DSLR фотоапарати EOS за начинаещи

Направете лесно своите първи стъпки в снимането с EOS и се наслаждавайте на страхотно качество на изображението и безгранични творчески възможности.
Canon Camera

Пътешествието ви започва оттук

Гамата ни от базов клас DSLR фотоапарати ви позволява да направите първите си стъпки във вълнуващия свят на EOS фотографията. За да се насладите на страхотно качество на картината и безброй креативни възможности, ни позволете да ви помогнем да откриете фотоапарата, подходящ за нуждите ви.

Представяне на продукти

EOS 250D

Най-лекият в света DSLR с подвижен екран*, отличаващ се с Canon DIGIC 8, 4K видео и Творческа помощ.

Canon Camera

Други продукти от гамата

Силата да бъдете креативни

Един цифров SLR фотоапарат може да превърне спонтанните снимки в нещо много по-креативно. Работете с малка дълбочина на рязкост, за да акцентирате върху обекта, и използвайте комбинации от творчески филтри, за да заснемете забележителни снимки.

Интелигентен автоматичен режим за сцена

Снимайте спокойно с "Интелигентен автоматичен режим за сцена" на Canon, който подбира най-подходящите настройки на фотоапарата за конкретния обект, за да създаде отлични снимки, и ви позволява да насочите вниманието си към важния творчески аспект.

Canon Camera
Canon Camera

Готов за действие

Винаги ще имате готовност да изразите себе си благодарение на бързата реакция на фотоапарата, интуитивния сензорен дисплей и оптичния визьор за лесно композиране. Лесно проследявайте и заснемайте движещи се обекти чрез интелигентната система за автоматично фокусиране и режима за заснемане на серия от снимки.

EOS видео и режим "Кратка видеосцена"

Снимайте с качество на кинофилм. Поддържайте обектите на фокус с красиво разфокусиране на фона благодарение на технологиите Dual Pixel CMOS AF и Hybrid CMOS AF. Използвайте функцията "Кратка видеосцена" за заснемане на видеозаписи с продължителност 2, 4 или 8 s и ги комбинирайте във висококачествено видео.

Canon Camera

Поддръжка и вдъхновение

Сменете обектива и променете гледната си точка с гамата EOS и почерпете знания от самоучителите за EOS.

  1. Не всички функции са достъпни за всички модели.

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.
  1. * 250D (черен/сребрист) е най-лекият от всички в света цифрови огледално-рефлексни фотоапарати със сензор с размер APS-C и подвижен LCD дисплей. Включително батерията и картата памет според указанията на CIPA. От 9 април 2019 г. (извършено от Canon).