ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Хартиени проекти за сезона: отпечатайте си щастлив Хелоуин

Хартия и ножици в готовност. Вижте тези лесни идеи за картички, маски, декорации и други печатни материали с есенна тематика, които можете да създадете у дома.
Орнаменти и декорации за Хелоуин, подредени върху дървен рафт и висящи на боядисан в бяло клон.

Хелоуин става все по-популярен и се превърна в ден на хитрости, лакомства и твърде много сладкиши. Но това не означава, че трябва да бързаме и да купуваме скъпи нови костюми или пластмасови декорации. Открийте съпричастните, забавни и природосъобразни възможности на хартиените проекти – ръчно изработени декорации, маски за Хелоуин, торби за сладки за многократна употреба и др.

Всичко, от което се нуждаете, е творческа искра, хартия и принтер на Canon. Серията PIXMA TS7450 е съвместима с разнообразни печатни носители, като например магнитна фотохартия, която може да бъде заредена в тавата за хартия, така че е идеална за разнообразни хартиени проекти. Canon SELPHY CP1500 отпечатва висококачествени изображения върху разнообразни хартии – от формат пощенска картичка до мини стикери, така че можете да създавате собствени декорации, за да отпразнувате сезона.

Изберете хартиените проекти, които пленяват въображението ви, изтеглете шаблона или дизайна, който хваща окото ви, отпечатайте на препоръчителната хартия и следвайте инструкциите за грандиозен призрачен сезон.

Декорации за отпечатване

Хартиени орнаменти за Хелоуин, висящи от боядисан в бяло клон.

Creative Park разполага с разнообразни шаблони за печатни материали за Хелоуин, като този забавен комплект орнаменти. Ще намерите също информация за времето за сглобяване и препоръчваните типове хартия.

Хартиен ухилен тиквен фенер.

Този ухилен тиквен фенер ще изглежда страхотно на перваза на прозореца и може да бъде променен, за да изглежда по-малко страшен, ако искате тиквен дизайн със сезонна тематика.

Хелоуин, подобно на много фестивали, бележи отминаването на сезоните – нощите стават по-дълги, а дните – по-хладни. Природата също е изпълнена с живот и дърветата греят в нюанси на червено и оранжево.

Можете да пренесете темите и цветовете на есента в дома си, като отпечатате малки, но висококачествени снимки на градините или парковете в близост до мястото, където живеете, с помощта на компактен безжичен принтер като Canon SELPHY CP1500 или SELPHY Square QX10. Прикрепете снимките към клонче, за да създадете красива висяща декорация, която да украси стената над камината ви, точно както интериорната дизайнерка Ясмин Робъртсън прави в ръководството си за украсяване на дома, вдъхновено от природата. Или опитайте да направите свои собствени дизайни на листа. Отпечатайте ги на цветна хартия – лилава, оранжева и черна за усещане в стил Хелоуин – и ги превърнете в гирлянд чрез перфоратор и връв.

Приложението Canon Creative Park предлага множество идеи за Хелоуин и безплатни шаблони. Защо да не украсите дома си с мини прилепи, котки и шашки за вещици? Или закачете банер за честит Хелоуин на прозореца? Всички те се отпечатват на хартия, така че можете да ги сгънете и запазите за следващата година или да ги изхвърлите.

Маски и костюми за Хелоуин

Набор изработени от хартия маски за Хелоуин, подредени на маса под знаме „Честит Хелоуин“.

Има купища шаблони за маски за Хелоуин в Creative Park, включително черни котки и ококорени сови, които могат да бъдат чудесна отправна точка за вашия дизайн на костюми. Има дори шапка и метла на вещица.

Децата ще харесат да вложат енергията и въображението си в изработката на свои собствени домашни костюми. Започнете с ръчно изработена маска за Хелоуин. Използвайте Canon Matte Photo Paper за резултати с ярки цветове и отпечатайте чрез вашия принтер Canon PIXMA. Опростеният и универсален Canon PIXMA G640 със своите шест мастила на багрилна основа предлага изключително качество. След като изрежете маската – включително очите – прикрепете ластици от двете страни чрез перфорация, лепило или тиксо.

След това измислете няколко есенни дизайна за тениски. Можете да изберете тикви или чаша горещо какао, за да отбележите сезона. Или, ако искате да покажете по-страшната си страна, черни котки или бели кости на скелет, които изглеждат страхотно, ако ги отпечатате на черен фон. Направете ги специални, като ги персонализирате чрез годината и имената на вашите деца, а защо не създадете и пълен комплект за цялото семейство.

