Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Гладка текстура с топъл тон на бялото за разпечатки без отблясъци. Идеална за монохромни и цветни снимки, както и за репродукции на произведения на изкуството, където топлите цветове и тоновете на сивото са красиво пресъздадени.

Ползи

  • Превъзходна за пресъздаване на топлите цветове
  • Идеални тонални градации при монохромен печат
  • Гладка матова повърхност без отблясъци
  • Изключително подходяща за принтери PIXMA Pro

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Pro Premium Matte PM-101

Първокласен външен вид и текстура


Разработена с мисъл за професионално творчество, хартията Pro Premium Matte има гладка текстура с топъл тон на бялото за специални разпечатки без отблясъци. Тази тежка хартия има изключителна издръжливост и идеално гладка повърхност.

Професионални разпечатки


Създадена за постигане на оптимални резултати с професионалната гама фотопринтери PIXMA на Canon, хартията Pro Premium Matte създава впечатляващи разпечатки всеки път както с пигментните мастила LUCIA, така и с багрилните мастила ChromaLife100+.

Превъзходно пресъздаване на цветовете


Тази многофункционална хартия е идеална за отпечатване на черно-бели и цветни фотографии, както и за репродукции на произведения на изкуството, където топлите цветове и тоновете на сивото са превъзходно пресъздадени. Отпечатаните върху тази превъзходно гладка хартия изображения получават по-елегантен завършек в сравнение със стандартните гланцирани снимки.

Снимки, трайни за цял живот


Photo Paper Pro Premium Matte предлага изключително качество на изображението и трайност. Когато се използва с оригинални мастила Canon, тя защитава снимките от влошаване на качеството, причинено от газове и светлина, така че можете да показвате или продавате снимките си с увереност.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Pro Premium Matte PM-101, неговите функции и какво може да прави.

210-gsm

Грамаж в грамове на квадратен метър

0.31-mm

Дебелина в милиметри

Фото софтуер

Вдъхнете живот на спомените чрез софтуер, който вдъхновява креативни начини за отпечатване.

Научете повече