Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

С най-широката бленда от всички обективи в серията, супер бързият EF 50mm f/1.2L USM е съвършеният обектив за условия на ниска осветеност, идеален за управление на дълбочината на рязкост на полето и снимки на закрито без светкавица.

Ползи

  • Конструкция и оптика от L серията
  • Голяма бленда f/1,2
  • Бърз, тих автофокус с пръстенов ултразвуков мотор
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла бленда за отлично фоново размазване
  • Предоставя информация за разстоянието към системата за светкавици E-TTL II
  • Мека чанта и сенник за обектив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 50mm f/1.2L USM

Качество на серията L


EF 50mm f/1.2L USM включва най-високите стандарти на Canon за прецизна оптика. L серията на Canon е водеща серия за професионални обективи, която обединява забележително качество на изображенията с изключителни работни характеристики с прахо- и влагоустойчива конструкция.

Голяма бленда f/1,2


Голямата максимална бленда от f/1,2 осигурява забележителна скорост на снимане при ниска осветеност, без да се налага използването на светкавица. Голямата бленда осигурява прецизно управление на дълбочината на рязкост на полето.

Отлично фоново размазване


Кръглата бленда на корпуса спомага за създаването на приятно, равномерно фоново размазване при изолирането на обекта при широко отворена бленда и за заснемане на привлекателни портрети.

Бърз, тих автофокус


Пръстеновият USM (ултразвуков мотор) използва вибрации с ултразвукова честота за задвижването на изключително бърз автофокус с почти безшумна работа. Бърз процесор и подобрен алгоритъм на автофокусиране допринасят още повече за бързината на автофокусиране. Стабилен въртящ момент спира фокусиращата група лещи, за да не се подмине фокуса. Възможно е ръчно електронно нагласяне на фокуса през цялото време, без да е необходимо излизане от режима на автофокусиране.

Покрития Super Spectra


Покрития за обективи Super Spectra и формата на елементите на обектива подтискат ореолите и отблясъците, които по-често се появяват при цифровите фотоапарати поради отраженията от сензора на изображения. Покритията помагат също да се постигне баланс на реалните цветове и да се увеличи контраста за живи изображения, пресъздадени с голяма точност.

Подава информация за разстоянието на E-TTL II


Обективът подава информация обратно на системата за светкавици E-TTL II, за да се осигури оптимално мерене при светкавица.

Аксесоари


Обективът EF 50mm f/1.2L USM се доставя с цилиндричен сенник за обектив и мека чанта.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 50mm f/1.2L USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products