How to print yourself a happy Halloween

ТВОРЧЕСТВО ЗА ХЕЛОУИН

Как да си разпечатате „честит Хелоуин“

Открийте изключително лесните възможности за декорации, костюми и много други – този Хелоуин. Всичко, от което се нуждаете, е творческа искра, хартия и принтер PIXMA. Просто изберете какво сте вдъхновени да създадете, изтеглете шаблона, отпечатайте върху препоръчаната хартия и следвайте инструкциите за вълнуващ Хелоуин!

Украсете дома си за Хелоуин

Decorate your home for Halloween
Забавни и страховити декорации за Хелоуин.

Придайте малко призрачно настроение с тези забавни и лесни творчески идеи: банер „Честит Хелоуин“, хартиен тиквен фенер и картички за Хелоуин.

Get Inspired Halloween
Добавете ваши изображения и персонализиран текст към готовите оформления от приложението Creative Park.

Децата ще се радват да си направят свои собствени торби за Хелоуин, които са идеални за лакомства. Разгледайте още много тематични възможности за печат за цялото семейство в уебсайта на Creative Park или в приложението*.

Направете костюм за Хелоуин (страшна маска за лице и тениска)

Get Inspired Halloween mask DYI
Наистина е толкова лесно.

Няма как да не се забавлявате, докато създавате тези ръчно изработени костюми. Първо, маските за лице. Когато имате малко хартия Canon MP-101 Matt Photo Paper или Plus Glossy II paper, изтеглете шаблона за маска тиква или Франкенщайн и вещица за смелите – и я разпечатайте. След като я изрежете – включително очите – прикрепете ластици от двете страни чрез перфорация, лепило или тиксо.

Get Inspired Halloween CNT

Готови ли сте да плашите с тениската си? Нужни са само пет забавни стъпки. Снабдете се с хартия за трансфер върху текстил за тъмен текстил, изображение за отпечатване, черна тениска, която е поне 50% памук, както и ютия, след това следвайте тези инструкции.

Направете декорации за нокти за Хелоуин

Creative Halloween nail stickers.
Творчески стикери за нокти за Хелоуин.

Осмелете се да се облечете различно този Хелоуин и се насладете на вълнението от комплиментите, като кажете „Сам го направих.“ Ако имате принтер от Серия PIXMA TS8350 и изображение или оформление, което харесвате, е лесно да го поставите на ноктите си.

Ще се нуждаете от нашите печатащи се стикери за нокти и приложението Nail Sticker Creator for Canon за Android или iOS. След това изберете страховито графично оформление – или създайте свое собствено – преди да го отпечатате и поставите стикерите върху ноктите си.

Get Inspired Halloween CNT

Дайте воля на творчеството си този Хелоуин.

* Съвместими принтери с приложението Creative Park.

Свързани статии
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

ТВОРЧЕСТВО С ПРИНТЕР

Това е сезонът за творчество – шест неща, които можете да направите сами тази Коледа, като използвате своя принтер

Проявете творчество и създавайте свои собствени коледни подаръци, декорации и игри този празничен сезон. Всички шаблони са безплатни за изтегляне и печат.

Printer fun for everyone

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Работата с принтера е забавна за всички

Шест начина, по които вашият принтер PIXMA може да освежи дома ви, семейните ви дейности и устройствата ви.

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники