СТАТИЯ

Просто, надеждно, бързо: как нашето портфолио от печатни устройства помага на фирмата ви да повиши продуктивността

Обмисляне на продуктивността

Лесно е малките забавяния да доведат до големи проблеми. В течение на работния ден всички ние срещаме проблеми с технологиите, които ни затрудняват. Може да се опитваме да разберем как работят, да чакаме да се заредят, да се борим с грешка, да чакаме актуализация или отговор от ИТ екипа. Организацията ви има нужда от технология, която помага на служителите ви да свършат работата си възможно най-продуктивно. Когато става дума за управление на документи – от разпечатване на брошура до сканиране на разписка – това означава устройства, които са прости, надеждни и бързи.

Когато организациите се адаптират към все по-разпръснатата географски работна сила, важно е да се помисли за ползите, предлагани от вашите устройства. Вместо да имате печатен парк в главния офис, може да е по-разумно да инвестирате в по-малко устройства, които предлагат по-висока продуктивност, отговаряща на локалните ви нужди. Като експерти по технологии за работното пространство, отделихме време за разработването на портфолио с приоритет върху продуктивността. Най-новите ни устройства, imageRUNNER ADVANCE C5800 и серията imagePRESS C170, реализират това на практика за споделени работни пространства.

Опростено потребителско изживяване

Нашето портфолио е проектирано за възможно най-лесно използване с унифициран интерфейс и начин на работа, независимо кое устройство използвате. Това улеснява въвеждането на нови технологии сред вашите служители, които няма нужда да учат нови функционалности. Междувременно опростеният интерфейс означава, че ще губят по-малко време за управление на функциите.

Целта ни е да спестим време на служителите ви в ежедневните им дейности, затова нашите устройства им позволяват да създават бутони за бърз достъп до често изпълнявани задачи в интерфейса. Освен това алгоритми за машинно самообучение позволяват на устройствата да запаметяват предпочитани настройки за сканиране, печат и довършителни операции, спестявайки на служителите ценно време, което иначе се губи в повторно въвеждане на информация за обичайни задачи. Искаме да ви помогнем да намалите необходимостта от повторни сканирания, поради което използваме новаторска технология на сканиране, за да намалим шанса за грешка. Най-новото ни офис устройство има стъкло за сканиране със специално покритие, предотвратяващо полепването на прах и замърсявания, а функцията за разпознаване на погрешно подаване на листове предотвратява сканирането на изкривени документи дори ако неволно е подаден документ, захванат с телбод.

Обмисляне на продуктивността

Гарантирана надеждност

Служителите ви искат да се възползват максимално от посещенията си в офиса и затова е задължително да им гарантирате работещи устройства, когато са необходими. С нашата дълга история на експерти в печата ние можем да предложим многократно награждавана технология, проектирана да свежда проблемите до минимум и да работи безотказно. Като ваш доверен партньор можем също така да осигурим поддръжката и обслужването, които са ви необходими, за да се справите с всички възможни проблеми.

Бързо отпечатване в офиса всеки ден

За вашето споделено работно пространство нашата серия imageRUNNER ADVANCE DX C5800 предлага революционни скорости на печат и сканиране, за да поддържа продуктивността на фирмата ви на възможно най-високо ниво. С до 70 ppm за печат и 270 ipm за сканиране серията imageRUNNER ADVANCE DX C5800 предлага бърза и ефективна работа на служителите ви. Устройството може да сканира ефективно разнородни печатни носители, помагайки на служителите ви да сканират групи от документи още по-бързо.

Интелигентните софтуерни възможности, включващи формати за повторно използване на данните и автоматично именуване на файлове от баркод, елиминират ръчния елемент от именуването, обработването и споделянето на документи с колеги. Когато в офиса има по-малко хора, централният хардуер вероятно се използва по-рядко, което означава, че устройствата може често да преминават в режим на покой. За да спестим времето, което служителите губят в изчакване на устройството, вградихме възстановяване от режим на покой, което предлага режим на 4-секундно бързо стартиране и включване на захранването за 6 секунди.

Елиминиране на външните изпълнители при отпечатване на творчески материали

Когато имате кратък срок да подготвите документи за среща с клиент, презентация или събитие, изискванията на външната услуга за печат може да добавят още един слой на тревожност и забавяне. Способността да отпечатате качествени документи в офиса ви позволява да спестите ценно време и да се подготвите по-добре. Ние предлагаме набор от печатни устройства, които могат да ви помогнат да съчетаете нуждите от ежедневен печат със способността да отпечатвате документи с професионално качество във вашия офис.

Нашата най-нова серия imagePRESS C170 предлага най-доброто от двата свята. Тя е снабдена с технологията за бърз и ефективен ежедневен печат в офиса, но предлага и възможност за изработване на по-творчески печатни материали. Това устройство ви помага да запълните празнината, разширявайки възможностите ви за печат, като същевременно елиминира забавянията, свързани с доставчиците на външни печатни услуги. Това не само спестява пари на фирмата ви, но и позволява на потребителите сами да изработват ефективно печатни материали с едно-единствено посещение в офиса.

В Canon ние искаме да ви осигурим технологията да вършите работата си възможно най-ефективно и затова проектирахме нашето портфолио, което ви спестява време на всеки етап. Знаем, че малките забавяния могат да доведат до големи проблеми, затова се фокусирахме и върху детайлите, включително вграждането на иновативна технология за печат и сканиране, която намалява ръчните задачи, ускорява ефективността и улеснява живота на екипите ви.

Научете как серията imageRUNNER ADVANCE DX C5800 осигурява надеждна продуктивност за вашето споделено работно пространство.

Или научете как серията imagePRESS C170 ви помага да изработвате професионални печатни материали в офиса.

Свързани продукти и решения

Вижте по-подробно

Не сте сигурни от кои продукти има нужда вашият бизнес?