СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Силата на печата, която подобрява настроението

Снимките улавят моменти във времето – открийте как да отпечатате любимите си изображения и да украсите дома си със спомени.
Принтер Canon SELPHY SQUARE QX10 до албум с изрезки, пълен с малки разпечатки.

Невинаги е възможно да прекарваме време с хората, които обичаме, и докато електронната поща, социалните медии и видеоразговорите предизвикаха революция в начините, по които комуникираме през дълги разстояния, те не са за всеки. Бабите и дядовците вероятно се затрудняват с технологията, децата може да нямат търпение, а всички останали може да са твърде уморени от това да се взират в екрани, за да прекарат свободното си време си пак пред тях.

Снимките улавят моменти във времето и изборът да ги отпечатаме ги прави по-значими. Окачването на снимки на приятели или семейство във вашия дом ви помага да се почувствате свързани, а включването на разпечатки в албум с изрезки или фото албум ви предоставя лесен достъп до щастливи спомени, а също така е умилителен подарък.

Ето няколко предложения за това как да използвате силата на печата за подобряване на настроението.

Младо момче, което окачва снимка в рамка на баба си и дядо си на стена.

Един реален обект е много по-удовлетворяващ от превъртането на изображенията в албума на телефона. Радвайте се на семейството и приятелите си, като създавате значими разпечатки, които да закачите в дома си.

Закачете снимки на места, където ще ги виждате

Родител и дете, които закачат разпечатани снимки, закачени на връв, от перваз на прозорец.

Украсяването на дома ви със спомени е чудесен начин да повдигнете настроението си и да ви помогне да се чувствате близки с тези, които обичате най-много.

Жена, която сваля гърба на рамка за снимка. Принтер от серията Canon PIXMA TS5350a, снимка и пакет с гланцирана фотохартия стоят на бюрото пред нея.

Принтерът от серията Canon PIXMA TS5350a е идеален за творчески проекти и творения, а чрез функцията за печат през Wi-Fi можете да контролирате всичко от смартфона си.

Като виждате лицата на приятели или семейство на снимки, може да се почувствате по-щастливи. Доскоро беше обичайно хората да държат снимки на любими хора в своите портмонета или портфейли – ако са имали лош ден, могат да погледнат снимката, за да подобрят настроението си. Цифровите фотографии, съхранявани в смартфони, може да са модерната алтернатива, но все пак е по-лесно да се чувствате свързани с отпечатана снимка. Закачете снимки там, където прекарвате много време, като кухнята или офиса си, за да подобрявате настроението си през целия ден.

Принтерът от серията Canon PIXMA TS5350a е страхотен избор за ежедневен печат. Свържете се директно със смартфона си и отпечатайте снимки без бели полета във формат 4x6 само за 36 секунди.

Превърнете вашите разпечатки в творчески проект

Младо момче, което залепва отпечатани снимки в албум с изрезки от кафява хартия.

SELPHY Square QX10 е идеален за създаване на албуми с изрезки, защото изображенията са с лепящ гръб и няма нужда от лепило или тиксо.

Принтер Canon SELPHY Square QX10 върху албум с изрезки.

Лесно е да персонализирате вашите изображения с филтри, полета или допълнителен текст с приложението SELPHY Photo Layout.

Създаването на албум с изрезки е забавен проект, който ще забавлява децата с часове. Също така може да им помогне да останат свързани с членове на семейството, които може би не са виждали известно време.

SELPHY Square QX10 е перфектният принтер за създаване на албуми с изрезки. Свържете принтера директно с вашия смартфон чрез Wi-Fi и приложението SELPHY Photo Layout и оставете децата ви да добавят филтри, рамки и текст към изображенията от албума със снимки на смартфона преди печат. След отпечатването можете да отлепите гърба на разпечатките и да ги залепите директно в албума с изрезки, без да е необходимо тиксо или лепило. Бялото поле е идеално за писане на персонализирани бележки или забавни надписи.

Ако смятате, че албумите с изрезки са само за деца, какво ще кажете да преоткриете радостта от създаването на свои собствени фото албуми или да снимате и отпечатвате ежедневни снимки, които да придружават вписванията в дневника? Можете да печатате навсякъде със SELPHY Square QX10, който е без кабели и е преносим, което означава, че можете да го държите на нощното шкафче или да го вземете заедно с дневника си при следващото си пътуване през уикенда.

Запомнете момента

Две млади жени, които позират за селфи, снимано с Canon Zoemini S2.

Ежедневните събития, като среща с приятели, все още си заслужава да бъдат заснети и отпразнувани. Canon Zoemini S2 е джобен принтер, който можете да вземете навсякъде.

Да живееш в момента означава повече от това просто да се възползваш максимално от хубавите изживявания. Това означава да присъстваш в момента и да се научиш да оценяваш значението на всеки един ден. Фотографиите могат да направят момента специален и да го накарат да изглежда по-важен, независимо дали празнувате рожден ден с най-близките си приятели, или правите нещо толкова просто, като да изведете кучето си на разходка. Цифрова снимка на вашето куче може да се изгуби в паметта на смартфона или камерата ви, но моменталната разпечатка придава значение на момента.

Canon Zoemini S2 е 8 MP фотоапарат и принтер за моментални снимки. Разполага с огледало за селфита и вградена ринг-лампа, която гарантира, че ще изглеждате възможно най-добре, когато заснемате лични моменти. Можете да свържете Canon Zoemini S2 към смартфона си чрез Bluetooth и приложението Canon Mini Print, което означава, че дори да забравите да го вземете със себе си, можете да направите момента специален, като отпечатате снимка веднага щом се приберете у дома.

Изпратете фотографии по пощата

Малко дете, което маха на баба си и дядо си по време на видеоразговор на таблет.

Изпращането на изображения по пощата е допълнителен начин да поддържате връзка с тези, които живеят далеч.

Canon SELPHY Square QX10 до смартфон.

Можете да отпечатвате множество изображения с Canon SELPHY Square QX10 и да ги изпращате на приятели и роднини.

Това, че е възможно да споделяте снимки моментално през интернет, не означава, че изпращането на отпечатана снимка по пощата има по-малко значение. Бабите и дядовците може да не са активни в социалните медии или да не се чувстват удобно при видеоразговори, но може да се зарадват да получат разпечатани снимки на внуците или дори домашно приготвени албуми със снимки по пощата. Не само бабите и дядовците ще се зарадват. Кой не би искал да получава снимки на специални спомени във физическата си пощенска кутия? По-добре е от отварянето на сметка за плащане!

Изпратете снимки, заснети и отпечатани на момента с Canon Zoemini S2, или отпечатайте множество копия на една и съща снимка – една за вас и една за тях – със SELPHY Square QX10. Или ако искате да изпратите нещо малко по-голямо, заредете вашия PIXMA принтер със стандартен размер хартия за снимки (4x6) или A4 Glossy Photo Paper.

Независимо дали печатате, за да си напомняте за отминали моменти, да направите момента, в който се намирате, специален, или да поддържате връзка с приятелите и семейството си, които може да не посещавате толкова често, колкото искате, има много начини, по които печатът може да окаже положително въздействие върху живота ви.


Написано от Matthew Bowen

Свързани продукти

 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.
 • Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

  Canon Zoemini S2

  Издигнете селфитата си на по-високо ниво с джобен фотоапарат-принтер, снабден с огледало, ринг лампа, отдалечено задействане на спусъка и изглед в реално време.
 • Принтери за дома

  Серия PIXMA TS5350a

  Покажете своето творчество чрез гъвкавата работа с печатни носители, страхотните творчески приложения и лесното свързване към смартфони на серията PIXMA TS5350a
 • Свързани статии

 • Четири изображения, отпечатани чрез SELPHY Square QX10, лежщи върху шарена повърхност.

  ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Творете през цялата година

  Запознайте се с вдъхновяващите идеи за вашия SELPHY Square QX10 от Jesus Sauvage.

 • ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

  Направете експлодираща кутия

  Lini Trinh споделя своята „експлодираща“ кутия от хартия, направена с помощта на Canon SELPHY CP1500.

 • Снимка, заснета отгоре, на селекция от коледни декорации със снимки до принтер Canon SELPHY Square QX10.

  ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

  Заредете се с празничен дух с декорации със снимки

  Във втория проект на SELPHY Craft Club Duygu Turgut Gokpinar споделя своя опит с използването на Canon SELPHY Square QX10.

 • Create a personal gift

  PRINTING TIPS

  Create a personal gift

  The Canon Photo Cube helps you craft a gift full of happy memories.