Canon Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Професионална фотохартия със студийно качество, която предлага изключителен печат и устойчивост на избледняване. С богати възможности за пресъздаване на цветовете, тази гланцирана дебела хартия ще разшири творческия потенциал на фотографите.

Ползи

  • Невероятно силно гланцирано покритие
  • Отлична устойчивост на избледняване
  • Повърхност с висока яркост
  • Изключително пресъздаване на цветовете
  • Изключително подходяща за мастила Lucia и ChromaLife100+ на Canon

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Pro Platinum PT-101

Професионалисти


Професионалните фотографи се нуждаят от хартия с изключителна гланцирана повърхност, за да могат да представят своята работа възможно най-добре, и Canon предлага хартия, която подхожда идеално на всяка галерия – Photo Paper Pro Platinum. С висока оптична плътност, благодарение на своята шестслойна структура, тази хартия постига оптимални студийни резултати.

Мигновено сухи разпечатки


Оригиналните фотохартии на Canon са с микропоресто покритие, което бързо абсорбира мастилото дълбоко под повърхността, като по този начин предотвратява натрупването на излишно мастило по повърхността на хартията. Резултатът: мигновено сухи разпечатки.

Перфектен гланц


Гланцираните хартии на Canon заключват мастилото по-дълбоко под гланцираната повърхност на листа в сравнение с останалите хартии. По този начин гланцираната повърхност винаги остава гланцирана.

За снимки, красиви за цял живот


Фотохартията Pro Platinum е изключително подходяща за мастилата Lucia и ChromaLife100+ на Canon. Комбинацията от печатаща глава FINE, мастила и оригинална фотохартия на Canon предпазва снимките от влиянието на въздуха и светлината, за да защити ценните спомени за бъдещите поколения.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Pro Platinum PT-101, неговите функции и какво може да прави.

300-gsm

Грамаж в грамове на квадратен метър

0.30-mm

Дебелина в милиметри

Фото софтуер

Вдъхнете живот на спомените чрез софтуер, който вдъхновява креативни начини за отпечатване.

Научете повече