ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Снимай, украси, отпечатай – развихрете се с гамата Zoemini на Canon

Дайте воля на творчеството си в движение с фотоапарат за моментални снимки и джобен принтер.
Canon Zoemini 2 и пакет листове със стикери за принтер стоят на бюро с набор от материали за дневник.

Изображенията, които си струва да споделите, не са само за „харесвания“. С помощта на фотоапарата-принтер за моментални снимки Canon Zoemini S2 можете да заснемате перфектни снимки или да правите лесни селфита, като използвате вграденото огледало и ринг лампата. Украсявайте и отпечатвайте където и да сте с приложението Canon Mini Print1, след това разменяйте, споделяйте и показвайте творческия си усет.

С помощта на мини фотопринтера Canon Zoemini 2 можете да редактирате снимки, направени с вашия смартфон, като използвате Bluetooth и приложението Canon Mini Print, след което да вдъхнете живот на тези спомени, като ги разпечатате безжично и ги споделите с приятели.

И двата принтера за моментални снимки използват хартия Canon ZINK, която няма нужда от мастило и така се постига безпроблемно и изключително дълготрайно отпечатване без размазване.

Три принтера Canon Zoemini 2 в розово злато, перлено бяло и тъмносиньо са разположени върху цветни парчета намачкана хартия, като всеки от тях отпечатва различно изображение.

Принтерът Canon Zoemini 2 се предлага в три стилни цвята и разполага с USB-C конектор за високоскоростно зареждане – можете дори да отпечатвате от него, докато се зарежда, което означава, че никога няма да пропуснете възможност да създавате спомени в движение.

Новият ви най-добър приятел

Който и принтер да изберете, дръжте наблизо вашия спътник в джобен формат. Стилната форма на двете устройства означава, че можете да ги сложите в чантата или в джоба си, така че да сте подготвени за всичко.

Изберете от три цвята, за да съчетаете джобния си принтер с личния си стил – покажете стил с розово злато или перлено бяло или бъдете в крак с модата с тъмносиньо.

След като вече имате перфектния аксесоар, е време да се възползвате максимално от своя нов Canon Zoemini 2 или Canon Zoemini S2 – вижте тези идеи, които ще разпалят въображението ви.

Двама приятели, погледнати отзад, докато държат Canon Zoemini S2 и използват огледалото, за да си направят селфи.

Вградената ринг лампа в Canon Zoemini S2 е там, за да експонира идеално вашите селфита, и също така създава кръгло отражение в очите ви за да придаде завършеност на снимките ви като на истински инфлуенсър.

1. Снимайте

Правете перфектната снимка всеки път с огледалото за селфи на Canon Zoemini S2. Позирайте, усмихнете се или включете и приятелите си в снимката за постигане на идеално композирано и импулсивно изображение. Имате нужда от повече светлина? Вградената ринг лампа на Canon Zoemini S2 ще придаде онзи блясък в очите ви като на истински инфлуенсър, който заслужава споделяне.

За групова снимка на целия отбор разгледайте функциите в приложението Canon Mini Print за дистанционен спусък и за самоснимачка с Canon Zoemini S2. Заемете позиция с помощта на режим Live View, уловете атмосферата и отпечатайте резултатите, за да ги видят всичките ви приятели.

Свършила ви е хартията? Не се притеснявайте. Можете да запишете всичките си снимки в Micro SD картата на Canon Zoemini S2, за да ги прегледате, отпечатате и споделите по-късно.

Две ръце държат телефон, на който се вижда приложението Canon Mini Print, и добавят ефекти към селфи снимка.

Разполагайки с набор от творчески инструменти, от опции за колаж и добавяне на рамки до плъзгачи за яркост, контраст и наситеност, приложението Canon Mini Print е на ваше разположение, за да персонализирате снимките си и да ги отпечатате незабавно чрез вашия смартфон.

2. Украсете

Използвайте приложението Canon Mini Print с Canon Zoemini 2 и Canon Zoemini S2, за да придадете настроение на снимките си. Независимо дали става дума за снимки, направени с Canon Zoemini S2, селфита от вашите социални мрежи, или снимки на кучето ви от камерата на вашия смартфон, подобрете изображенията, като регулирате яркостта, контраста и наситеността в приложението.

Можете също да изпробвате различни рамки и филтри за добавяне на стил към разпечатката или да приложите забавни ефекти с добавена реалност, импровизирани рисунки и текст, за да персонализирате снимката си, която ще ви накара да се усмихнете. За забавен творчески проект направете колаж или композиция от снимки за вас и вашите най-добри приятели или добавете вашите любими моменти към низ от лампички за блестяща изложба.

Виждат се две ръце, които държат кръгъл стикер със снимка над туристически дневник, пълен с бележки и снимки.

Стикерите с размер 2 x 3 инча и кръглите стикери ZINK са идеални за скрапбук албуми.

3. Запазете

Преживейте и след това изживейте отново най-добрия момент от живота си с мигновени разпечатки, като използвате хартия за печат с размери 2 x 3 инча и кръгла хартия с лепящ гръб ZINK. Устойчиви на вода и разкъсване, без петна и с високо качество, тези стикери без мастило са идеални за безжично отпечатване на любимите ви изображения от вашия смартфон или социалните мрежи чрез приложението Canon Mini Print и Canon Zoemini 2. Те също така са страхотни за отпечатване на моментални снимки с помощта на Canon Zoemini S2.