Магнити за хладилник за многократна употреба

Ръка, която поставя магнити с черна котка върху предната част на печка.

Тези шаблони с черна котка са идеални за декориране на кухня преди парти, свързано със сезона. Проектите от хартия могат също да помогнат за сплотяването на семейството, давайки възможност на братята и сестрите да се обединят около общите си творчески постижения.

Можете дори да направите декорации, които да използвате година след година, независимо дали на хладилника, или на рамката на огледало – можете да закрепите вашите домашно направени магнити на всяка метална повърхност. Всичко, от което се нуждаете, е вашият принтер Canon PIXMA и магнитна фотохартия на Canon.

Не забравяйте да държите фотоапарата или смартфона си под ръка по време на празненствата, за да можете да заснемате специалните моменти, докато те се случват. След това можете да ги отпечатате през Wi-Fi на вашия принтер Canon PIXMA, като използвате приложението Canon PRINT, за да създадете разпечатки на албуми, декорации за стена или магнити, така че да можете да ги споделяте с приятели и семейството и да продължите да преживявате събитията години след това. Можете също лесно да създавате колажи, календари и плакати чрез вашия смартфон, като използвате приложението Canon Easy-PhotoPrint Editor. Развихрете креативността си и ще направите този Хелоуин незабравим.

Парти чанти, стикери и подаръци

Два ледени кексчета, украсени с флагчета за торта с тема Хелоуин.

Тези лесни тематични флагчета за торта биха били идеален проект, с който да започнете. Изрязването на шаблони е добра възможност за децата да усъвършенстват своите фини двигателни умения. Винаги трябва да сте наоколо, за да контролирате по-малките деца.

Лист хартия с есенни изображения, излизащ от компактен принтер на Canon.

Уникалните книгоразделители с есенна тематика са идеални за поставяне във вашите торбички с подаръци за Хелоуин и са лесни за създаване чрез приложението Canon SELPHY Photo Layout.

Къщата изглежда добре и наистина празнично и цялото семейство е маскирано. Готови сте за парти! Ще намерите много персонализирани покани, пликове и картички за Хелоуин в Creative Park. Можете да ги отпечатате на вашия принтер PIXMA върху двустранна матова хартия, която разполага с централна сгъвка и включва пликове за домашно приготвени картички. Ако предпочитате да използвате една от вашите собствени снимки, хартията с размер на пощенска картичка за Canon SELPHY CP1500 разполага с предварително отпечатани линии за печат и адрес.

Хартиените кофи за Хелоуин са идеални за сервиране на парти закуски, а торбичките за Хелоуин са страхотни подаръци за вкъщи за вашите гости. Освен със сладкиши и парче тиквен пай, можете да напълните торбите за подаръци с персонализирани сувенири. Защо не отпечатате листове с тематични стикери с Canon SELPHY CP1500, за да украсите моливи, огледала и телефони? Можете дори да създавате книгоразделители с любимите си снимки от деня, като използвате опцията Bookmark Layout (оформление на книгоразделители) в приложението SELPHY Photo Layout. Толкова е бързо и лесно да изберете, персонализирате и отпечатате направо от приложението към SELPHY CP1500.

Каквото и да правите тази есен, не забравяйте да добавите нотка сезонна магия с вашия принтер PIXMA или SELPHY и щипка креативност.

Автор на текста Рейчъл Сегал Хамилтън

Свързани продукти

 • PIXMA G640

  Принтери за дома

  PIXMA G640

  Първият многофункционален принтер от гамата PIXMA G с шест зареждаеми патрона с багрилни мастила PIXMA G640 съчетава ненадминат печат с фото качество с възможност за отпечатване в големи обеми на изключително ниска цена.
 • Принтери за дома

  SELPHY CP1500

  Създавайте за секунди разпечатки с наситен цвят и висока издръжливост с този лесен за използване компактен фотопринтер.
 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.
 • Мастиленоструйни принтери

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Внесете повече творчество и интерактивност във фотопечата чрез магнитната фотохартия MG-101 на Canon.
 • Мастиленоструйни принтери

  Matte Photo Paper MP-101

  Матирана фотохартия за висококачествени разпечатки на снимки, графики и текст с матирано покритие. Подходяща и за творчески приложения, като например поздравителни картички, рекламни дисплеи и оригами.

Свързани статии