СТАТИЯ

Трансформиране на печата, за да ви помогне във вашето цифрово пътуване

Цифрова трансформация на хибридното работно място чрез печат

Трансформиране на печата за нуждите на вашето хибридно работно място.

Начинът, по който работим, се промени драстично, както се промениха и изискванията ни към нашите печатни устройства. Преди 10 години от един принтер се искаше само да прави физически копия на документи. Тази нужда не е отпаднала. Но за да отговори на днешните стилове на хибридна работа, един принтер трябва да бъде събирателен център както за печат, така и за цифрови работни процеси. Това означава да бъде мястото, където не само цифровите документи се преобразуват в печатни, но и печатните се преобразуват в цифрови. Означава да бъде свързан с приложенията на работното ни място, за да импортира документи направо в работните процеси. А също така и да предлага защита за най-чувствителната ни информация.

Адаптиране към новата среда

Макар че 2020 г. предизвика съществено увеличаване на дистанционната работа, проучване сочи, че бъдещето на работата не е само „черно и бяло“. 64%1 от служителите съобщават, че биха искали да прекарват поне част от работното си време в офис или на място извън техния дом. Затова организациите трябва да инвестират в технология, която осигурява нов стил на работа, такъв, който позволява на служителите да работят ефективно от множество местоположения.

В Canon ние винаги наблюдаваме отблизо развиващото се работно място и как оказва влияние върху нуждите на нашите клиенти. Затова проектирахме екосистема от технологии – услуги за цифрова трансформация (DTS), които обединяват водещия ни хардуер и софтуер в интегрирана технологична екосистема, предназначена да подкрепи вашия път към цифровата трансформация. Това предложение съчетава нашия водещ хардуер с управлявани услуги за печат и решения за съвместна работа на служителите, за да ви помогне да постигнете прозрачност и контрол върху целия жизнен цикъл на документите.

Хардуерът е в сърцето на нашето DTS предложение. Устройствата, които създаваме, отдавна престанаха да бъдат просто „принтери“ и се издигнаха над традиционната им роля, за да подпомогнат трансформацията, предоставяйки възможности за свързаност и работни процеси, които са необходими в днешните хибридни работни среди. Наследявайки характеристиките на многократно награждаваната серия imageRUNNER ADVANCE DX, нашият най-нов модел от серия imageRUNNER ADVANCE DX C5800 продължава да подпомага вашето пътуване към цифровизацията чрез свързаност.

Цифрова трансформация на хибридното работно място чрез печат

Трансформиране на документи и работни процеси

Серията imageRUNNER ADVANCE DX C5800 предлага революционна технология за сканиране, за да помогне на служителите да цифровизират лесно информацията и да я направят леснодостъпна за онези, на които е необходима – осигурявайки непрекъсваемост на бизнеса дори при географски разпределена работна сила. Устройствата могат ефективно да сканират разнородни печатни носители със скорост до 270 ipm. С помощта на интелигентна технология за оптично разпознаване на текст (OCR) и алгоритми за машинно самообучение1 устройствата могат да бъдат обучени да идентифицират и категоризират ефективно вашите типични фирмени документи, за да предлагат автоматично местоположения за съхранение въз основа на правила, зададени от потребителя.

Подпомагането на трансформацията означава не само цифровизация – това означава също по-добра поддръжка на цифрови работни процеси. След извличането на информацията серията imageRUNNER ADVANCE DX C5800 може автоматично да я въведе във вашия софтуер за работни процеси, като например SAP Concur, спестявайки на служителите ценното време, необходимо за ръчно въвеждане на данните, и гарантирайки, че въведените данни са точни. Същевременно устройствата ни предлагат безпроблемна интеграция с нашия софтуер uniFLOW Online, който прави по-лесно от всякога отпечатването и сканирането на документи направо към вашите дестинации в облака, включително Dropbox и OneDrive.

Балансиране на успех и сигурност

Все пак, макар и от основно значение за успешната дистанционна работа, улесненият достъп трябва да е балансиран със защита. Като устройство със свързаност, един принтер с достъп до облака трябва да предлага надеждна защита, за да гарантира, че не е уязвим за атаки или случайни пробиви, поставящи информацията в грешни ръце. Макар че компаниите са под натиск да се адаптират бързо и да внедрят необходимите технологии възможно най-скоро, важно е бързината да не е за сметка на сигурността.

Нашата технологична екосистема гарантира, че документите ви са защитени, където и да се намират в работния процес. Докато всички наши устройства са създадени с вградена сигурност, няколко високотехнологични функции в новите устройства, включително серия imageRUNNER ADVANCE DX C5800, също защитават вашите данни. Независимо къде е разположено устройството ви, документите, изпратени за отпечатване, могат да бъдат освободени от опашката за защитен печат само след представянето на карта за идентификация. Междувременно технологията за сканиране може да идентифицира поверителни типове файлове, например финансова информация, и да приложи автоматично защита, включително криптиране на прехвърляните данни. След това информацията се сканира към защитено място за съхранение, към което могат да се приложат правила за достъп; например чувствителната информация за ЧР е защитена срещу достъп от служителите.

Разбираме, че нуждите на нашите клиенти се променят бързо. Искаме да ви предоставим инструментите, които ви трябват, за да сте готови за новата нормалност. Докато вървим по пътя на хибридните начини на работа, ще става все по-важно да имате хардуер, способен да се изправи пред предизвикателствата, предлагайки технологии за свързване, защита и работни процеси, които помагат на екипите ви да работят ефективно.

Научете как серията imageRUNNER ADVANCE DX C5800 може да ви помогне да постигнете целите си за трансформация на работното пространство.

Свързани продукти и решения

Вижте по-подробно

  • СТАТИЯ

    Цифрова трансформация: как цифровите технологии променят бизнеса

    Превръщане на употребата на цифрови инструменти в новата организационна норма.

    20 Jan 2021

  • СТАТИЯ

    Превърнете печатните носители във вашето тайно оръжие за успех

    Качествените печатни носители са вашето тайно оръжие за привличане на вниманието на клиентите в „новото нормално“.

    20 Jan 2021

  • СТАТИЯ

    Увеличете своята бизнес продуктивност с Canon

    В Canon знаем пред какви предизвикателства са изправени фирмите днес. Затова сме тук да ви предложим портфолио от печатни устройства, което може да помогне на фирмата ви да увеличи продуктивността.

    19 Jan 2021

  • Статия

    Осигуряване на високо качество без компромис

    Помагаме ви да впечатлите клиентите, без да се разорявате.

    20 Jan 2021

  • Не сте сигурни от кои продукти има нужда вашият бизнес?