Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Разкажете своите истории в 4K видеоклип и запълнете екрана с детайли

Иновативната технология на системата EOS R позволява на EOS R да изведе вашите режисьорски умения на изцяло ново ниво. Създайте смайващи 4k филми с 10-битова резолюция с кристално чиста детайлност с докосване на един бутон.

Снимайте повече с Canon Log

EOS R предлага Canon Log – настройка на записа, създадена с цел увеличаване на динамичния обхват с 800 процента, минимизиране на загубата на детайли в най-тъмните и най-ярките части на изображението. Когато използвате Canon Log на EOS R, настройката на ISO на 400 ще осигури суперширок динамичен обхват от 12 стъпки с неутрален контраст, идеален за снимане при недостатъчна светлина, където всеки елемент от сцената трябва да бъде уловен. Изберете Canon Log, когато знаете, че кадрите ви ще бъдат градирани в постпродукция, за да извлечете ярки цветове и невероятни детайли.

Canon EOS R record canon log

Бъдете режисьор

За професионални ефекти на промяна на фокуса, като се измества вниманието от една част на кадъра към друга, Dual Pixel CMOS AF на EOS R ви позволява да местите точката на фокуса плавно и прецизно. Просто докоснете LCD в най-близката и най-отдалечената точка на фокуса, към която искате да преминете, и EOS R ще изпълни красиви плавни преходи във фокуса. А когато снимате без статив, Dual Sensing IS предоставя допълнително предимство с 5 оси за плавно снимане без клатене, когато светлината отслабне.

Записвайте, разглеждайте и съхранявайте

EOS R може да записва чист, без компресия 4K цифров видеоклип с вграден времеви код през HDMI изход в 10 бита, което го прави идеален за допълнително заснемане на мащабни продукции, при които размерът и гъвкавостта на фотоапарата го превръщат в превъзходно оперативно средство.

Може да харесате още
Related article brent

EOS R

Задава нови стандарти в творчеството

See capture more

EOS R

Вижте и снимайте повече със сензор, създаден за прецизност

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Насладете се на света на EOS с различни специални принадлежности

Може да се заинтересувате също и от