A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Отново на училище: направете ученето забавно с принтер Canon PIXMA

Няма изживяване, по-приятно от това да гледате как децата ви растат. Докато те опознават света, е привилегия да виждате как умът им се променя, а творчеството им се развива. Независимо дали децата ви посещават училище, или сте избрали те да посещават домашно училище, домашното обучение играе жизненоважна роля за пътя на вашето дете. Удобното и познато пространство осигурява безопасна и стимулираща среда, където децата могат да изследват, да преследват интереси и да създават лични проекти. Наличието на правилните инструменти на една ръка разстояние не само ще гарантира, че те могат да успеят, но също така ще улесни вашата част от приключението им.

Когато мислите за това, от което детето ви ще се нуждае за учебната година, гъвкавият семеен принтер трябва да бъде най-отгоре в списъка ви.

Свържете се

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Печатайте от смартфон чрез приложението Canon PRINT – и ако децата ви искат да се развихрят творчески с домашното си, могат да редактират и персонализират собствени дизайни в приложенията Canon Easy-PhotoPrint Editor и Canon Creative Park.

Принтерът от серия Canon PIXMA TS5350, който стои в средата на гамата, е чудесен избор за мнозина – той е лесен за използване, достъпен и съвместим с вашия смартфон. Печатът с помощта на едно от многото приложения на Canon ще е „лесна работа“ (според петгодишно дете)! Безжичната свързаност е лесна за настройка и можете да се свържете към принтера с няколко компютъра или смарт устройства едновременно за всеобхватна семейна гъвкавост.

Спестяване на време

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Обучението вкъщи може да бъде досадно, когато се комбинира с ежедневната рутина на домакинството, но чрез принтерите Canon PIXMA можете да отпечатвате специализирани материали за домашно обучение и да се организирате.

Има много приложения за печат на Canon (за iOS или Android), с които серията PIXMA TS5350 е съвместима, но за гъвкавост приложението Canon PRINT е добрият избор като за начало. Просто го изтеглете във вашето смарт устройство, следвайте инструкциите на екрана, за да се свържете с принтера, и сте готови да отпечатвате снимки и документи, да сканирате и копирате. Това приложение се свързва и с външни облачни услуги, включително image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram и OneDrive. Възрастни, тийнейджъри и по-големи деца ще открият, че възможността за достъп и отпечатване директно от тези популярни платформи и услуги за съхранение в облака е чудесна функция и спестява време. Серията Canon PIXMA TS5350 също е съвместима с Apple AirPrint и Mopria за Android след първоначална настройка, което означава, че можете да отпечатвате от всяко от вашите устройства на Apple или устройства Android с натискането на бутон от всяко място, на което имате мрежова връзка.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Използвайки приложението Canon PRINT, можете да печатате образователни материали от комфорта на дивана си, което ще направи обучението вкъщи лесно и бързо.

Освен страхотните възможности за печат серията Canon PIXMA TS5350 разполага също и със скенер (резолюция до 1200 x 2400 dpi), което прави копирането на учебни материали и работни листове бърза и проста задача. Отново използвайте приложението Canon PRINT, за да зададете лесно настройките, и оставете серията Canon PIXMA TS5350 да свърши тежката работа вместо вас.

Вдъхновение и подкрепа за творчество

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Печатането на материали за домашно обучение разкрива свят, изпълнен с творчество, който можете да адаприрате към нуждите на детето си. Имат ли нужда да упражняват ръкописа си? Разпечатайте им някои насоки за ръкопис!

Искате да правите повече? Освен приложението Canon PRINT както приложението Canon Easy-PhotoPrint Editor, така и приложението Canon Creative Park си струват да се инсталират във вашия смартфон за повече творчески възможности. С Canon Easy-PhotoPrint Editor можете да създавате колажи от множество изображения, да изработите календар, да проектирате плакати и да разпечатвате стикери, като това са само някои от наличните възможности. Стилните шаблони на приложението предлагат от свободни оформления, които можете да персонализирате напълно, до графични шаблони, които са готови за директно използване. С приложението Canon Creative Park само за един следобед можете да създадете семеен албум, да разпечатате набор от карти с азбуката и да създадете плакат за специално събитие. Не само, че вие и вашите деца ще се насладите на забавното и креативно разнообразие, което тези приложения предоставят, но те са също безопасни и лесни за използване за по-младите членове на семейството.

