Canon Plus Glossy II PP-201

Plus Glossy II PP-201

Photo Paper Plus Glossy II на Canon е идеалната фотохартия за изключително качествени резултати с гланцирана повърхност. Тя осигурява перфектен изглед за цифрови изображения и размножаване на снимки.

Ползи

  • Силно гланцирана повърхност
  • Печат на снимки с изключително качество
  • Истинско фотографско качество с дълбоко черно и наситени цветове
  • Изключително подходяща за мастила Lucia и ChromaLife100+ на Canon

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Plus Glossy II PP-201

Запалени любители


За запалените любители на DSLR фотографията, които създават собствени произведения на изкуството, гамата хартии Photo Paper Plus е идеалният партньор за печат. Със силно гланцираното покритие на Photo Paper Plus Glossy II всяка снимка изглежда страхотно.

Мигновено сухи разпечатки


Оригиналните фотохартии на Canon са с микропоресто покритие, което бързо абсорбира мастилото дълбоко под повърхността, като по този начин предотвратява натрупването на излишно мастило по повърхността на хартията. Резултатът: мигновено сухи разпечатки.

Перфектен гланц


Гланцираните хартии на Canon заключват мастилото по-дълбоко под гланцираната повърхност на листа в сравнение с останалите хартии. По този начин гланцираната повърхност винаги остава гланцирана.

За снимки, красиви за цял живот


Фотохартията Photo paper Plus Glossy II е изключително подходяща за мастилата Lucia и ChromaLife100+ на Canon. Комбинацията от печатаща глава FINE, мастила и оригинална фотохартия на Canon предпазва снимките от влиянието на въздуха и светлината, за да защити ценните спомени за бъдещите поколения.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Plus Glossy II PP-201, неговите функции и какво може да прави.

265 gsm

Грамаж в грамове на квадратен метър

0.27-mm

Дебелина в милиметри

Фото софтуер

Вдъхнете живот на спомените чрез софтуер, който вдъхновява креативни начини за отпечатване.

Научете повече