дистанционно задействане на спусъка на приложението.. Задайте закъснение до 3 секунди чрез самоснимачката и използвайте дистанционно задействане на спусъка, за да имате вие и приятелите ви време за позиране.

Tailor-made

Съвместимост на приложението Mini Print

Приложението е напълно съвместимо с Canon Zoemini и Canon Zoemini S2 и е налично безплатно както за устройства с iOS, така и за Android.

Необходимо е мобилното устройство да е свързано към фотопринтера Canon Zoemini или Canon Zoemini S2 чрез Bluetooth® и приложението Mini Print на Canon, достъпно безплатно в App Store и Google Play. Съвместимост с мобилни устройства с iOS 9.0 или по-нова версия и с Android устройства с Android 4.4 или по-нова версия.

Снимайте, отпечатайте и продължете

Превърнете спомените в отпечатани снимки с принтер с джобен формат – идеалният спътник, когато сте в движение