eos 700d sample

DSLR фотоапарати EOS за начинаещи

Направете лесно своите първи стъпки в снимането с EOS и се наслаждавайте на страхотно качество на изображението и безгранични творчески възможности.

Пътешествието ви започва оттук

Гамата ни от базов клас DSLR фотоапарати ви позволява да направите първите си стъпки във вълнуващия свят на EOS фотографията. За да се насладите на страхотно качество на картината и безброй креативни възможности, ни позволете да ви помогнем да откриете фотоапарата, подходящ за нуждите ви.

* 250D (черен/сребрист) е най-лекият от всички в света цифрови еднолещови рефлексни фотоапарати с датчик за размер APS-C и има подвижен LCD монитор. Включително батерията и картата памет според насоките на CIPA. От 9 април 2019 г. (извършено от Canon).

Представяне на продукти

EOS 250D

EOS 250D

Най-лекият в света DSLR с подвижен екран*, отличаващ се с Canon DIGIC 8, 4K видео и Творческа помощ.

Разгледайте сега

EOS 250D with optical viewfinder

Други продукти от гамата

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Не сте сигурни кой модел за изберете?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

Силата да бъдете креативни

Един цифров SLR фотоапарат може да превърне спонтанните снимки в нещо много по-креативно. Работете с малка дълбочина на рязкост, за да акцентирате върху обекта, и използвайте комбинации от творчески филтри, за да заснемете забележителни снимки.

Интелигентен автоматичен режим за сцена

Снимайте спокойно с "Интелигентен автоматичен режим за сцена" на Canon, който подбира най-подходящите настройки на фотоапарата за конкретния обект, за да създаде отлични снимки, и ви позволява да насочите вниманието си към важния творчески аспект.

Scene Intelligent Auto

Готов за действие

Винаги ще имате готовност да изразите себе си благодарение на бързата реакция на фотоапарата, интуитивния сензорен дисплей и оптичния визьор за лесно композиране. Лесно проследявайте и заснемайте движещи се обекти чрез интелигентната система за автоматично фокусиране и режима за заснемане на серия от снимки.

Ready for action

EOS видео и режим "Кратка видеосцена"

Снимайте с качество на кинофилм. Поддържайте обектите на фокус с красиво разфокусиране на фона благодарение на технологиите Dual Pixel CMOS AF и Hybrid CMOS AF. Използвайте функцията "Кратка видеосцена" за заснемане на видеозаписи с продължителност 2, 4 или 8 s и ги комбинирайте във висококачествено видео.

EOS Movies and Video Snapshot

Поддръжка и вдъхновение

Сменете обектива и променете гледната си точка с гамата EOS и почерпете знания от самоучителите за EOS.

Не всички функции са достъпни за всички модели

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега

* 250D (черен/сребрист) е най-лекият от всички в света цифрови еднолещови рефлексни фотоапарати с датчик за размер APS-C и има подвижен LCD монитор. Включително батерията и картата памет според насоките на CIPA. От 9 април 2019 г. (извършено от Canon).