СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Дълготрайни спомени: създаване на мини разпечатки, достойни за вашия сватбен албум

Открийте защо Canon Zoemini S2 и принтерът Canon Zoemini са перфектните аксесоари за сватбения ден – както за вас, така и за вашите гости.
Ръцете на жена, които залепват сватбени мини разпечатки в скрапбук албум, с бял Canon Zoemini S2 до нея.

Малките моменти на радост на сватбата създават най-запомнящите се фотографии. Смехът, сълзите и тостовете, както и как различните поколения празнуват заедно – често с най-малките гости, които тичат наоколо с лица, покрити с торта. Понякога тези малки моменти от големия ден могат да бъдат пропуснати от професионалните фотографи, които са заети да създават перфектни снимки. Но какво ще стане, ако гостите на вашата сватба могат да уловят незабелязаните моменти?

С джобния фотопринтер и фотоапарат 2 в 1 Canon Zoemini S2 създаването на моментални сватбени снимки и селфита е изключително лесно. Тук споделяме някои творчески идеи за това как вие и вашите гости можете да го използвате, а също и принтера Canon Zoemini за моментални снимки, за да улавяте и споделяте тези ценни моменти.

Идеален за опознаване

Мъж и жена, които си правят селфи с розов Canon Zoemini S2. Фотоапаратът е на фокус, но двойката е разфокусирана.

С вградено огледало и ринг-лампа Canon Zoemini S2 е идеален за селфита – особено сватбени, когато гостите обикновено изглеждат елегантни и са в настроение за малко забавление.

Независимо дали става дума за тропически плаж, живописен дом, или зала над местния бар или ресторант, сватбите обикновено включват срещи с нови хора. Въпреки че може да планирате няколко игри след церемонията, за да насърчите гостите си да се запознаят, правенето на снимки заедно може да бъде естествен – и евтин – начин за гостите да разчупят леда.

Фотоапарат за моментални снимки на специална маса за посрещане с кула от чаши с шампанско, няколко забавни декорации или сватбена книга за гостите могат да създадат чудесни възможности за снимки и разговори.

Идеални места за поставяне на мини принтер

Черен Canon Zoemini S върху книга за гости на сватба.

Canon Zoemini S2 е идеалният сватбен аксесоар. Гостите могат да създават свои импровизирани фотосесии и да видят резултатите незабавно на разкошни мини разпечатки и за да ги направят още по-специални, гостите могат дори да подпишат разпечатките си или да оставят кратко послание в полето отстрани.

Два принтера Canon Zoemini, поставени на плот, с чиния с торта и няколко напитки.

С тегло от само 160 g принтерът Canon Zoemini е елегантен и лек, което го прави ненатрапчиво допълнение към масите за сватбени торти, местата за сватбени игри и още. Също така е изключително лесен за използване.

Поставянето на фотопринтер и фотоапарат Canon Zoemini S2 до вашата торта или книга за гости може да насърчи гостите ви да заснемат и да отпечатват снимки. Или ако някой гост вече има перфектната снимка, запазена в смартфона си от по-рано през деня, принтерът Canon Zoemini се свързва чрез Bluetooth и разпечатва с помощта на приложението Canon Mini Print. След това гостите могат да залепят избраното от тях изображение до написано от тях послание за спомен, като добавят допълнителен елемент към книгата ви за гости.

При използване на предварително изрязани кръгли стикери Canon ZINK 1.3" с Canon Zoemini е възможно да отпечатате моментални стикери от телефона си с помощта на приложението Canon Mini Print. Приятелите и семейството ви могат просто да снимат, разпечатват, отлепват гърба и да залепват сватбените си снимки в книга за гости или албум.

Направете си фотокабина

Жена, която си заснема селфи с Canon Zoemini S2.

Ако искате да направите импровизирана фотокабина без разходи, можете да използвате функцията Live View на приложението Canon Mini Print в комбинация с Canon Zoemini S2, за да зададете закъснение на самоснимачката, което ви дава време да композирате перфектната снимка.

Две млади жени гледат колекция от цветни мини разпечатки на техни снимки, върху които са добавени текст и рисунки.

Функциите на приложението Canon Mini Print включват рисунки, текст, рамки и дори AR ефекти.

Фотокабините са забавен и неформален начин да насърчите възрастните ви сватбени гости да се освободят, да се забавляват и да покажат забавната част от характера си. Те са страхотни и за децата, особено когато има кът за преобличане, пълен със забавни надуваеми пособия, хартиени изрезки, страхотни перуки, гигантски слънчеви очила и забавни шапки.

Възможностите за създаване на фотокабини са безкрайни – от заснемане на снимки на фона на цветя до създаване на гигантска фоторамка с изрязан отвор, зад която гостите да позират. Canon Zoemini S2 в комбинация с приложението Canon Mini Print позволява групови снимки с удобна самоснимачка и отдалечено задействане на спусъка, което позволява на гостите ви да създават и печатат сантиментални спомени, които ще ви накарат да се смеете години наред.

