Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Снимай, украси, отпечатай – развихрете се с гамата Zoemini на Canon

Дайте воля на творчеството си в движение с фотоапарат за моментални снимки и джобен принтер

Изображенията, които си струва да споделите, не са само за „харесвания“. С Canon Zoemini, Canon Zoemini S или Canon Zoemini C можете да заснемате*, украсявате и отпечатвате снимки където и да се намирате, готови за размяна, споделяне и показване на вашия творчески усет.

Новият ви най-добър приятел

Дръжте близо своя джобен приятел – неговата тънка и стилна форма означава, че можете да го приберете в чантата или джоба си, за да сте подготвени за всичко.

Направете своя избор от гама модерни цветове, за да пасва вашият джобен принтер на личния ви стил – останете класически с Canon Zoemini или Canon Zoemini S в розово злато, бяло или черно или се отличавайте с Canon Zoemini C в пчелно жълто, ментово зелено, морско синьо или розова дъвка.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

След като вече имате перфектния аксесоар, е време да се възползвате максимално от своя нов начин на живот със Zoemini на Canon – вижте тези идеи, които ще разпалят въображението ви.

1. Снимайте

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Правете перфектната снимка всеки път с огледалото за селфи на Canon Zoemini S и Canon Zoemini C. Позирайте, усмихнете се или включете и приятелите си в снимката за постигане на идеално композирано и импулсивно изображение. Имате нужда от повече светлина? Използвайте ринг-лампата на Canon Zoemini S за селфи, което си струва да споделите.

За страхотна групова снимка изпробвайте функцията за дистанционно снимане на приложението Canon Mini Print с Canon Zoemini S. Заемете позиция и отпечатайте резултата, за да го видят всичките ви приятели.

2. Придайте настроение

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Използвайте приложението Canon Mini Print** на Canon Zoemini и Canon Zoemini S, за да придадете настроение на снимките си. Изпробвайте различни рамки и филтри за добавяне на стил към разпечатката или приложете забавни ефекти с добавена реалност, импровизирани рисунки и текст към снимка, която ще ви накара да се усмихнете.

3. Запазете

2 girls sticking printed pictures on a board.

С идеалния си джобен размер вашите Zoemini S и Canon Zoemini C са винаги подръка, за да направите специална снимка. Изживейте момента отново със снимка 2 x 3" с лепящ гръб, идеална за прибиране в чантата или портфейла ви или за залепяне в дневника ви.

Направете вашия фотоапарат-принтер за моментални снимки новия ви любим другар за пътуване. Заснемайте снимки на любимите си места и забележителности и ги залепвайте заедно с други спомени в цветен албум от пътуване. Запишете също спомените и бележките си, за имате мини капсула на времето за спомен и споделяне с приятели.

Организирате парти за рожден ден? Опитайте да направите дъска със спомени и накарайте всеки да снима и залепя. Всеки спомен може да бъде залепен, за да може всички да му се възхитят, а в края на деня рожденикът може да си отнесе дъската със спомени у дома.

4. Украсете

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Добавете свой стил към вещите си със стикери с моментални снимки. Отлепете лепящия гръб на най-добрите си селфита и групови снимки, за да украсите стените на спалнята си, да придадете стил на огледалото си или да персонализирате лаптопа, чантата или телефона си.

За забавен творчески проект направете колаж или композиция от снимки за вас и вашите най-добри приятели или добавете вашите любими моменти към низ от лампички за блестяща изложба.

5. Надпишете

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Преобразете скучните етикети в уникални табелки с имена за коледни подаръци или подаръци за рождени дни. Съберете най-добрите снимки на вашите приятели и ги залепете към подаръци за стилен и запомнящ се етикет. За специални поводи използвайте бързи снимки и селфита за споделяне, за да украсите и направите свои собствени картички или да залепите персонализирани снимки за персонализирани покани.

Вашите моментални мини снимки могат също да ви помогнат да се организирате. Подредете кутиите за обувки и приберете в кутии бижутата или извънсезонните дрехи. За да запомните какво има във всяка кутия, просто снимайте съдържанието й и го залепете от външната страна. Подредено!

6. Кажете го със снимка

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Искате да кажете нещо? Опитайте да снимате и моментално да отпечатате сладка снимка за персонализирана бележка, за да благодарите или да споделите любовта! Просто изберете размер 2 x 2” и снимайте и отпечатайте портрет с вашия Canon Zoemini S или Canon Zoemini C. Оставете съобщението си с красива бележка, драскулки или текст от долната страна.

7. Постигнете желания стил

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Подобрете стила си с лично портфолио. Направете селфи, когато изглеждате чудесно, и го залепете на гардероба си, за да можете винаги да знаете какво да облечете. Експериментирайте и с вашата коса – изпробвайте шикозен кок, ретро къдрава дълга коса или сложна плитка и снимайте резултата, идеално за съвети за бъдещи прически. Можете също така да разменяте и споделяте вашите снимки с приятели за важно второ мнение!

8. Искайте

Виждате нещо, което ви харесва? Снимайте тези сладки обувки и създайте свой списък с желания, готов за преглед от вас и вашите приятели, когато е време да се поглезите, или за да го споделите с любимите си хора като лек намек преди рождения ви ден!

* Canon Zoemini S и Canon Zoemini C имат вградена камера

**Забележка: Необходимо е мобилното устройство да е свързано към фотопринтера Canon Zoemini или Canon Zoemini S чрез Bluetooth® и приложението Mini Print на Canon, достъпно безплатно в App Store и Google Play. Съвместимост с мобилни устройства с iOS 9.0 или по-нова версия и с Android устройства с Android 4.4 или по-нова версия.

Написано от Claire Price

Свързани статии
Express your style with print

МИГНОВЕНИ РАЗПЕЧАТКИ

Изразете стила си чрез печат

Разберете как модният блогър Izzy Manuel използва Canon Zoemini S2, за да вдъхне живот на изображенията си.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Изразете себе си чрез творческо водене на дневник

Воденето на дневник може да бъде начин да изразите своята креативност, както и да стимулира психичното ви здраве.

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники