Обективи за EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Проектиран за използване със системата EOS R на Canon, този адаптер позволява да се използват EF и EF-S обективи с фотоапарат EOS R.

 • Използвайте съществуващите гнезда за EF и EF-S обективи на фотоапарати Canon EOS R

  Адаптерът на Canon EF-EOS R позволява използването на EF и EF-S обективи на фотоапарати Canon EOS R, като се поддържат същите нива на производителност и функционалност, наблюдавани при EOS DSLR.

 • Лек и лесен за използване

  С тегло около 110 g този практичен адаптер се побира безпроблемно в чантата за оборудване, което означава, че е на разположение винаги когато имате нужда от него. Просто подравнете маркировките за гнездото на обектива и на адаптера, завъртете обектива по посока на часовниковата стрелка, докато не чуете щракване, и го свържете към фотоапарата, както обикновено.

 • Създаден за професионална употреба

  Адаптерът Canon EF-EOS R има покритие срещу прах и влага и има метално гнездо за обектив отзад и отпред. Външното покритие на адаптера съответства както на фотоапарата, така и на обектива.

Може да се заинтересувате също и от

 • EOS R адаптери

  Гама адаптери EF-EOS R, които позволяват използването на EF и EF-S обективи с фотоапарати Canon EOS R и добавят нова функционалност към съществуващата оптика.

 • Селектор за обективи

  Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

 • Пръстен за управление за адаптер EF-EOS R

  Пръстен за управление за адаптер EF-EOS R разполага с пръстен за управление на обектива, който може да се използва за регулиране на диафрагмата, скорост на затвора, ISO или компенсация на експонацията, докато вашият фотоапарат EOS R е все още пред окото ви.

 • Плъзгащ се филтър за адаптер EF-EOS R

  Адаптерът с плъзгащ се филтър EF-EOS R предлага възможност за използване на плъзгащи се филтри за промяна на експонацията и създаване на ефекти.

 • EOS R система

  R системата е предназначена за непокорния създател. Това е безпроблемна система, която работи интуитивно с вас, за да постигнете уникалната си идея.