get-inspired-spring-hero-tinted-max-sjsjak-7hkh-3jj3j

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Пренесете радостта от пролетта в дома си с Creative Park

Работата с хартия е не само терапевтична, но и вдъхновява игрите, свързани с въображението, и е чудесен начин да ангажирате, забавлявате и обучавате млади (и възрастни) умове. Толкова е забавно, колкото е творческо, а с онлайн услугите на Creative Park на Canon можете да изтеглите голямо разнообразие от вълнуващи идеи за работа с хартия безплатно, за да твори и да се наслаждава цялото семейство. Единственото, от което се нуждаете, е принтер на Canon, малко хартия и основни инструменти за работа с хартия, които сме изброили по-долу. 


Какво чакате? Нека да започнем с тези вдъхновени от пролетта идеи.

Ще ви трябват: 

  • Принтер – вижте кой принтер е идеалният за вас
  • Хартия
  • Ножици/макетно ножче
  • Лепило за хартия и дърво
  • Линийка или триъгълник
  • Молив
  • Предмет със заострен връх
  • Клечка за зъби
  • Пинсети

1. Освежете дома си с цветя

Create delicate hand-crafted flowers for a fun, interactive way to get the whole family involved in brightening up your home.
Създайте нежни, ръчно изработени цветя за забавен, интерактивен начин да включите цялото семейство в освежаването на дома.

Цветята могат да трансформират и най-мрачните дни. Току-що откъснат цвят ще донесе настроение в дома ви за няколко дни, но един току-що отпечатан ще трае много повече! Лесен и цветен проект за работа с хартия с един гербер може да бъде намерен в раздела „Растения“ на Creative Park заедно с много други видове цветя, като например коледна звезда, рози и дори кактуси и дървета бонсай.

Съвет за изработка: използвайте матирана фотохартия на Canon, за да придадете на тези венчелистчета реалистична текстура.

2. Начални стъпки със зоологическа градина

A papercraft bunny rabbit.
С разнообразие от животни, от които да избирате – всичко – от домашни любимци до диви животни – можете да се развихрите и да създадете нещо, което ще се запомни.

С повече от 180 проекта за работа с хартия с животни, от които да избирате, може да е трудно да решите от къде да започнете, но кое животно по-добре представя пристигането на пролетта от сладкото и любопитно зайче? Взето от „Серията за начинаещи“ на колекцията, това е топ избор за малките, които са начинаещи в работата с хартия, тъй като им помага да научат основното за сгъването и рязането на хартия.

Съвет за изработка: поставете ушите под желания ъгъл – посочете напред за сладък вид или наклонете назад за бдително изражение.

3. Поиграйте си с пролетния бриз

A colourful papercraft merry-go-round.
Ако търсите нещо по-предизвикателно, опитайте да направите нещо с движещи се части, като въртележка, виенско колело или дори влакче в увеселителен парк.

Пренесете у дома цялото забавление на панаира с подвижна играчка въртележка, дом на шест ярко оцветени животни, включително слон, панда и лъв. Отворете прозорците и вратите, пуснете топлия пролетен въздух да освежи дома ви и гледайте как тази ръчно изработена играчка оживява. Като дузина други задвижвани със силата на вятъра образователни проекти за работа с хартия в раздела „Игра“ на Creative Park този продукт ще ви помогне да отбележите смяната на сезоните.

Съвет за изработка: уверете се, че вашата цветна въртележка се откроява от всеки ъгъл, като използвате двустранна матова хартия на Canon.

4. Пренесете природата у дома

A wall decorated with blue butterflies.
Декорации за стена, като например тези летящи пеперуди, могат да освежат дома ви и са по-лесни за изработване отколкото си мислите.

Докато природата навън се възражда, пренесете част от нейните ярки цветове у дома с 3D стикери за стена. Радостта от това да гледате как пеперуди прелитат около пролетни цветя може да бъде пресъздадена на стената ви с тези разпечатки на пеперуди, които ще танцуват с полъха на вятъра или всеки път, когато преминавате.

Съвет за изработка: започнете с няколко по-малки пеперуди близо до пода и подреждайте повече и по-големи пеперуди, докато се движите нагоре по стената, за да създадете илюзията за излитащ калейдоскоп (официалното име на група пеперуди).

5. Сложете любимите си снимки в рамка

A pale pink papercraft photo frame.
Вдъхнете живот на спомените си с нашия богат избор от дизайни. Изберете идеалната рамка за всеки споделен момент.

Закачването на снимки е чудесен начин да напомните на себе си и на любимите си хора за щастливите моменти и също така носи вдъхновение за очакване на събития, като рождени дни и празници. Creative Park предлага множество дизайни за работа с хартия за рамки за снимки, включително красивия розов ефект vignette, вдъхновен от Япония, идеален за пролетта и лятото или като подарък за Деня на майката.

Съвет за изработка: ако искате изцяло да пропуснете рамката, можете да отпечатате снимките си директно на магнитна фотохартия на Canon, след това да ги закачите на вратата на хладилника, за да ги видят всички.

В допълнение към магнитната хартия можете да опитате да отпечатвате на повторно лепяща се хартия, за да декорирате албуми с изрезки с любимите ви снимки, или трансфери чрез изглаждане в гама от дизайни, за да създадете персонализирани дрехи. За допълнителни начини да използвате Creative Park, за да освежите дома си тази пролет, изтеглете приложението Creative Park за iOS и Android.

Написано от Natalie Denton

Свързани статии
Craft butterflies

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Печат и изработка на стенно изкуство с пеперуди от хартия

Aimee Graham, която се занимава с изкуство от хартия, разкрива как се правят уникални декорации чрез печат.

Create a papercraft safari

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Създайте хартиено сафари

Отпечатайте свое семейно приключение с животни с Creative Park на Canon и се вдъхновете от природата.

Paper cutting craft

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Създавайте творчески проекти от хартия

Запознайте се със съвети от експерт за създаване на декоративни изображения чрез изрязване на хартия.

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники