Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Осигурете ярки цветове и изумителни монохромни разпечатки на снимки с Photo Paper Pro Luster – професионална фотохартия с гланцирана повърхност, осигуряваща печат с качество на фотолаборатория, което можете да постигнете у дома.

Ползи

  • Гладка гланцирана повърхност
  • Изключително пресъздаване на цветовете
  • Черно-бели разпечатки с гладка тоналност
  • Отлична устойчивост на избледняване
  • Изключително подходяща за принтери PIXMA Pro

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Pro Luster LU-101

Професионалисти


Тази сатенено гладка фотохартия за мастиленоструйни принтери напомня за традиционните, покрити с полиетилен хартии, използвани във фотографските ателиета. Създадена е за професионални фотографи, търсещи начин да представят най-доброто от своята работа, без да се налага да изпращат изображенията във фотолаборатория.

Изключителни разпечатки


Фотохартията Photo Paper Pro Luster е създадена да осигурява разпечатки с неизменно високо качество и да гарантира ярки цветове и резки детайли, както и изключителни изображения с наситено черно и гладка тоналност.

Снимки, трайни за цял живот


Оптимизирана за употреба с фотопринтерите Canon PIXMA Pro, фотохартията Photo Paper Pro Luster предлага невероятно качество и изключителна дълготрайност на изображенията. Когато се използва с оригинални мастила Canon LUCIA или ChromaLife100+, тя защитава снимките от влошаване на качеството, причинено от газове и светлина, като запазва безценните ви спомени, така че можете да показвате или продавате снимките си с увереност.

Качество


Краткото време за изсъхване, водоустойчивостта и по-лъскавата повърхност в сравнение с тази на полугланцираната хартия се дължат на покритието й от фини частици. Неизменността на цветовете на изображението, независимо от светлинните условия, при които се показва снимката, прави фотохартията идеално решение за студийна работа и изложби.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Pro Luster LU-101, неговите функции и какво може да прави.

260-gsm

Грамаж в грамове на квадратен метър

0.26-mm

Дебелина в милиметри

Фото софтуер

Вдъхнете живот на спомените чрез софтуер, който вдъхновява креативни начини за отпечатване.

Научете повече