CANON XF605

Гъвкавост при запис

Формати на запис, подходящи за телевизионно излъчване

XF605 поддържа запис на 4K UHD 59,94p/50,00p 4:2:2 10 бита чрез надеждния XF-AVC формат на Canon, базиран на MXF, както и гъвкави MP4 формати.

Подобрени режими на запис

Реализирайте пълния творчески потенциал на XF605 чрез разнообразни режими на запис. Режимът за запис с висока/ниска кадрова честота позволява снимане с кадрова честота до 120P с резолюция FHD – за динамични сцени и ефектни записи със забавяне на движението. Уловете всеки миг чрез режима за предварителен запис, експериментирайте с покадрова анимация чрез режима за заснемане на единични кадри и лесно създавайте ускорено видео, като използвате функцията за снимане през зададен интервал.

XF605

XF605 предлага разширени опции за потребителски настройки на изображението с три варианта на BT.709 (нормален, широк, стандартен) и също така въвежда EOS Standard и EOS Neutral за по-голяма гъвкавост на вашите записи.

Потребителите могат също така да прехвърлят свои собствени 3D LUT таблици във видеокамерата, като създават Look файлове за вътрешен запис, работещи паралелно със съществуващите потребителски настройки на изображението.

Гъвкав запис в две гнезда за SD карти

Двете гнезда за UHS-II SD карти позволяват повече варианти за запис, включително паралелен запис в различни файлови формати, резолюции и цветови дискретизации. XF605 също така предлага нова функция за паралелен запис на звук, която позволява аудиофайловете за транскрипция да бъдат записвани в едната карта, докато основното видео се записва в другата.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.