Фотохартия за PIXMA

Намерете най-подходящата за вашите нужди фотохартия от Canon, без значение дали създавате студийни разпечатки с професионално качество за изложби или забавлявате децата си с творчески дейности. Разполагаме с висококачествени гланцирани, полугланцирани, матови и лъскави фотохартии във формати A2, A3+, A3, A4 и във формат "Пощенска картичка".

Изложбено качество

Снимки у дома

Творчески проекти

Създадени специално за професионалисти и ентусиасти, тези първокласни хартии винаги осигуряват резултати с изложбено качество. С гланцирано или матирано покритие, можете да откриете най-подходящата хартия за вашите творчески нужди.

Възползвайте се от пълния потенциал на своя принтер PIXMA и се насладете на бърз фотопечат в домашни условия с качество на фотолаборатория. Избирайте между гланцирана, полугланцирана или матирана хартия за отпечатване на вашите ваканционни или семейни снимки с наситени цветове.

От фотостикери, хартия за трансфер върху текстил и хартия за бизнес презентации до матирана хартия, идеална за поздравителни картички, календари и удивителни 3D хартиени макети – хартията за творчески цели от Canon ви предоставя нови възможности за изразяване на вашата креативност.

Постигнете максимума от своите снимки

Използвайте пълния потенциал на своя принтер PIXMA с помощта на My Image Garden. Този лесен за използване софтуер улеснява фотопечата и вдъхновява творческите ви идеи. Може да създадете и отпечатате собствени фотоколажи, картички и календари или да оставите софтуера да комбинира автоматично снимките ви в интересни оформления, готови за отпечатване.

Със съвместими принтери My Image Garden ви дава достъп до ексклузивно онлайн съдържание от CREATIVE PARK PREMIUM за още повече вдъхновение.

Търсене на консумативи

Открийте подходящия патрон с мастило и хартия за вашия принтер PIXMA чрез процедурата за търсене на консумативи. Създавайте висококачествени и дълготрайни снимки или професионално изглеждащи документи с оригинални консумативи от Canon.