Статия

Три начина, по които нашите нови устройства ви подготвят за работното място на бъдещето

Article 7 headline

Беше ли 2020 годината на промяна? Тя безспорно беше година на безпрецедентни и променящи света събития. Все пак можем да твърдим, че самата промяна не беше уникална характеристика на 2020, всъщност тя се превърна в единствената ни константа. 2020 ускори много от възникващите тенденции, които виждахме на работното място. Макар че работата от дома и в движение ставаше все по-популярна през последните години, именно необходимостта от дистанционна работа по време на изолацията трансформира офиса от работно място по подразбиране в просто една от многото възможности. Това имаше огромно въздействие върху начина, по който използваме офиса, и върху това какво очакваме от технологиите за офиса. Преживяното също така принуди много фирми да ускорят съществуващите си планове за цифрова трансформация, за да осигурят на служителите си цифровите инструменти за поддържане на връзка и ефективна работа отвсякъде.

Макар че все по-малко от нас работят в централизирани офиси из цял свят, офисите ще останат важна част от нашето бизнес бъдеще. Но за да отговорят на днешните работни нужди, офис устройствата трябва да се адаптират. Затова в Canon разработихме нашето портфолио така, че да ви помогнем да се справите с променящите се предизвикателства. Най-новите ни предложения, сериите imageRUNNER ADVANCE DX C5800 и imagePRESS C170, са проектирани да ви предоставят инструментите за успех в променящата се среда.

Свързване на екипите ви, където и да се намират

Най-очевидната тенденция, ускорена през 2020 г., е дистанционната, разпръсната или децентрализирана работа – когато служителите вече не са обвързани с физическо местоположение. Набираща сила още преди пандемията, тази тенденция в новия ни начин на работа беше ускорена и циментирана по време на социалното дистанциране в целия свят. В областта на печата това има важни последствия – изискванията на клиентите към принтерите в централните офиси се променят.

За да отговори на днешните стилове на хибридна работа, едно устройство има нужда от нови възможности, които да го превърнат в събирателен център както за печат, така и за цифрови работни процеси. Портфолиото на Canon беше проектирано с оглед на ефективната хибридна работа. Интелигентните ни устройства са снабдени с най-новите технологии за сканиране и обработка на документи и включват разширени възможности за свързване с често използвани облачни услуги за съхранение и приложения за работни процеси. Това означава, че служителите могат лесно да преобразуват печатни документи в цифрова информация, която след това да съхраняват в приложения като OneDrive или Dropbox или да включат директно в работни процеси на компанията, като например Concur на SAP. Тези подобрени възможности за свързване гарантират, че информацията ще бъде налична за колегите независимо от местоположението им, поддържайки по-ефективна работа отвсякъде.

Предефиниране на работното място на бъдещето с Canon

Увеличаване на продуктивността по време на посещенията в офиса

В контекста на все повечето служители, работещи дистанционно, когато те все пак посетят офиса, причината вероятно е да свършат специализирани задачи, които не могат да свършат вкъщи – например да отпечатат или да цифровизират физически документи, доставени в централния офис, особено в големи обеми. Това, от което служителите имат нужда, са надеждни и продуктивни устройства, които могат да им помогнат да свършат тези задачи възможно най-ефективно. Затова доразвихме революционното ДНК на imageRUNNER ADVANCE, за да пуснем на пазара серията imageRUNNER ADVANCE DX C5800. Тя е най-бързата до момента със 70 ppm скорост на печат, съчетана с 270 ipm скорост на сканиране, за да осигури възможно най-голяма продуктивност.

Междувременно, когато става дума за маркетингови материали, знаем, че много от нашите клиенти използват външни изпълнители. Но това може да доведе до ненужни забавяния. С imagePRESS C170 можете да прескочите усложненията, свързани с външните доставчици на услуги, и да създавате подходящи за клиентите материали – от банери до брошури – в офиса си дори когато се изискват сложни довършителни операции. Това означава, че служителите се възползват максимално от времето си в офиса, отпечатвайки каквото им е необходимо там и тогава.

Привличане на вниманието на клиентите ви с творчески маркетингови комуникации

Тази способност също е от основно значение, за да отговорите на новите изисквания в областта на клиентската удовлетвореност. С толкова много нарушения на традиционните ни навици на работа и по-малко възможности за комуникация лице в лице с клиентите фирмите имат нужда от по-ефективни начини да привличат вниманието на клиентите си. Реалността обаче е, че творческите маркетингови комуникации трябва да се балансират с ограничени бюджети, особено след пандемията.

Разбираме че, цената на печатните комуникации е по-висока, особено когато става дума за използване на външни печатни услуги. Точно затова серията imagePRESS C170 е проектирана да посреща ежедневните офис нужди, но и да ви позволява да експериментирате с изработването на по-творчески и качествени материали в рамките на вашия офис. Това не само ви позволява да проучите нови начини за създаване на връзка с клиентите, но и да го направите, избягвайки разходите за използване на външни услуги.

Серията imagePRESS C170 поддържа различни формати, включително стандартните A4 и A3, пликове, хартии до 350 g/m2 и широка гама поточни професионални довършителни операции. Избирането на устройство, което може да отпечатва в различни формати с по-луксозен завършек и превъзходни цветове, може да се окаже важен фактор за открояване от конкуренцията.

Осигуряване на трансформация, качество и бързина

На фона на непрекъснатата промяна ние винаги инвестираме в разработването на нови продукти, предназначени да удовлетворяват нарастващите ви потребности. Със сериите imageRUNNER ADVANCE DX C5800 и imagePRESS C170 създадохме две интелигентни устройства, предназначени да демонстрират експертния ни опит в ефективната интеграция на документни процеси и интелигентни технологии за печат и сканиране, адаптирани към вашите нужди.

Нашите устройства продължават да подпомагат цифровата трансформация и в случая на imageRUNNER ADVANCE DX C5800 са ненадминати в осигуряването на надеждно и лесно цифровизиране на документи с бързина. За фирми, които искат да създават висококачествени творчески печатни материали и комуникации с клиентите с използване на разнообразни хартии в собствения си офис, imagePRESS C170 е перфектното решение.

Научете повече за начина, по който нашите най-нови устройства подпомагат пътуването ви в света на цифрова трансформация.

Интересувате се от разширяване на възможностите си за професионален печат? Научете повече за начина, по който imagePRESS C170 ви помага да създавате качествени печатни материали в собствения си офис.

Свързани продукти и решения

Вижте по-подробно

  • Статия

    Осигуряване на високо качество без компромис

    Помагаме ви да впечатлите клиентите, без да се разорявате.

    20 Jan 2021

  • СТАТИЯ

    Цифрова трансформация на хибридното работно място чрез печат

    Трансформиране на печата за нуждите на вашето хибридно работно място.

    20 Jan 2021

  • СТАТИЯ

    Превърнете печатните носители във вашето тайно оръжие за успех

    Качествените печатни носители са вашето тайно оръжие за привличане на вниманието на клиентите в „новото нормално“.

    20 Jan 2021

  • Не сте сигурни от кои продукти има нужда вашият бизнес?