Съберете разпечатките след сватбения ден и създайте колаж, който улавя духа на вашето тържество. Със сигурност ще бъде прекрасен за показване в дома ви и забавен контраст с по-традиционните сватбени снимки.

Не изпускайте нито един момент

Селекция от принтери Canon Zoemini S2 в синьо-зелено, бяло и розово злато.

Canon Zoemini S2 предлага около 25 снимки с едно зареждане и разполага със слот за Micro SD карта, така че е лесно да съхранявате снимки, които да отпечатате по-късно, без да пропускате важните моменти.

В сватбения прием се случва голяма част от магията на сватбата, тъй като празненствата продължават до ранните часове, гостите стават по-спокойни и хората, от които най-малко бихте очаквали, показват танцови умения, които са запазили единствено за събития като тези. Често официалният фотограф и видеограф са си тръгнали вече, така че от вашите приятели и семейство зависи заснемането на тези спонтанни моменти с фотоапарат.

Защо да не създадете вашата селфи станция в близост до дансинга, където те могат незабавно да заснемат, отпечатват и споделят любимите си изображения? Фотопринтерът Canon Zoemini S2 е идеален за това и се предлага в синьо-зелено, бяло и розово злато, за да подхожда на вашия стил.

Ако все още имат достатъчно енергия, след като танцуват през нощта, гостите могат дори да персонализират своите разпечатки с ефекти и рамки чрез приложението Canon Mini Print. Нещо повече, ако свършите хартията, фотоапаратът ще запази изображенията в Micro SD картата, за да ги разпечатате по-късно.

Идеален за всеки повод

Разпечатки на Canon Zoemini, окачени на низ от лампички пред прозорец.

Фотохартията Canon ZINK TM е устойчива на петна и вода, което я прави идеалният избор за използване с принтера Canon Zoemini.

Canon Zoemini S със селекция от разпечатки и значка до фотоалбум с „Team Bride“ (Отбор булка), написано отпред.

От сватби и рождени дни до спонтанни дни с приятелите ви – Canon Zoemini S2 и Canon Zoemini са подходящи за всеки повод.

Съществуват неограничени възможности за вашите спонтанни сватбени снимки и чрез създаване на свой собствен сватбен хаштаг, можете да разглеждате всички снимки на вашите гости от вашия специален ден след това и да отпечатате тези, които харесвате. Ако се чувствате креативни, изберете любимите си снимки от смартфона и използвайте фотохартия Canon ZINKTM с формат 2x3 инча с принтера Canon Zoemini, за да разпечатвате снимки и дори да ги превръщате в благодарствени бележки. Напълно устойчиви на петна, вода и разкъсване, можете да залепите любимите си разпечатки върху огледала, калъфи за телефони или лаптопи или дори в хартиен албум и журнал.

Canon Zoemini и Canon Zoemini S2 не са само за сватби, но са идеални за всякакви важни събития, като рождени дни, завършвания, религиозни церемонии и по всяко време, когато заснемането и разпечатването на момент предлагат спомен, който можете да закачите или да споделите с другите – можете дори да отпечатате няколко копия от една и съща снимка, за да споделите групово селфи с всички в него.

Бъдете креативни с приложението Canon Mini Print

Жена, която използва приложението Canon Mini Print на смартфона си. На плота на масата пред нея са Canon Zoemini S2 и скрапбук албум, покрит със сватбени мини разпечатки.

Гостите на сватбата могат да редактират снимките си чрез своя смартфон, използвайки филтрите на приложението Canon Mini Print.

Два кръгли фотостикера със селфита.

Можете дори да създавате забавни кръгли фотостикери, за да ги споделяте с приятели с помощта на предварително изрязаните кръгли хартиени стикери Canon ZINK.

Креативните гости на сватбата може да искат да се постараят още повече, когато става въпрос за създаване на моментални снимки за разпечатване, а приложението Canon Mini Print предлага множество полезни функции, като например включването на забавни шрифтове, готини рамки и дори ефекти с добавена реалност (AR).

Има и функция за интелигентен колаж, чрез която можете да изберете три, четири или девет от любимите си снимки и след това приложението ще предложи няколко творчески начина за съчетаването им. С пълната съвместимост с Canon Zoemini и Canon Zoemini S2 чрез Bluetooth гостите могат след това да заснемат, редактират и отпечатват 2x3-инчови снимки, за да имате снимки на всички, които са направили деня ви специален.


Автор на текста Лорна Докърил

Свързани продукти

 • Принтери за дома

  Canon Zoemini 2

  Получавайте мигновени разпечатки от вашия смартфон навсякъде и по всяко време с помощта на захранвания с батерия джобен принтер Zoemini 2.
 • Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

  Canon Zoemini S2

  Издигнете селфитата си на по-високо ниво с джобен фотоапарат-принтер, снабден с огледало, ринг лампа, отдалечено задействане на спусъка и изглед в реално време.
 • Принтери за дома

  Zoemini

  Снимайте, персонализирайте и отпечатвайте – където и да отидете – с този мобилен аксесоар с перфектен джобен размер.

Свързани статии