Украсете своя калъф за телефон, канцеларски принадлежности или други вещи в движение, така че винаги да си припомняте специалните моменти. Направете шантави снимки на домашните си любимци, с които да украсите котешката/кучешката клетка на вашия най-добър приятел, отпечатвайте селфита и групови снимки от смартфона си, за да освежите стените на спалнята си, да придадете чар на огледалото си или да добавите индивидуалност към вещите си

Направете своя принтер за моментални снимки Canon Zoemini 2 ваш любим приятел при пътуване. Заснемайте бързи снимки на любимите си места и забележителности и ги залепвайте заедно с други спомени в цветен туристически дневник. Запишете също спомените и бележките си, за да имате мини капсула на времето за спомени и споделяне с приятели.

Организирате парти за рожден ден? Опитайте да направите дъска със спомени и накарайте всеки да снима и залепя. Направете фотокабина и отпечатваща станция, като използвате вашия смартфон и Canon Zoemini 2 или комбинирания фотоапарат-принтер Canon Zoemini S2. Всеки отпечатан спомен може да бъде залепен, за да може всички да му се възхитят, а в края на деня рожденикът може да си отнесе дъската със спомени у дома.

4. Споделете

Искате да кажете нещо? Опитайте да снимате и моментално да отпечатате сладка снимка за персонализирана бележка, за да благодарите или да споделите любовта. Просто си направете портретна снимка с Canon Zoemini S2 или с телефона си, след което отворете изображението в приложението Canon Mini Print. Напишете съобщението си с умилителна бележка, драскулки или драсканици от долната страна, разпечатайте изображението си и споделете с всеки, чийто ден искате да направите по-щастлив.

Всички останали също могат да се включат. Просто помолете приятелите си да ви изпратят изображения от телефоните си, след това отворете приложението Canon Mini Print и разпечатайте персонализираните стикери на всеки от своя Canon Zoemini 2

Селекция от дрехи и аксесоари, подредени на легло, заедно с фотоапарати за моментални снимки и принтери на Canon и селекция от малки снимки.

Използвайте Canon Zoemini S2, когато опаковате дрехи, които няма да носите скоро, за да направите забавни етикети, които показват какво има във всеки контейнер.

5. Направете етикети

Устойчивата на вода и размазване хартия за печат ZINK, която се използва в Canon Zoemini 2, както и в Canon Zoemini S2, е чудесна за категоризиране на дома ви с помощта на етикети. Подредете рафтовете и колекциите от грамофонни плочи по азбучен ред или организирайте кухненските си шкафове, като поставите всичко в етикетирани буркани. Можете също така да сортирате обувки и да опаковате бижута или дрехи, които няма да носите скоро. За да запомните какво има във всяка кутия, просто снимайте съдържанието й и го залепете от външната страна. Подредено.

Преобразете скучните етикети в уникални табелки с имена за коледни подаръци или подаръци за рождени дни. Съберете най-добрите снимки на вашите приятели и ги залепете към подаръци за стилен и запомнящ се етикет. За специални поводи използвайте бързи снимки и селфита за споделяне, за да украсите и направите свои собствени картички или да залепите персонализирани снимки за персонализирани покани.

Можете дори да подобрите още повече академичната си организация с помощта на Canon Zoemini 2. Използвайте стикери, за да направите етикети за учебниците за училище или университет или да организирате бележките си за преговор, така че да можете да ги препрочитате преди голям изпит.

Canon Zoemini 2 стои върху скрапбук албум, покрит с малки снимки, докато отпечатва два кръгли стикера със селфита на тях.

Запазвайте любимите си визии и стилове с бързо селфи, така че винаги да помните колко добре си отива тази прическа с това облекло.

6. Постигнете желания стил

Подобрете стила си с лично портфолио. Направете селфи, когато изглеждате чудесно, и го залепете на гардероба си, за да можете винаги да знаете какво да облечете. Можете дори да планирате вашите празнични и фестивални тоалети по този начин, така че да знаете какво да опаковате много по-рано.

Експериментирайте с косата си – изпробвайте шикозен кок, ретро къдрава коса или сложна плитка и снимайте резултата – идеално за съвети за бъдещи прически. Можете също така да разменяте и споделяте вашите снимки с приятели за важно второ мнение!

Виждате нещо, което ви харесва? Снимайте тези сладки обувки и създайте свой списък с желания, готов за преглед от вас и вашите приятели, когато е време да се поглезите или за да го споделите с любимите си хора като лек намек преди рождения ви ден.

Написано от Claire Price и Peter Wolinski

 1. Отказ от отговорност: Необходимо е мобилното устройство да е свързано към Canon Zoemini 2 или Canon Zoemini S2 чрез Bluetooth® и приложението Canon Mini Print, достъпно безплатно в App Store и Google Play. Съвместимост с мобилни устройства с iOS 9.0 или по-нова версия и с Android устройства с Android 4.4 или по-нова версия.

Свързани продукти

 • Принтери за дома

  Canon Zoemini 2

  Получавайте мигновени разпечатки от вашия смартфон навсякъде и по всяко време с помощта на захранвания с батерия джобен принтер Zoemini 2.
 • Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

  Canon Zoemini S2

  Издигнете селфитата си на по-високо ниво с джобен фотоапарат-принтер, снабден с огледало, ринг лампа, отдалечено задействане на спусъка и изглед в реално време.
 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.

Свързани статии