PIXMA printer on a table surrounded by festive season ideas

ЗИМНО ПРАЗНИЧНО ТВОРЧЕСТВО

Забавни идеи за празнични подаръци и декорации, които можете да направите вкъщи

Уловете магията на сезона на подаръците – като направите свои собствени прекрасни подаръци, декорации, картички и много други в комфорта на вашия дом. Красиви поздравителни картички, специални чанти и стилни декорации – има толкова много неща, които можете да създадете само с принтер на Canon, с шаблони за разпечатване и творческа хартия. Ето как да зарадвате себе си и останалите през този празничен сезон.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.
Представете си какво можете да създадете сами вкъщи през този зимен сезон

Разпечатайте свои собствени поздравителни картички

Придайте на картичките личен стил, като разпечатате свои собствени. Ще са ви необходими нашата двустранна матова хартия и вашето любимо изображение от пълните с вдъхновение уебсайт или приложение* Creative Park на Canon.

Steps to print cards

Персонализирани подаръци: тениски, чанти, възглавнички и много още

Накарайте любимите си хора да се усмихнат с умилителни подаръци, на които са изписани имената им. След като закупите подаръка си от текстил – като например обикновена тениска, възглавничка или чанта – ще имате нужда и от съвместим** принтер Canon PIXMA, хартия за трансфер върху светъл или тъмен текстил и това полезно ръководство с инструкции.

Steps to print on T-shirt

Преобразете дома си в зимна страна на чудесата

Направете дома си по-ярък и красив, както и самите вас, с празнична декорация и идеи за аксесоари. Използвайте повторно лепяща се фотохартия, за да преобразите любимите си снимки в подаръци, които да споделите с някого, или в готини декорации, и се забавлявайте с печатащите се стикери за нокти, които можете да персонализирате в снежинки с помощта на приложението Canon Nail Sticker Creator. Ако вие или вашите близки сте готови за по-голямо предизвикателство, разгледайте този стилен знак на мира, този 2D венец за врата и тези вечни календари за новата година. Ръчно изработените декорации за коледната елха са традиция в много домакинства, така че опитайте с тези красиви и лесни за изработка звездни орнаменти.

Steps to print Christmas ornament

Изненадайте себе си и останалите с това, което можете да направите през този празничен сезон.


* Съвместими принтери с приложението Creative Park.

** Съвместимост с хартия за трансфер върху светъл текстил LF-101: PRO-100/PRO-100S, серия TS (с изключение на серия TS31xx/серия TS20x), серия TR (с изключение на серия TR45xx), серия MG77xx/серия MG75xx/серия MG68xx/серия MG67xx/серия MG57xx/серия MG56xx/серия MG36xx, серия iX68xx Съвместимост с хартия за трансфер върху тъмен текстил DF-101: PRO-100/PRO-100S, серия TS (с изключение на серия TS31xx/серия TS20x), серия TR (с изключение на серия TR45xx), серия G (с изключение на серия GM40xx/серия GM20xx), серия MG77xx/серия MG75xx/серия MG67xx, серия iP87xx/серия iX68xx

*** Съвместими принтери за разпечатване на стикери за нокти.

Свързани статии
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

ТВОРЧЕСТВО С ПРИНТЕР

Това е сезонът за творчество – шест неща, които можете да направите сами тази Коледа, като използвате своя принтер

Проявете творчество и създавайте свои собствени коледни подаръци, декорации и игри този празничен сезон. Всички шаблони са безплатни за изтегляне и печат.

A home-printed Christmas card alongside crafted decorations and Canon Double-sided Matte Paper arranged on a cloth with a Christmas tree motif.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Печат на коледна картичка

Добавете свой стил към празнична фотосесия и отпечатайте уникални коледни картички.

Create a photo calendar

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Създаване на фотокалендар

Персонализирайте и създайте фотокалендар, пълен с ценни спомени.

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники