ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Творчески идеи за всеки сезон

Нека вашата креативност се вихри през цялата година с вашия SELPHY Square QX10 и тези уроци от творческия инфлуенсър Jesus Sauvage.
Four images printed on SELPHY Square QX10 laying on the patterned surface.

SELPHY Square QX10 създава висококачествени квадратни разпечатки, идеални за снимки от смартфони – и също така може да ви помогне да създавате собствени оригинални творби.

Независимо дали е Великден, лятната ваканция, Хелоуин или Коледа, удивете близките си с декорации и разпечатайте снимките, които означават най-много за вас.

Творческият инфлуенсър @JesusSauvage е събрал някои съвети, които да ви помогнат да зарадвате семейството и приятелите си. Само с няколко прости стъпки тези уроци ще ви помогнат да направите декорации и подаръци, с които със сигурност ще впечатлите.

Отворете фотогалерията си, включете принтера за смартфони SELPHY Square QX10, заредете квадратна хартия за стикери и се вдъхновете!

 1. Изпратете свои собствени празнични пощенски картички
 2. Погледнете назад към любимите си моменти
 3. Играйте на „Почерпка или пакост“
 4. Измайсторете ръчно изработена коледна украса
 5. Организирайте лов на великденско съкровище
 6. Подарете персонализиран букет

1. Изпратете свои собствени празнични пощенски картички

Идеите за различни празници са на разположение. Не се ограничавайте до това да събирате спомените си във фотогалерия, а споделяйте пътуванията си с близките си и им изпращайте съобщения с личен щрих. Можете също така да използвате тази идея за сватбени благодарствени бележки или оповестяване за новородени. Инфлуенсърът @JesusSauvage показва как да направите свои собствени уникални и креативни пощенски картички:

 1. Отпечатайте снимките си със SELPHY Square QX10. Персонализирайте ги, като добавите текст и рамки в приложението SELPHY Photo Layout, за да ги направите още по-специални.
 2. Сгънете лист от квадратна хартия във формата на плик. Добавете адрес и пощенска марка.
 3. Напълнете плика с листа, местни цветя или други неща, които ви напомнят за вашата почивка или празник, след което добавете снимките.
 4. Запечатайте плика, като използвате една от отпечатаните снимки – не забравяйте, че има лепящ гръб, така че да стане лесно и без бъркотия.

Пуснете го в пощенска кутия, за да изпратите на приятелите си и семейството си малко радост!

2. Погледнете назад към любимите си моменти

Спомените означават толкова много повече, когато са отпечатани. Възползвайте се максимално от дните, прекарани в къщи в края на годината, и се възползвайте от възможността да създадете фотоалбум, пълен с вашите приключения. @JesusSauvage използва SELPHY Square QX10, за да съхрани любимите си снимки от последната година във високо качество. Следвайте нейния урок и съхранете и вашите спомени:

 1. Отпечатайте снимките си с помощта на SELPHY Square QX10 и добавете творчески елементи с приложението SELPHY Photo Layout.
 2. Изрежете лист паус, за да покриете и разделите всяка от снимките си.
 3. Покрийте най-горната снимка в купчината и напишете заглавието на вашия фотоалбум отпред.
 4. Перфорирайте отвор в горния ъгъл на купчината и прекарайте халка за папки, за да подвържете снимките.

Не позволявайте на дъждовния ден да развали настроението ви!

3. Играйте на „Почерпка или пакост“

От костюми до декорации – Хелоуин е времето, през което да позволите на вашия творчески дух да се развихри. Направете своя собствена Хелоуин декорация и споделете творчеството си със семейството и приятелите си. @JesusSauvage ни показва как да създадем персонализиран Хелоуин гирлянд:

 1. Изберете снимките на любимите си хора, трансформирайте ги в черно-бели в приложението и ги отпечатайте с помощта на SELPHY Square QX10.
 2. Изрежете от черна или цветна хартия някои хелоуински форми (като прилепи и шапки на вещици). Използвайте приложението Creative Park за вдъхновение.
 3. Залепете формите върху снимки на приятелите и семейството ви, за да създадете забавни декорации.
 4. Перфорирайте отвор в горните ъгли на снимките си и прекарайте декоративна лента, за да създадете забавен гирлянд.
Бъдете готови за един призрачен Хелоуин!

