A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Персонализирайте, отпечатайте, украсете: партитата са по-лесни с Creative Park

Всички обичат партита! Когато сте млади, важните събития и специалните дати означават много за вас – рождени дни, Коледа, взети изпити, края на учебния срок – списъкът не свършва. Организирането на събитие може да бъде трудоемко: пазаруването на подаръци, планирането на игри и забавления и избирането на напитките и похапванията често отнема толкова много време, че декорациите остават за последната минута.

За щастие обаче приложението Creative Park на Canon предлага някои спестяващи време и пари решения, които ще отговорят и на най-взискателните парти нужди. И приложението, и уебсайтът на Creative Park са пълни със стилни и съвременно оформени шаблони, вариращи от банери за рожден ден и парти торбички до реквизити за фото щандове и поставки. Предлагайки игриви, ярки и цветни дизайни, има по нещо за всеки – независимо от вашата възраст.

За да започнете, просто изтеглете приложението от App Store или Google Play. Всичко, от което се нуждаете, е Canon ID и поддържан принтер на Canon.

Проекти за всеки повод

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
От картички и покани до висящи украси и банери – има много графични оформления и шаблони, от които да избирате.

Приложението Creative Park е вашето универсално решение за декорации за партита. Ако тепърва започвате, опитайте да се придвижите до категорията „Party“ (Парти) в раздела „Featured“ (Актуални), която съдържа всичко – от банери, чанти и кутии до табелки за имена и шаблони за парти шапки. Ако не можете да намерите това, което търсите, или искате още няколко други опции, погледнете „Letters/Cards“ (Писма/картички) в раздела „Category“ (Категория), за да намерите допълнителни оформления на покани и писма. Също така има специална категория „Birthday“ (Рожден ден) в раздела „Featured“ (Актуални) за картички и аксесоари за рожден ден.

Теми за оформяне на вашето парти

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Изберете тема за вашето парти и изберете подходящи реквизит и декор.

С приложението Creative Park можете да тематизирате и персонализирате партито си според вашия вкус. Какво ще кажете за тема за тропическо парти, за да си припомните лятото, с ботанически покани и подложки и кутии за подаръци във формата на дини или забавната кутия за подарък с форма на ананас? Разхвърляйте няколко ярки реквизита за фото щанд и няколко цветни гирлянда във формата на ветрило и сте готови. Или можете да изберете тема за принцеса с ментовозелени мини корони, декорации с розови диамантени ленти и многоцветни кутии за подаръци.

Фотохартията Matte MP-101 A4 на Canon е идеален материал за създаване на фигурки и висококачествени декорации.

Персонализирайте по ваш вкус

Свързани статии
Create your own family treasure hunt

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Организирайте своя семеен лов на съкровища

Открийте как можете да използвате своя принтер PIXMA и малко въображение, за да създадете вълнуващо приключение.

Print yourself a happy Halloween

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Идеи за печат за Хелоуин

Свързани със сезона идеи за забавление и призрачен декор, костюми, лакомства и др.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Внесете радост в дома си през есента

Открийте как дизайнерът и творец Pippa Hiscock създаде забавен и персонализиран декор за рожден ден от хартия.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Много от шаблоните в приложението Creative Park могат да бъдат персонализирани, така че можете да импортирате изображения от камерата си, да добавяте персонализирано съобщение и след това да отпечатате направо от вашия смартфон или таблет.

Едно от големите предимства на приложението Creative Park е, че много от шаблоните могат да бъдат персонализирани, така че да можете да добавяте свои собствени изображения или текст. След като изтеглите шаблона, можете да импортирате изображения в приложението от албума от камерата на вашето смарт устройство и да използвате функцията „Additional text“ (Допълнителен текст), за да добавите персонализирано съобщение. Децата могат да редактират и проектират шаблони по свой избор за броени минути и след това да се свържат безжично със съвместим принтер Canon PIXMA, когато проектите са готови за печат.

Насладете се на експериментите

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Всеки шаблон също се доставя с ясни инструкции, които можете да разпечатате, за да бъдат по-лесни за следване. След това просто сгънете разпечатките си, за да получите 3D фигури – този красив пастелен гирлянд би бил идеален за украса на маса за парти.

Шаблоните са сортирани по категории и инстинктивното оформление улеснява навигацията до раздела, който търсите. След като намерите шаблон, който ви харесва, можете или да щракнете върху звездата, за да го запишете в менюто си „Favourites“ (Предпочитани), или да щракнете върху раздела „Edit“ (Редактиране), за да го изтеглите. Всеки шаблон се доставя също с ясен набор от инструкции. Използвайте „Save“ (Запази) за вашите проекти в процеса на работа (запазените елементи ще влязат в менюто „Your Items“ (Вашите елементи) и когато сте готови, натиснете „Print“ (Печат).Написано от Claire Gillo

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники