Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Гланцирана фотохартия за всекидневен печат на снимки и повторни разпечатки с качество на фотолаборатория. Фотохартията "За всекидневна употреба" е икономичен начин за печат на ваканционни снимки с гланцирано покритие у дома.

Ползи

  • Гланцирано покритие
  • Идеална за ежедневен печат на снимки
  • Изключително подходяща за мастилата ChromaLife100+ на Canon

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Everyday Use Glossy GP-501

Снимки от ваканция


Когато желаете да отпечатате вашите ваканционни спомени, ви трябва качество, което съперничи на това от фотолаборатория. Ето защо гланцираната фотохартия "За всекидневна употреба" е подходящият избор.

Мигновено сухи разпечатки


Оригиналните фотохартии на Canon са с микропоресто покритие, което бързо абсорбира мастилото дълбоко под повърхността, като по този начин предотвратява натрупването на излишно мастило по повърхността на хартията. Резултатът: мигновено сухи разпечатки.

Перфектен гланц


Гланцираните хартии на Canon заключват мастилото по-дълбоко под гланцираната повърхност на листа в сравнение с останалите хартии. По този начин гланцираната повърхност винаги остава гланцирана.

За снимки, красиви за цял живот


Гланцираната фотохартия “За всекидневна употреба” е изключително подходяща за мастила ChromaLife100+ на Canon. Комбинацията от печатаща глава FINE, мастила и оригинална фотохартия на Canon предпазва снимките от влиянието на въздуха и светлината, за да защити ценните спомени за бъдещите поколения.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Everyday Use Glossy GP-501, неговите функции и какво може да прави.

200-gsm

Грамаж в грамове на квадратен метър

0.21-mm

Дебелина в милиметри

Фото софтуер

Вдъхнете живот на спомените чрез софтуер, който вдъхновява креативни начини за отпечатване.

Научете повече