eos 700d sample

DSLR фотоапарати EOS за начинаещи

Направете лесно своите първи стъпки в снимането с EOS и се наслаждавайте на страхотно качество на изображението и безгранични творчески възможности.

Пътешествието ви започва оттук

Гамата ни от базов клас DSLR фотоапарати ви позволява да направите първите си стъпки във вълнуващия свят на EOS фотографията. За да се насладите на страхотно качество на картината и безброй креативни възможности, ни позволете да ви помогнем да откриете фотоапарата, подходящ за нуждите ви.

Представяне на продукти

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 2000D

Възползвайте се от невероятни 24,1-мегапикселови снимки и Full HD видео. Разгърнете креативността си с този забавен и опростен DSLR фотоапарат.

Разгледайте сега

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 4000D

Насладете се на креативни снимки с DSLR качество и на Full HD видео с този опростен, интуитивен 18-мегапикселов EOS фотоапарат.

Разгледайте сега

Други продукти от гамата

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Не сте сигурни кой модел за изберете?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

Силата да бъдете креативни

Един цифров SLR фотоапарат може да превърне спонтанните снимки в нещо много по-креативно. Работете с малка дълбочина на рязкост, за да акцентирате върху обекта, и използвайте комбинации от творчески филтри, за да заснемете забележителни снимки.

Интелигентен автоматичен режим за сцена

Снимайте спокойно с "Интелигентен автоматичен режим за сцена" на Canon, който подбира най-подходящите настройки на фотоапарата за конкретния обект, за да създаде отлични снимки, и ви позволява да насочите вниманието си към важния творчески аспект.

Scene Intelligent Auto

Готов за действие

Винаги ще имате готовност да изразите себе си благодарение на бързата реакция на фотоапарата, интуитивния сензорен дисплей и оптичния визьор за лесно композиране. Лесно проследявайте и заснемайте движещи се обекти чрез интелигентната система за автоматично фокусиране и режима за заснемане на серия от снимки.

Ready for action

EOS видео и режим "Кратка видеосцена"

Снимайте с качество на кинофилм. Поддържайте обектите на фокус с красиво разфокусиране на фона благодарение на технологиите Dual Pixel CMOS AF и Hybrid CMOS AF. Използвайте функцията "Кратка видеосцена" за заснемане на видеозаписи с продължителност 2, 4 или 8 s и ги комбинирайте във висококачествено видео.

EOS Movies and Video Snapshot

Поддръжка и вдъхновение

Сменете обектива и променете гледната си точка с гамата EOS и почерпете знания от самоучителите за EOS.

Не всички функции са достъпни за всички модели