eos 700d sample

DSLR фотоапарати EOS за начинаещи

Направете лесно своите първи стъпки в снимането с EOS и се наслаждавайте на страхотно качество на изображението и безгранични творчески възможности.

Открийте идеалния EOS DSLR

Гамата EOS DSLR от базов клас предлага широк избор от фотоапарати, подходящи за вашия начин на живот.

EOS 200D

EOS 200D

При наличието на контроли, подобни на тези на смартфон, и на превъзходно качество създаването на страхотна фотография никога не е било по-лесно.

Разгледайте сега

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Не сте сигурни кой модел за изберете?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

Силата да бъдете креативни

Един цифров SLR фотоапарат може да превърне спонтанните снимки в нещо много по-креативно. Работете с малка дълбочина на рязкост, за да акцентирате върху обекта, и използвайте комбинации от творчески филтри, за да заснемете забележителни снимки.

Интелигентен автоматичен режим за сцена

Снимайте спокойно с "Интелигентен автоматичен режим за сцена" на Canon, който подбира най-подходящите настройки на фотоапарата за конкретния обект, за да създаде отлични снимки, и ви позволява да насочите вниманието си към важния творчески аспект.

Scene Intelligent Auto

Готов за действие

Винаги ще имате готовност да изразите себе си благодарение на бързата реакция на фотоапарата, интуитивния сензорен дисплей и оптичния визьор за лесно композиране. Лесно проследявайте и заснемайте движещи се обекти чрез интелигентната система за автоматично фокусиране и режима за заснемане на серия от снимки.

Ready for action

EOS видео и режим "Кратка видеосцена"

Снимайте с качество на кинофилм. Поддържайте обектите на фокус с красиво разфокусиране на фона благодарение на технологиите Dual Pixel CMOS AF и Hybrid CMOS AF. Използвайте функцията "Кратка видеосцена" за заснемане на видеозаписи с продължителност 2, 4 или 8 s и ги комбинирайте във висококачествено видео.

EOS Movies and Video Snapshot

Поддръжка и вдъхновение

Сменете обектива и променете гледната си точка с гамата EOS и почерпете знания от самоучителите за EOS.

Не всички функции са достъпни за всички модели