4. Измайсторете ръчно изработена коледна украса

Няма нищо по-добро от занимание с цялото семейство, с което да започнете коледния сезон. @JesusSauvage показва как да създадете незабравими коледни декорации за елха с принтера SELPHY Square QX10:

 1. Изберете любимите си снимки и ги разпечатайте с помощта на SELPHY Square QX10.
 2. Изрежете квадратчета цветна хартия малко по-големи от вашите снимки, след това ги увийте с две парчета декоративна лента в контрастен цвят и ги залепете в средата на квадрата.
 3. Отлепете гърба на самозалепващата се фотохартия и залепете снимката в центъра върху лентите.
 4. Перфорирайте отвор в един от горните ъгли, оформете примка с помощта на конец, прекарайте я през отвора и я завържете.
 5. Изрежете голямо парче декоративна лента, завържете го на панделка и го залепете под ъгъл, покривайки отвора/ухото за закачане.
 6. Огънете и залепете двата края на лентата на гърба на листа, за да създадете приятен ефект на рамка.
 7. Добавете няколко златни мъниста или други довършителни детайли за допълнително персонализиране. Окачете ги на коледната елха или венец.
Весела Коледа!

5. Организирайте лов на великденско съкровище

Създаването на уникално великденско преживяване никога не е било по-лесно – върнете спомени от детството си, организирайте лов на великденски яйца за малките.

Украсете яйцата си и създайте четири сцени въз основа на тема по ваш избор, водещи до съкровището; следвайте видео урока, показващ пиратска тематика, и проверете детайлните насоки по-долу:

 1. Украсете яйцата си (можете да използвате Creative Park за идеи, които отговарят на вашата тема) и ги скрийте в градината или близкия парк точно преди лова.
 2. Направете снимка на всяко място със съкровище.
 3. Отпечатайте снимките със SELPHY Square QX10.
 4. Начертайте карта на лист А4 и залепете отпечатаните снимки, показващи местоположението на съкровищата.
Децата ви ще са очаровани!

6. Подарете персонализиран букет

Букетите са перфектно допълнение към вашите ръчно изработени от децата подаръци, независимо дали те са за деня на майката, посещение на бабите и дядовците, или рожден ден. Творческият инфлуенсър @JesusSauvage ни показва как да ги направим по-лични само за няколко минути:

 1. Създайте държачи за снимки, като отрежете парче тел и навиете единия му край на спирала. Уверете се, че е толкова дълъг, колкото цветята в букета.
 2. Отпечатвайте любимите си семейни снимки чрез вашия смартфон с помощта на SELPHY Square QX10 и приложението SELPHY Photo Layout.
 3. Поставете снимките между навивките на спиралата и ги добавете към букета.
 4. За да се сте сигурни, че букетът няма да се разпадне, отпечатайте друга снимка и залепете с нея хартията или фолиото, обвиващо цветята. Можете дори да добавите персонализирано съобщение в приложението за смартфон!
Изненадайте любимия човек с вашия специален подарък.

Останете вдъхновени през цялата година и оставете креативността си да се развихри със SELPHY Square QX10 и тези уроци от инфлуенсъра за за приложни изкуства Jesus Sauvage.


Написано от Jesus Sauvage, Bouchra Ghermoul, Claire Kaleta.

Свързани продукти

Свързани статии

 • ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Идеи за печат за Хелоуин

  Свързани със сезона идеи за забавление и призрачен декор, костюми, лакомства и др.

 • ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

  Заредете се с празничен дух с декорации със снимки

  Във втория проект на SELPHY Craft Club Duygu Turgut Gokpinar споделя своя опит с използването на Canon SELPHY Square QX10.

 • ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

  Направете експлодираща кутия

  Lini Trinh споделя своята „експлодираща“ кутия от хартия, направена с помощта на Canon SELPHY CP1500.

 • ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Зимно предизвикателство за творчество с хартия

  От върхове за коледна елха до снежинки и декорации, създайте празничен декор от хартия с принтер PIXMA и Creative Park.