Печат без ограничения

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Серията Canon PIXMA TS5350 използва мастилата ChromaLife100 на Canon за печат на наситени и дълготрайни цветове.

В семеен дом, където всички използват един и същ принтер, може да бъде успокояващо да знаете, че двупътната система за подаване на хартия има голям капацитет – можете да заредите своя принтер от серия Canon PIXMA TS5350 с до 200 листа обикновена хартия (100 листа в задната тава и 100 листа в регулируемата предна касета) или до 20 листа фотохартия (само в задната тава). Серията Canon PIXMA TS5350 може също да печата двустранно, така че можете да сведете до минимум използването на хартия и да намалите отпадъците. Серията Canon PIXMA TS5350 също така е снабдена със система с два патрона с мастило (черен и цветен), която използва мастила ChromaLife100 на Canon за печат с наситени светове. Патроните се предлагат в стандартен размер или XL – можете да отпечатате два пъти повече страници с XL патрон с мастило, което означава по-ниска цена на разпечатка.

Благодарение на творческите приложения серията Canon PIXMA TS5350 е много повече от просто принтер! Това е инструмент, който може да материализира безкрайно количество дигитална информация, изображения и документи с едно натискане на бутон, използвайки технология за смартфони и шаблони за креативно оформление.

Избор на принтер

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
Серията PIXMA TS включва разнообразие от принтери, подходящи за вашите нужди, и всеки от тях предлага творческа свобода за извършване на училищни дейности и много повече у дома.

Гамата от мастиленоструйни принтери PIXMA на Canon предлага по нещо за всеки. Наред със серията Canon PIXMA TS5350 са налични и някои други принтери от гамата PIXMA TS.

Серия Canon PIXMA TS3350

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Този модел от базов клас разпечатва изображения без бели полета до 5 x 7 инча и предлага 1,5-инчов LCD екран. Този бюджетен принтер предлага отлично съотношение цена–качество, чудесен избор, ако не се нуждаете от двупътна система за подаване на хартия, и е перфектният помощник за домашни работи или за общ печат вкъщи.

Серия Canon PIXMA TS5150

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Семейната серия Canon PIXMA TS5150 има много прилики със серията Canon PIXMA TS5350 в гамата PIXMA, но предлага по-голям 2,5-инчов LCD екран. Подобно на серия Canon PIXMA TS5350 серията Canon PIXMA TS5150 предлага двупътна система за подаване на хартия, а задната тава и предната касета поддържат широк набор от хартии и пликове до формат A4.

Серия Canon PIXMA TS6350

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Искате да се съсредоточите върху висококачествения печат на снимки? Серията Canon PIXMA TS6350 предлага система с пет отделни патрона с мастило (пигментно черно, черно, циан, магента и жълто), което означава, че можете да заменяте единични патрони с мастило, когато се изразходват. Този многофункционален принтер ще разпечата бързо снимки без бели полета с размери 10 x 15 cm за 21 секунди, а безжичната му връзка за печат е лесна за използване.

Серия Canon PIXMA TS8350

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

На върха на гамата PIXMA TS стои елегантната и стилна серия Canon PIXMA TS8350. Със система с шест отделни патрона с мастило (пигментно черно, черно, синьо, циан, жълто и фотосиньо) този принтер предоставя резултати от висок клас. Той ще се хареса на тези, които ценят качеството и искат да отпечатват перфектни снимки. Разполага със слот за SD карта памет, така че можете да печатате директно от вашата карта памет, 4,3-инчов сензорен екран и многофункционална тава за печат върху дискове, стикери и стикери за нокти.

Написано от Claire Gillo

Свързани статии
Printer fun for everyone

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Работата с принтера е забавна за всички

Шест начина, по които вашият принтер PIXMA може да освежи дома ви, семейните ви дейности и устройствата ви.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Открийте стотици безплатни и забавни проекти за работа с хартия

От куклени спектакли до настолни игри, от учебни помагала до занимателни лабиринти – използвайте макетите за разпечатване на Creative Park, за да занимавате и забавлявате децата си.

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники