Фотохартия за PIXMA

Намерете най-подходящата за вашите нужди фотохартия от Canon, без значение дали създавате студийни разпечатки с професионално качество за изложби или забавлявате децата си с творчески дейности. Разполагаме с висококачествени гланцирани, полугланцирани, матови и лъскави фотохартии във формати A2, A3+, A3, A4 и във формат "Пощенска картичка".

Изложбено качество

Създадени специално за професионалисти и ентусиасти, тези първокласни хартии винаги осигуряват резултати с изложбено качество. С гланцирано или матирано покритие, можете да откриете най-подходящата хартия за вашите творчески нужди.

Снимки у дома

Възползвайте се от пълния потенциал на своя принтер PIXMA и се насладете на бърз фотопечат в домашни условия с качество на фотолаборатория. Избирайте между гланцирана, полугланцирана или матирана хартия за отпечатване на вашите ваканционни или семейни снимки с наситени цветове.

Творчески проекти

От фотостикери, хартия за трансфер върху текстил и хартия за бизнес презентации до матирана хартия, идеална за поздравителни картички, календари и удивителни 3D хартиени макети – хартията за творчески цели от Canon ви предоставя нови възможности за изразяване на вашата креативност.