ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Персонализирайте тази Коледа и отпечатайте свои собствени картички

Добавете свой собствен стил към празничната фотосесия и след това следвайте нашето просто ръководство стъпка по стъпка за създаване на собствени коледни картички.
Коледна картичка, отпечатана в домашни условия, заедно с ръчно изработени декорации и двустранна матова хартия на Canon, подредени върху плат с мотив за коледно дърво.

Изпращането на персонализирана коледна картичка е вежлив жест и е по-забавно от обикаляне на магазините. Изработването на собствена персонализирана картичка е лесно – всичко, от което се нуждаете, е снимка, която искате да споделите, принтер Canon PIXMA (например серия Canon PIXMA TS5350a) и пакет двустранна матова хартия Canon.

Ако започвате от съществуваща снимка, качете я в приложението Easy-PhotoPrint Editor, за да я добавите към шаблон и да я украсите с текст и графики. Ако снимате ново изображение, защо не включите приятелите и семейството в празничните пуловери? Или направете както направихме тук и организирайте коледна фотосесия на портрети на домашен любимец. Независимо от това, което сте избрали, тези седем прости стъпки улесняват създаването и отпечатването на вашата собствена персонализирана коледна картичка.

Коледна картичка, отпечатана в домашни условия, показана заедно с изработени декорации и украшение за коледна елха.

Вашият принтер Canon PIXMA е полезен не само за отпечатване на коледни картички по поръчка, можете също да го използвате за изработка на декорации и аксесоари за вашата празнична фотосесия.

1. Придайте стил на снимката си

Ако все пак решите да заснемете свое собствено изображение, защо не опитате да създадете празничен фон? Creative Park е пълен с шаблони за изтегляне за коледна украса – има всичко – от венци и банери до снежинки и орнаменти на Дядо Коледа. Също така ще намерите много празнични идеи за оформления в приложението Creative Park, което е достъпно както за iOS, така и за Android – просто изтеглете от App Store или Google Play. За да разпечатвате от приложението Creative Park, ще трябва да свържете съвместим мастиленоструен принтер Canon PIXMA – проверете списъка на поддържаните модели принтери*.

2. Изберете шаблона за картичката

Жена превърта през шаблоните за коледни картички в приложението Easy-PhotoPrint Editor на своя смартфон.

Ще намерите набор от коледни картички в приложението Easy-PhotoPrint Editor.

Приложението Easy-PhotoPrint Editor разполага със селекция от шаблони за коледни картички. Просто отворете приложението и изберете „Картички“ в началния екран, за да видите наличните варианти за оформление. Ако искате да стесните селекцията до онези шаблони, създадени специално за предварително сгънатата двустранна матова хартия, докоснете бутона „Филтър“ в горния ляв ъгъл на екрана, след което изберете „Сгъване наполовина“ под опцията „Формат на картичката“. Превъртете надолу до картичките с надпис „Коледа“ или „Сезонни поздрави“. Когато намерите тази, която харесвате, докоснете за изтегляне и изберете 7" x 10" за „Формат хартия“.

3. Импортирайте вашето изображение

Приложението Easy-PhotoPrint Editor ви позволява да изберете вашето изображение от различни места за съхранение, включително албума от камерата на телефона ви, image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram, OneDrive или Google Photos, така че е лесно да намерите любимите си снимки. Ако за първи път използвате приложението за свързване с онлайн система за съхранение, ще трябва да въведете данните си за вход. Прегледайте вашите изображения и изберете едно или повече, които искате да използвате, след което докоснете „Напред“, за да ги изтеглите в избраното оформление на картичката.

4. Редактирайте картичката си

Човек, който използва смартфон, за да редактира оформлението на коледната си картичка в приложението Easy-PhotoPrint Editor.

Можете да персонализирате картичката си в приложението Easy-PhotoPrint Editor – лесно е да добавите забавни картинки, допълнителни изображения или лично послание.

В долната част на екрана ще видите колекция от лесни за използване инструменти за добавяне на допълнителни изображения или превключване към друг шаблон. Можете също така да добавите картинки, като например балончета за реплики и звездички или, в съответствие с празничната тема, снежинки или клонче от холи. Има и възможност за добавяне на допълнителен текст, за да можете да включите лично послание за приятелите и семейството си.

5. Заредете принтера си

Жена в коледен пуловер, слагаща хартия в принтер Canon PIXMA.

Когато сте готови да отпечатате своя проект, заредете принтера си с двустранна матова хартия.

След като сте доволни от оформлението на картичката си, е време да заредите принтера си с двустранна матова хартия. Ще забележите, че листовете са предварително прегънати, така че картичките ви да са прецизно сгънати. Комплектът с хартия включва и пликове за вашите готови проекти.

6. Отпечатайте картичката си

Домашно изработена коледна картичка, излизаща от принтер от серия PIXMA TS5350 на Canon.

Принтерът от серията Canon PIXMA TS5350a е идеалният инструмент за творчески проекти – и можете да печатате направо от вашия смартфон.

Жена, сгъваща домашно изработена коледна картичка.

Двустранната матова хартия на Canon придава на вашата картичка професионален завършек и е с предварително направена сгъвка за допълнителна прецизност.

Когато сте готови да отпечатате вашата декорация, докоснете „Напред“ в горния десен ъгъл на екрана. Ако за първи път използвате приложението Easy-PhotoPrint Editor с вашия принтер от серия Canon PIXMA TS5350a, следвайте инструкциите на екрана, за да свържете приложението с принтера. Когато приложението намери и се свърже с вашия принтер, изберете „Печат“.

7. Сгънете и изпратете

Жена, поставяща отпечатана в домашни условия картичка в бял плик.

Двустранната матова хартия включва пликове, така че ръчно изработената ви картичка е готова за изпращане.

Сгънете картичката си внимателно по гънката, след това напишете посланието си вътре, запечатайте картичката в предоставения плик и я пуснете в пощенската кутия. Сега е време да се отпуснете и да помислите за следващия си празничен творчески проект.

Написано от Angela Nicholson

* Ако вашият принтер не се поддържа, проверете уебсайта на Creative Park.

Свързани продукти

 • Принтери за дома

  Серия PIXMA TS5350a

  Покажете своето творчество чрез гъвкавата работа с печатни носители, страхотните творчески приложения и лесното свързване към смартфони на серията PIXMA TS5350a
 • Мастиленоструйни принтери

  Matte Photo Paper MP-101D

  Превърнете идеите си в реалност с тази универсална хартия. Идеална за любители и творци, тя е перфектният избор за вашите поздравителни картички, допълнения към лексикон или творчески проекти от Creative Park.
 • Мастиленоструйни принтери

  Matte Photo Paper MP-101

  Матирана фотохартия за висококачествени разпечатки на снимки, графики и текст с матирано покритие. Подходяща и за творчески приложения, като например поздравителни картички, рекламни дисплеи и оригами.

Свързани статии

 • ПОРТРЕТИ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

  Забавни и празнични портрети на домашни любимци

  Прости съвети, трикове и техники за впечатляващи снимки на домашни любимци тази Коледа.

 • ПЕЧАТ И ТВОРЧЕСТВО

  Най-добри съвети за смислени подаръци от хартия

  Открийте как можете да изработвате съдържателни подаръци с помощта на Canon Creative Park и принтер PIXMA.

 • ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Зимно предизвикателство за творчество с хартия

  От върхове за коледна елха до снежинки и декорации, създайте празничен декор от хартия с принтер PIXMA и Creative Park.

 • ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Декорация за маса, изработена от хартия

  Направете красив декор за маса за всякакви поводи с Creative Park.