СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Силата на печата, която подобрява настроението

Снимките улавят моменти във времето – открийте как да отпечатате любимите си изображения и да украсите дома си със спомени.
Canon Camera
Невинаги е възможно да прекарваме време с хората, които обичаме, и докато електронната поща, социалните медии и видеоразговорите предизвикаха революция в начините, по които комуникираме през дълги разстояния, те не са за всеки. Бабите и дядовците вероятно се затрудняват с технологията, децата може да нямат търпение, а всички останали може да са твърде уморени от това да се взират в екрани, за да прекарат свободното си време си пак пред тях.

Снимките улавят моменти във времето и изборът да ги отпечатаме ги прави по-значими. Окачването на снимки на приятели или семейство във вашия дом ви помага да се почувствате свързани, а включването на разпечатки в албум с изрезки или фото албум ви предоставя лесен достъп до щастливи спомени, а също така е умилителен подарък.

Ето няколко предложения за това как да използвате силата на печата за подобряване на настроението.
Младо момче, което окачва снимка в рамка на баба си и дядо си на стена.

Един реален обект е много по-удовлетворяващ от превъртането на изображенията в албума на телефона. Радвайте се на семейството и приятелите си, като създавате значими разпечатки, които да закачите в дома си.

Закачете снимки на места, където ще ги виждате

Родител и дете, които закачат разпечатани снимки, закачени на връв, от перваз на прозорец.

Украсяването на дома ви със спомени е чудесен начин да повдигнете настроението си и да ви помогне да се чувствате близки с тези, които обичате най-много.

Жена, която сваля гърба на рамка за снимка. Принтер от серията Canon PIXMA TS5350, снимка и пакет с гланцирана фотохартия стоят на бюрото пред нея.

Принтерът от серията Canon PIXMA TS5350 е идеален за творчески проекти и творения, а чрез функцията за печат през Wi-Fi можете да контролирате всичко от смартфона си.

Като виждате лицата на приятели или семейство на снимки, може да се почувствате по-щастливи. Доскоро беше обичайно хората да държат снимки на любими хора в своите портмонета или портфейли – ако са имали лош ден, могат да погледнат снимката, за да подобрят настроението си. Цифровите фотографии, съхранявани в смартфони, може да са модерната алтернатива, но все пак е по-лесно да се чувствате свързани с отпечатана снимка. Закачете снимки там, където прекарвате много време, като кухнята или офиса си, за да подобрявате настроението си през целия ден.

Принтерът от серията Canon PIXMA TS5350 е страхотен избор за ежедневен печат. Свържете се директно със смартфона си и отпечатайте снимки без бели полета във формат 4x6 само за 36 секунди. Рамката не е единствената опция за показване на вашето изображение – защо да не отпечатате върху повторно лепяща се фотохартия или магнитна фотохартия и да не залепите изображенията върху капака на лаптопа или върху хладилник? Или вземете снимките си със себе си където и да отидете, като ги отпечатате върху хартия за трансфер върху текстил и ги пренесете върху памучни дрехи или аксесоари чрез ютия.

Превърнете вашите разпечатки в творчески проект

Младо момче, което залепва отпечатани снимки в албум с изрезки от кафява хартия.

SELPHY Square QX10 е идеален за създаване на албуми с изрезки, защото изображенията са с лепящ гръб и няма нужда от лепило или тиксо.

Принтер Canon SELPHY Square QX10 върху албум с изрезки.

Лесно е да персонализирате вашите изображения с филтри, полета или допълнителен текст с приложението SELPHY Photo Layout.

Създаването на албум с изрезки е забавен проект, който ще забавлява децата с часове. Също така може да им помогне да останат свързани с членове на семейството, които може би не са виждали известно време.

SELPHY Square QX10 е перфектният принтер за създаване на албуми с изрезки. Свържете принтера директно с вашия смартфон чрез Wi-Fi и приложението SELPHY Photo Layout и оставете децата ви да добавят филтри, рамки и текст към изображенията от албума със снимки на смартфона преди печат. След отпечатването можете да отлепите гърба на разпечатките и да ги залепите директно в албума с изрезки, без да е необходимо тиксо или лепило. Бялото поле е идеално за писане на персонализирани бележки или забавни надписи.

Ако смятате, че албумите с изрезки са само за деца, какво ще кажете да преоткриете радостта от създаването на свои собствени фото албуми или да снимате и отпечатвате ежедневни снимки, които да придружават вписванията в дневника? Можете да печатате навсякъде със SELPHY Square QX10, който е без кабели и е преносим, което означава, че можете да го държите на нощното шкафче или да го вземете заедно с дневника си при следващото си пътуване през уикенда.

Запомнете момента

Две млади жени, които позират за селфи, снимано с Canon Zoemini S.

Ежедневните събития, като среща с приятели, все още си заслужава да бъдат заснети и отпразнувани. Canon Zoemini S е джобен принтер, който можете да вземете навсякъде.

Да живееш в момента означава повече от това просто да се възползваш максимално от хубавите изживявания. Това означава да присъстваш в момента и да се научиш да оценяваш значението на всеки един ден. Фотографиите могат да направят момента специален и да го накарат да изглежда по-важен, независимо дали празнувате рожден ден с най-близките си приятели, или правите нещо толкова просто, като да изведете кучето си на разходка. Цифрова снимка на вашето куче може да се изгуби в паметта на смартфона или камерата ви, но моменталната разпечатка придава значение на момента.

Canon Zoemini S е 8 MP фотоапарат и принтер за моментални снимки. Разполага с огледало за селфита и вградена ринг-лампа, която гарантира, че ще изглеждате възможно най-добре, когато заснемате лични моменти. Можете да свържете Canon Zoemini S към смартфона си чрез Bluetooth и приложението Canon Mini Print, което означава, че дори да забравите да го вземете със себе си, можете да направите момента специален, като отпечатате снимка веднага щом се приберете у дома.

Изпратете фотографии по пощата

Малко дете, което маха на баба си и дядо си по време на видеоразговор на таблет.

Изпращането на изображения по пощата е допълнителен начин да поддържате връзка с тези, които живеят далеч.

Canon SELPHY Square QX10 до смартфон.

Можете да отпечатвате множество изображения с Canon SELPHY Square QX10 и да ги изпращате на приятели и роднини.

Това, че е възможно да споделяте снимки моментално през интернет, не означава, че изпращането на отпечатана снимка по пощата има по-малко значение. Бабите и дядовците може да не са активни в социалните медии или да не се чувстват удобно при видеоразговори, но може да се зарадват да получат разпечатани снимки на внуците или дори домашно приготвени албуми със снимки по пощата. Не само бабите и дядовците ще се зарадват. Кой не би искал да получава снимки на специални спомени във физическата си пощенска кутия? По-добре е от отварянето на сметка за плащане!

Изпратете снимки, заснети и отпечатани на момента с Canon Zoemini S, или отпечатайте множество копия на една и съща снимка – една за вас и една за тях – със SELPHY Square QX10. Или ако искате да изпратите нещо малко по-голямо, заредете вашия PIXMA принтер със стандартен размер хартия за снимки (4x6) или A4 Glossy Photo Paper.

Независимо дали печатате, за да си напомняте за отминали моменти, да направите момента, в който се намирате, специален, или да поддържате връзка с приятелите и семейството си, които може да не посещавате толкова често, колкото искате, има много начини, по които печатът може да окаже положително въздействие върху живота ви.


Написано от Matthew Bowen

Свързани продукти

Свързани статии

 • Принтер Canon PIXMA G6050 и магнитна фотохартия на Canon на маса до хартиени макети, включително висяща играчка с динозавър, глава на еднорог и стикери с котки.

  ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Изработвайте стилни домашни декори

  Започнете да творите и украсете дома си с Creative Park и принтер PIXMA G6050.

 • Организирайте своя семеен лов на съкровища

  ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Организирайте своя семеен лов на съкровища

  Открийте как можете да използвате своя принтер PIXMA и малко въображение, за да създадете вълнуващо приключение.

 • Работата с принтера е забавна за всички

  ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Работата с принтера е забавна за всички

  Шест начина, по които вашият принтер PIXMA може да освежи дома ви, семейните ви дейности и устройствата ви.

 • A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

  ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

  Отпечатайте материали за партито си

  Вдъхнете живот на плановете си за парти с приложението Creative Park.