ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Гамата на Canon Zoemini: вашите най-добри приятели на фестивала

Прочетете нашите най-добри съвети за това как да се насладите на магията на фестивала с Canon Zoemini S2 и Canon Zoemini 2.
Две жени в пищни дрехи си правят селфи с фотоапарат за мигновени снимки, докато седят на входа на палатка, украсена с цветна висяща украса.

От песни на главната сцена и разходки из гората до несполуки с разпъване на палатки и сприятеляване с целия дансинг, когато зазвучи вашата любима песен – фестивалите са шанс да избягате от ежедневната рутина – независимо дали става дума за крайни срокове в университета, или работа от 9 до 5 часа в офиса.

С толкова много преживявания запомнянето на всички хубави моменти след това – и дори по време на фестивала – може да бъде трудно особено след няколко нощи с много малко сън. Ето тук гамата на Canon Zoemini влиза в употреба. Тези фотоапарати-принтери за моментални снимки и джобни принтери са лесен и бърз начин за документиране на вашето приключение на фестивала. И от етикети на бутилки за вода до моментални разпечатки на селфита – те са страхотни и правят забавлението дори още по-голямо, докато сте там.

Ето нашите най-добри съвети за използване на гамата Canon Zoemini за подобряване на фестивалното ви преживяване.

1. Вземете със себе си спътник в джобен формат

Човек, облечен в дрехи от 70-те години, прибира фотоапарат-принтер за мигновени снимки на Canon в джоба на своите оранжеви панталони.

Компактни и преносими – гамата фотоапарати-принтери за моментални снимки Canon Zoemini са перфектните спътници за всеки един фестивал. Те също така нямат нужда от мастило, така че всичко, от което се нуждаете, е пакет хартия ZINK TM и сте готови да отпечатвате.

Независимо дали използвате Canon Zoemini S2 с 8 MP камера или Canon Zoemini 2, сдвоен чрез Bluetooth с вашия смартфон, лекото тегло и компактният размер на гамата Canon Zoemini означава лесно заснемане, печатане и споделяне на снимки.

Canon Zoemini S2 тежи само 188 g и може лесно да се побере в джоб или малка раница за създаване на спомени, докато сте в движение. Можете да заредите до 10 листа за печат наведнъж, батерията издържа за около 25 снимки и има слот за microSD карта, когато хартията ви свърши.

Също толкова малкият Canon Zoemini 2 разполага с вградена батерия, която може да бъде заредена напълно чрез външна батерия само за 50 минути чрез USB-C. Може да печата и докато се зарежда.

2. Персонализирайте пространството си

Две жени стоят в палатка. Едната лепи снимки върху цветна висяща украса, а другата държи фотоапарат-принтер за мигновени снимки.

Украсете висящата си украса с мигновени самозалепващи се стикери от Canon Zoemini 2 или Canon Zoemini S2, за да персонализирате пространството си – това също може да улесни намирането на палатката ви след дълъг ден на купонясване.

Ръце, които залепват кръгли фотостикери върху бледосиня бутилка за вода.

Кръглите стикери са чудесни за етикетиране на вашите необходими фестивални артикули, включително бутилки за вода, ботуши Wellington и сгъваеми столове. Гърбовете на стикерите могат да се рециклират, така че не забравяйте да съхранявате всичките си боклуци и да ги изхвърлите правилно.

Акцентите на фестивала не винаги са на главната сцена – най-добрите моменти често се случват с най-близките ви приятели в къмпинга. Защо да не документирате забавните опити на приятеля ви да опъне старата семейна палатка? Можете да проявите креативност и да окачите снимки между палатките, за да обозначите територията си, или да залепите разпечатките с размер 2 x 3 инча на висящата украса до входа.

Можете да добавяте рамки и филтри в приложението Canon Mini Print или да украсявате любимите си снимки с драскулки и текст – а лепящата задна страна на хартията улеснява поставянето.

Както Canon Zoemini S2, така и Canon Zoemini 2 могат да печатат на предварително изрязаните кръгли хартиени стикери Canon ZINK 1.3", така че можете да украсите бутилки за вода за многократна употреба и други задължителни неща за фестивала с кръгли селфита на вас и вашите приятели. Това е чудесен начин да запомните кое на кого принадлежи.

3. Празнувайте фестивалната мода

Два фотоапарат-принтера за мигновени снимки на Canon на едно одеяло до мини разпечатки, слънчеви очила, ластици за коса и яке с пайети.

Когато става въпрос за фестивална мода, колкото по-дръзки сте, толкова по-добре. Отправете предизвикателство към приятелите си да заснемат най-добре облечените купонджии. Снимайте и персонализирайте снимки чрез мобилното си устройство, след което ги отпечатайте чрез Canon Zoemini 2, когато се върнете в палатката си, за да решите кой тоалет печели.

Купонджиите полагат много усилия, за да усъвършенстват своята фестивална визия – цветните шапки, стилните очила и необичайните тоалети са част от забавлението. Изборът какво да облечете, преди да напуснете вашия къмпинг, може да бъде главоблъсканица. Защо не помолите приятел да направи няколко снимки на различни тоалети, за да ги отпечатате на вашия Canon Zoemini 2 и да видите кой от тях ви допада най-много?

Или може също така да започнете проект, като правите снимки на най-добрите тоалети, които виждате през деня, и после да покажете разпечатките си по креативни начини.

4. Уловете настроението

Ръка държи смартфон, на който се вижда приложението Canon Mini Print. От страни на масата има принтер за моментални снимки на Canon и няколко мини разпечатки.

Забавлявайте се, изследвайки мястото на фестивала, за да намерите най-добрите фонове за вашите снимки. Ако времето ви разочарова, можете да направите така, че снимките ви да изпъкнат, като използвате стикери, филтри, рамки и други в приложението Canon Mini Print.

Периодът от време преди слънцето да изгрее или да залезе, когато светлината е най-мека и най-топла, е известен във фотографията като „златния час“ – и е чудесна възможност за заснемане на изображения, изпълнени с атмосфера. Когато се разхождате между палатки и музикални сцени, оглеждайте се за места, които биха предоставили възможност за интересни кадри, особено когато светлината започне да намалява.

Можете също да опитате да експериментирате с различните режими на вашия Canon Zoemini S2, включително пейзаж без светкавица, портрет с автоматична светкавица и селфи с ринг лампа.

Canon Zoemini S2 печата при 314 x 600 dpi, а Canon Zoemini 2 при 314 x 500 dpi, което би трябвало да облагодетелства вашите творчески снимки и да гарантира, че цветовете наистина ще изпъкнат.

Ако времето е сиво, опитайте да превключите Canon Zoemini S2 от режим на ярки цветове в черно-бял режим чрез бутона за филтър с лесен достъп.

5. Бъдете креативни с вашите селфита

Две жени лежат на едно одеяло и си правят селфи с фотоапарат-принтер за мигновени снимки на Canon.

Направете си селфи с огледалото и ринг лампата и проверете снимката си чрез прегледа в реално време в приложението Canon Mini Print.

Две жени, които държат малки фотостикери и се смеят. Едната също така държи фотоапарат за мигновени снимки на Canon, докато другата закача разпечатки на висящата украса.

Онова селфи, на което вие и вашият приятел се опитвате и не успявате да опънете палатката си? Може да не ви е било смешно тогава, но ще изглежда забавно, когато си спомняте за това по-късно.

Canon Zoemini S2 е създаден за селфита, а мястото на фестивала е изпълнено със забавни фонове за снимки. Убедете приятел да се присъедини към вас на панаирна разходка или намерете високо място за снимка на вас и вашите приятели с палатките и сцените зад вас. Има удобна каишка за ръка, която гарантира, че няма да го изгубите, докато сте навън.

6. Споделяйте снимки с новите си приятели

Ръце, държащи смартфон, на който се вижда приложението Canon Mini Print и малки разпечатки, разпръснати навсякъде.

Вдъхнете живот на снимките си с атрактивните функции за повторно оформление в приложението Canon Mini Print.

След няколко дни къмпингуване в съседство един с друг вероятно сте се сприятелили с някои от посетителите на фестивала. Защо не споделите опита си от фестивала и не подарите на новите си приятели разпечатан спомен от времето ви заедно?

Canon Zoemini S2 има нужда от по-малко от минута за печат и има многоцветен LED индикатор, така че да знаете точно кога вашите разпечатки се отпечатват.

Когато отворите приложението Canon Mini Print, можете да избирате изображения не само от галерията на телефона си – можете също да избирате снимки и от Facebook, Instagram и Google Photos. Освен това функцията за камера на приложението ви позволява да променяте контраста, цветовия баланс и наситеността в реално време.

7. Никога не забравяйте момент

Колаж от фестивални снимки, който се разпечатва от фотоапарат-принтер за мигновени снимки на Canon, заедно със селекция от разпечатки и малък сгъваем скрапбук албум.

Защо да не създадете скрапбук албум със спомени от фестивала, който да споделите с приятели?

Вашите парти спомени може бързо да избледнеят, но можете да запазите духа на фестивала жив, като изработите специален скрапбук албум, който да разглеждате след години – или да подарите на някой от вашите приятели от фестивала.

Приложението Canon Mini Print разполага с интелигентен инструмент за колажи за комбиниране на любимите ви изображения. Можете да изберете от два до осем кадъра и след това да използвате приложението, за да промените оформлението. Има и функция за изработване на залепящ се плакат на части от четири или девет по-малки изображения.

Така че, следващия път, когато стягате багажа си за забавен уикенд на открито, не забравяйте да сложите Canon Zoemini S2 или Canon Zoemini 2 в раницата си. Заедно с палатката ви и слънцезащитния крем те са новите задължителни аксесоари за всеки фестивал.Написано от Jack Fittes

Свързани продукти

 • Принтери за дома

  Canon Zoemini 2

  Получавайте мигновени разпечатки от вашия смартфон навсякъде и по всяко време с помощта на захранвания с батерия джобен принтер Zoemini 2.
 • Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

  Canon Zoemini S2

  Издигнете селфитата си на по-високо ниво с джобен фотоапарат-принтер, снабден с огледало, ринг лампа, отдалечено задействане на спусъка и изглед в реално време.
 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.

Свързани статии